Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    07. Travanj 2021. 19:59

lavanya 🔜🤰

Freyačestitam 🥳🥳🥳
    Bella bas sam htjela i pitat za taj progesteron 🤭🤭 eto, sve je moguće… a moj cak i visi 😂😂
    Rea ja mozdaaa nesto malo vidim na ovom otvorenom 🙈 drzim 🤞🤞🤞

🤭🤭🤭 neka Lavanyice neka ,progesteron riješile i sad možeš dalje 😁 još ima vremena za plus ovaj ciklus,navijam jako za tebe😘😘😘🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

07. Travanj 2021. 19:59

lavanya 🔜🤰

Freyačestitam 🥳🥳🥳
    Bella bas sam htjela i pitat za taj progesteron 🤭🤭 eto, sve je moguće… a moj cak i visi 😂😂

Ma dok ne bude crta nis od toga.. a sta mislim uzivo se vidjela sjena ali sta kad preko fotke nemos to ulovit.. to sam njima za dusu.. cekam ionako sub 🤣

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 20:01

Rea ja na zadnjem otvorenom vidim sjenu kad se zagledao di sjena mora biti😁😁🤭 al vjerujem curama skroz tako da je sjena sigurno tu onda😘 jjeeeej kad želiš na vrh liste javi💪💪💪

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 20:02

Rea_30

lavanya 🔜🤰

Freyačestitam 🥳🥳🥳

Ma dok ne bude crta nis od toga.. a sta mislim uzivo se vidjela sjena ali sta kad preko fotke nemos to ulovit.. to sam njima za dusu.. cekam ionako sub 🤣

Onda te u subotu stavljamo na vrh liste😘😘uhuuuu👌

07. Travanj 2021. 20:04

Bella🌟

Rea ja na zadnjem otvorenom vidim sjenu kad se zagledao di sjena mora biti😁😁🤭 al vjerujem curama skroz tako da je sjena sigurno tu onda😘 jjeeeej kad želiš na vrh liste javi💪💪💪

Nisam ni planirala piskit pogotovo ne popodne. I toliko dana prije. Ali sta nagovorile me.. a vidi se nesto na slici.. mislim uživo se vidi. Ali sta kad meni to nije dovoljan dokaz.. bolje da nisam ni piskila 🤣🤣

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 20:18

Rea_30

Bella🌟

Nisam ni planirala piskit pogotovo ne popodne. I toliko dana prije. Ali sta nagovorile me.. a vidi se nesto na slici.. mislim uživo se vidi. Ali sta kad meni to nije dovoljan dokaz.. bolje da nisam ni piskila 🤣🤣

Ma ništa se ti ne sekiraj, naša Mare kad sve provuče kroz filtere, sve se vidi točno kak je👌 tak da sad samo navijamo da tamni i onda idu prave čestitke.  Još malo pa će ta subota 😘😘😘

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 20:21

Skategirl ti polako krećeš sa trakicama. Vidim tempicu da mjeris redovito, super 👌 nek ti ovaj ciklus donese sreću 😘
    Mare ima kakvih novih simptoma koda tebe?ipak si već u dobrom dpo-u😁😘

Sandričak
    07. Travanj 2021. 20:38

Heej Bella, Lori1988  Evo krenulaa je pre 15min. 😶 Nisam tuzna ocekivala sam jee. Vise sam bila tužna kako je muz reagovao kad sam rekla da sam dobila.  Kaze mislio je da necu dobiti.  😣 Ali dobrooxne odustajem bice beba i kod nas.  Grlim vas ❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

07. Travanj 2021. 20:39

Bella 🥰🥰🥰  ja cekam i tebe na vrhu tablice 😀😀

🌈Wonderer🌞
    07. Travanj 2021. 20:40

Vecer curke drage!
    Lindsay, od srca ti želim pozitivnu betu ❤!
    Marinci, Angel, akcijaaaa 🤣😘!
    Lavanya, drago mi je da je dr rekla da je progesteron ok, Google bi se složio 😎. Jučer sam istraživala obzirom da su nam skoro iste, svugdje piše da je ta vrijednost sasvim ok 🤷‍♀️. Ima jos vremena za +, ponovi sutra ili u petak 😊.
    Mala14, nek ne dođe 🤞!
    Skategirl, javljaj sto je s trakicama 😊.
    Rio Mare moja, ka da ja znam kako izgleda impl 🤣🤣. Fotodokumentirala sam wc papir za svaki slucaj, ako ne bude nista, mozda se ohrabrim pitat dr sto bi to moglo bit... Javljaj nam svoje simptome, krenuli su i u tebe zanimljivi dani 🙂🙃.
    Bellice, nek je krenulo odbrojavanje, sretnoooo 🤞🤗!
    Ginny, ma ne moras ni komentirat nas, samo se ti javi ❤. Nema jos vjestice?
    Sandricak, kako si? Boli li te jos uvijek? Ja bi mogla u petak, vidjet cu sto ce mi biti s temp. slj. dva jutra 😊.
    Relax baby, cestitam, ponovi za dva dana, bit ce sigurno jaca 🤞.
    Marty draga, hvala ti 😘. Nekad mislim da je bolje ne gajit velike nade pa se pozitivno iznenadit, neka i tebi tako bude ❤!
    Zoe, žao mi je 😔.
    Inna, ma necete morat na MPO nadam se, ali slazem se s pristupom da treba sve provjeriti i prije tih slavnih godinu dana pokusavanja.
    MiniEl, to ti je prva jutarnja temp? Bas je visoka, zvuci super i nadam se da je T 🙏.
    Reaaaa, top! Ja vidim na prvom neku sjenu, do subote ce to bit crta debela 🤞!
    Freya, cestitam na plusicu, sve naj u divnom razdoblju ispred tebe 😘.
    Lozice, sta imaaa?
    LazyO, di siii?
    Svima 😘😘😘😘

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.