Drage moje borilice i trudilice, izgubila sam se u mnostvu novih clanica, no zelje su svima od srca i iste - CIM PRIJE DA ODETE S OVE TEME U NEKE VESELIJE :)
Ne mogu vas popratiti a ne volim doci i obracati se samo nama veterankama 🤣 , jos manje volim doci i nenamjerno ignorirati neke nove curke koje nisam stigla popratiti.
Dosla sam se pozdraviti s vama, divnih zena ima ovdje. Mnoge bih pozeljela za prijateljice u "stvarnom" zivotu. Mislim na vas svaki dan i mislit cu i dalje. Jednostavno udjete pod kozu. Zelim vam debele stomake cim prije, zdrave bebe i lagodan zivot 💟💜💖💗💓 Zelim da kad dodjem procitati forum da plus za plusom prste!!!! Jasno?!
Generalka lindsay se odjavljuje. Pusa svima i zagrljaj koji lomi rebra 🤗
💖💖💖💖💖
Jutro zenice, zelim vam lijepu nedjelju svima! 🍀💖
Tko nam danas piski? Tko slavi 14.dc? Tko ima nove simptome? Tko ce imat pik? sretnoo svima! 😍
t.loza pa nek si i ti svoj pik uhvatila, bas odlicno! znaci danas ce vjerojatno ovulacija, na 18 dc ✌🤗 ovo ti je stvarno odlicna prilika da upoznas svije tijelo 💜💜 kak si mi inace?
Bella joooj ok. 😞 kod mene nista novo od simptoma.. kod tebe? kaj si htjela reci s ovim da sad vec spadamo u rane piskilice? 🙈 da je sutra jedan kinez na redu? 😜😘😘 Mare ti bi mogla piskit, mene je prpa😑 kaj ima kod tebe jutros? simptome na sunce, jedva cekam cuti 😁😁💕🍀
Sandricak heheh da bas tako 😁😁😁💓
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Drage moje borilice i trudilice, izgubila sam se u mnostvu novih clanica, no zelje su svima od srca i iste - CIM PRIJE DA ODETE S OVE TEME U NEKE VESELIJE :)
Ne mogu vas popratiti a ne volim doci i obracati se samo nama veterankama 🤣 , jos manje volim doci i nenamjerno ignorirati neke nove curke koje nisam stigla popratiti.
Dosla sam se pozdraviti s vama, divnih zena ima ovdje. Mnoge bih pozeljela za prijateljice u "stvarnom" zivotu. Mislim na vas svaki dan i mislit cu i dalje. Jednostavno udjete pod kozu. Zelim vam debele stomake cim prije, zdrave bebe i lagodan zivot 💟💜💖💗💓 Zelim da kad dodjem procitati forum da plus za plusom prste!!!! Jasno?!
Generalka lindsay se odjavljuje. Pusa svima i zagrljaj koji lomi rebra 🤗
💖💖💖💖💖
pa ja ovu objavu sad tek vidim! Generalko naša, hvala ti za svaki savjet koji si nam dala i što si bila tu uz nas ❤️ voljela bi znati kako je prosao postupak i da se skupa s tobom divim tom plusiću pa bi te molila da nam se javiš s novim informacijama :) sretno draga naša generalko ❤️❤️🤗🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella joooj ok. 😞 kod mene nista novo od simptoma.. kod tebe? kaj si htjela reci s ovim da sad vec spadamo u rane piskilice? 🙈 da je sutra jedan kinez na redu? 😜😘😘Mare ti bi mogla piskit, mene je prpa😑 kaj ima kod tebe jutros? simptome na sunce, jedva cekam cuti 😁😁💕🍀
Daaa🤭 kinezi mogu biti na redu već😁🤭🤭🤭
Dobrooo jutro piškilice trudilice OIĆNU, TIĆNU!! ❣️❣️
Angeleyes jedva cekamo testić i da ne dođe M, i plusiććććć😇🤞
Marty🤣🤣 ubola si bas sa slikamaa hahahahha
Zuzujaliceee faking pikčinaaa!! Hops odmah danas sa vrata, naskok, doskok i te gimnastičarske piruete! 🤣🤞🤞
LinsdaY ❣️❣️
Lozaaaaa super te citat tako veseluuu i raspoloženu, znas i sama da je ovaj ciklus tvoj❣️❣️
Luna, Dada, GinnyCurkeee slusamo vas sa novim simptomima, plusićima, piški li se sta?? 🤞🤞🎉🎉
Wondererrrr i ti si ta ajmoooo ogasavanje... 😁😁😁
Inna jaoooo ima vas dosta hahahha samo vi nama sve te simptome na sunčekoooo❣️❣️
Bellaaa pratilice mojaaaa❣️❣️ jaooo malo me već trticaaaa🤞🤞🤞🎉🎉🎉al ja znam da ce neka sigurno ubosta, koja god ja cu biti sretnaaaa❣️❣️❣️
MARTYYYY... Hahhahaha aaaa u iscekivanju novih, "izmisljenih", "umisljenih" simptoma hahahha
A znas da kod mene svega ima...
Mislila sam ni ne govorit da me ne proglasote Službeno frikom🤣🤣🤣, al ipak hoću
Sinoć sam pojela faking cokoladicu i takooooo me satrala muka, jako jako da mi se povraćalo al nisam mogla(al sam morala) pa sam si malo pomogla✌️🤮
Trebala sam taman pravit veceru al nakon toga nisam se mogla ni probližit hrani tamo pa sam se legla i tako sam ti ja samo počela plakati 🤣🤣🤣
I nakon 40ak min proslo... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣
Ali jedino sto me sad drzi je to da eto nemam tih prištića kao ibače koji su uvijekkk tu i ne bole me sise koje me uvijekkkk bole... Etoooo to bi bilo to!!
🎉🎉🎉🎉🎉
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
https://ibb.co/bsbWmhF
Idemo daljeeeeeee 😎.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
https://ibb.co/bsbWmhF
Idemo daljeeeeeee 😎.
Wondererrr polakooo žemskaaaa🎉❣️❣️✌️ stigne to jos naići..
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
dobro jutro ☕
Sretan 14dc svima koji slave ❤️
Bella hvala ti što si me stavila na listu 😁 možda i bolje da nema specijalnih simptoma, zbači d aćeš se više šokirat na plusić 🤭
Btw ako imamo neko glasanje, ja glasam za da ti, Marty i Mare piškite 😋
.
Znam da se ne može na temelju jednog mjerenja temp doći do nekog zaključka, ali s obzirom na onaj pik od jučer, jel bi ova moja današnja temp mogla upućivati na o? I što bi pad u tom slučaju značio - nisam još ovulirala ili sam u tijeku? 🤔
Inače Martyć hvala na pitanju, stvarno sam super. :) osjetila sam jučer malo jajnike, nikakva bol samo eto da se nešto događa. Ma da cure većinom pišu da osjete samo jedan, a ja sam osjetila oba naizmjence 🤷♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro!
Lindsay sretno ti i da nam se što prije javiš sa plusom ❤️❤️
Tloza nas dvije skupa prelazimo u zimske, sigurna sam ❤️ I baš to, ovo je nekako došlo kao period upoznavanja vlastitog tijela.
Marty, Bella i Mare čekamo mi vaše testiće 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji