Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    08. Travanj 2021. 07:58

🤰Trudnice:
    💕Veroma ➕ 
    💕Freya_444 ➕
    ⬇️🔜🤰
    🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Bambina 06.04. - 2 dan kasni❤
    Buhtlica 07.04. - 1 dan kasni❤
    Lola1 07.04. - 1 dan kasni ❤
    Ginny 08.04. - 1 dan ❤️
    Mare12345 08.04 - 1 dan❤
    Monstera 09.04.  - 2 dana ❤️
    LazyO 09.04. - 2 dana❤
    Rea_30 - 10.04. -  3 dana❤
    Malina_10 10.04.  3 dana❤
    MaLa14 10.04. - 3 dana❤
    Ivajurjevic92 11.04. -4 dana❤
    Wonderer 12.04. - 5 dana❤️
    Curka93 13.04. - 6 dana ❤
    Inna_ 15.04. - 8 dana❤
    Romale 15.04. - 8 dana❤
    MiNiEl 15.04. - 8 dana❤
    Marty 17.04. - 10 dana
    RiO MArE  17.04. - 10 dana❤
    Bella  20.04. -  13 dana ❤️
    Angel1991 20.04. - 13 dana❤
    Garava 21.04. - 14 dana❤
    Amy_94 25.04. - 18 dana❤
    Marinci 25.04. - 18 dana❤
    Nina5 29.04. - 22 dana❤
    Skategirl 30.04. - 23 dana❤
    Gumbica - 30.04. -  23 dana ❤️
    🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
    (Zimske bebe❄☃️🌨)
    Buffy122 03.05. - 26 dana❤
    Lunaluna 03.05.-  26 dana❤
    Anciooo 05.05. - 28 dana❤
    -------------
    Zuzuzujalica❤❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Romale
    08. Travanj 2021. 08:01

🔜🤰🏼 anci000  🔜🤱🏼Dzeljana

Inna_

Malina, od stresova sam smanjila samo fizički stres- sportske aktivnosti. Trenirala sam do nedavno 3-4x tjedno, a evo ovaj ciklus odlučila minimalno, sad oko 6 dpo ništa da ne bih zeznula moguću implantaciju.
    Više ne znam što i kako

Nažalost, stres na poslu nisam uspjela smanjiti, ali nastojim ne se živcirati.😄

jutro trudilice, inna i ja sam skontala da stres imam samo na poslu i pokusavam dokucit kako da ga se rijesim, mirisi mi na neki godisnji il bolovanje malo da mozak od njih sviju odmorim

To definitivno, moramo se što prije maknuti s posla, da ih ne vidimo i ne čujemo 🤣🤣

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Travanj 2021. 08:06

Jutro ženice❤️❤️💜💜
    Freya  cestitam ti draga, da ti bude mirna i školska trudnoća💜💜🤞
    Inna ma sas ce to brzo svakako 5 6 mjesec... Možda dotad i neće trebati😁💜
    Rea🤣🤣🤣🤣 hahaha nasmijala si me pravo sad...
    Vidi se vidi i to kako..
    😁😁❤️❤️
    Bellić  Duso naša...
    Mene ti sise bole od O... I tako evo već 6 dpo.. I grcevi al reko možda moram na wc🤣🤣🤣
    I to je to zasad... Hmm.. Ma ja jaedva cekam tvoje dpo.. ❤️😁🤞
    Wonderer srećoooo evo bas sam napisaa sad gore😁😁
    A ti 10 dpo? Pa meni kaže da kreće zanimljibi dani a ona imala implantaciju moguću😁😁🤞🤞❤️❤️jojjj duško moj dap Bog da te usreći🤞❤️
    Ladya nikako me nije strah, niti mi žao života prije bebe..nek ide prošli život di oce a ja bi bebu😁🤞❤️
    A koliko je tebi godina sad? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

freya_444
    08. Travanj 2021. 08:10

E da, moj muž je pio Almageu Man Formula, i ostala mi jedna cijela netaknuta kutija s rokom iskoristivosti do 9/2021. To su šumeće s vitaminima, mineralima itd. Za muškarce.
    Ako netko želi za svoje muževe, pošaljem :)

Lucija 16.12.2021.💗

Bella🌟
    08. Travanj 2021. 08:23

Monstera draga drži se,grlim jako❤❤❤izdrži što god da se događa💖💖 ja sam dobro, odbrojavam da 😁 na početku odbrojavanje sam uvijek optimistična,a prema kraju postanem pesimistična😂🤭
    Mare uuu već si 6 dpo😎😎
    Ladya  hej🤗 što se tiče planiranja, nemam neku nelagodnost,spremna sam,a ranije nisam bila. I dok nismo bili spremni nismo radili na tome. Ponekad se pitam zelim li uopće dijete u ovom svijetu, jer to je briga od pocetka, ali to je razmišljanje koje potječe iz straha. S druge strane, želim biti mama i osjetiti kako je to i odgajati jer mislim da bi muž i ja bili dobri roditelji. Eto,moje misljenje na tu temu.
    Skategirl da da zanimljivo skroz😁😁 slikaj sve trakice koje ćeš raditi. Bas se veselim i nadam se da nas on je pišem na vrh😘😘
    Malina_10 probat se zaokupirati drugim stvarima,fokusirati na nešto drugo.. Meni joga pomogne i prije sam znala vježbati na boksačkoj vreći i to je nesto sto mi također pomaže i što ću ponovo uvesti čim ju složim. Posao ne nosim doma,u smislu kad završim na poslu više ne razmišljam o tome. sav stres koji imam pokusavam nekako razmišljati o životu na način da sve što nije krucijalno i jako važno, pokušavam umanjiti problem i zivciranje ostaviti za one situacije koje su stvarno jako stresne.

• skategirl
    08. Travanj 2021. 08:50

Bella biljeznica je vec priprrmljena za trakice 🤣🤣🤣 pa da mogu usporedjivat
    Prosli mj sam taman dan prije pika krenula i vec su bile dost tamne, pa me zanima cijeli proces tamnjenja 😁🙈
    Ladya mislim da se uz dobru organizaciju sve moze, naravno nece vise bit isto tipa sad se sjetis u 23h da bi isla van (ok, sad ne mozes zbog korone al kuzis kaj ocu rec 🤣), dok s malom bebom to ne mozes (osim ako muzu ne ostavis da cuva 🤣🙈). Bas razmisljam i nema mi neki segment koji ce mi falit iz trenutnog zivota a necu moc kad cu imat bebu. Mislim da ce bit samo malo teze neke stvari isplanirat (jer muz i ja sve radimo zadnji tren) al ne i nemoguce, pogotovo ako imas pomoc oko cuvanja na koju mozes racunat. 
    .
    Spominjale ste stres na poslu, iskreno me frka da muzu mozda zbog stresa nece bit dobar nalaz spermia (nadam se da ce ovo bit dobitni ciklus pa nece ni morat radit spermio 🤞), on bas zna imat jako stresne dane i periode i tesko to moze smanjit 😕

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bella🌟
    08. Travanj 2021. 08:57

Skategirl uhuu za biljeznicu😁😁 imaš i aplikaciju Premom gdje mozes učitati trakice pa označe kad je pik kad je low,kad je high. Iako je uvijek bolje vjerovati svojim očima. Sutra ideš kod dr zbog željeza jel da? 

• skategirl
    08. Travanj 2021. 09:10

Bella🌟

Skategirl uhuu za biljeznicu😁😁 imaš i aplikaciju Premom gdje mozes učitati trakice pa označe kad je pik kad je low,kad je high. Iako je uvijek bolje vjerovati svojim očima. Sutra ideš kod dr zbog željeza jel da?

E vidis vidis na tu aplikaciju sam zaboravila, idem ju skinut 🤣
    Dada sutra ujutro idem zeljezo vadit, bas me zanima sta ce pokazat. Nadam se da ce nalazi doc do 12 pa da odma zovem dr jer je sutra ujutro inace moram pon popodne cekat. 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bambina
    08. Travanj 2021. 09:28

Jutro, drage.. ❤️
    Nisam nekoliko dana pisala, kao što sam rekla, treba mi baš mozak na pašu nakon što ni ovaj mjesec nismo uspjeli..
    Freya, čestitke, baš je lijepo vidjeti crticu, bravo!
    Bella draga, hvala na pitanju, ali već sam bila napisala da mi je stigla M i da me možeš slobodno maknuti sa liste, šmrc.. 😔
    Ovaj mjesec sigurno preskačemo, treba mi pauza definitivno, napravit ću kuru sa Acidosalus vaginaletama i malo popratiti kakav će mi ciklus biti bez iščekivanja i eventualnih umišljenih simptoma..
    Dragi se mora naručiti za urologa itd., ali ne žurimo ni sa tim..
    Pitanje ako se netko susreo sa tim, prvi dan M popodne sam primjetila na ulošku neki komad kao nekakva opna, kožica, sluzavo onako, ne znam kako da opišem.. Nije ugrušak.. Kao da se nešto oljuštilo, nemam pojma.. Da li vam je poznato to? 🤷‍♀️

• ladya
    08. Travanj 2021. 09:32

Riomare možda je to samo strah da se nešto loše ne dogodi, 24 
    Lady ja sam prije godinu čak i dvije bas bas jako zelila i pokušavali smo neko vrijeme, iza toga su se posložile neke stvari pa smo stali malo, e sada ja bi ali opet mi nekako nije sve jedno i neznan kako da shvatim taj unutarnji nemir
    Skategirl neznam jeli mi se teško odvojit od posla, muž je pomorac i tako ima dosta stvari 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.