Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 08:38

Lindsay von Bica

Drage moje borilice i trudilice, izgubila sam se u mnostvu novih clanica, no zelje su svima od srca i iste - CIM PRIJE DA ODETE S OVE TEME U NEKE VESELIJE :)
    Ne mogu vas popratiti a ne volim doci i obracati se samo nama veterankama 🤣 , jos manje volim doci i nenamjerno ignorirati neke nove curke koje nisam stigla popratiti.
    Dosla sam se pozdraviti s vama, divnih zena ima ovdje. Mnoge bih pozeljela za prijateljice u "stvarnom" zivotu. Mislim na vas svaki dan i mislit cu i dalje. Jednostavno udjete pod kozu. Zelim vam debele stomake cim prije, zdrave bebe i lagodan zivot 💟💜💖💗💓 Zelim da kad dodjem procitati forum da plus za plusom prste!!!! Jasno?!
    Generalka lindsay se odjavljuje. Pusa svima i zagrljaj koji lomi rebra 🤗

💖💖💖💖💖

▪Marty
    14. Ožujak 2021. 08:54

Jutro zenice, zelim vam lijepu nedjelju svima! 🍀💖
    Tko nam danas piski? Tko slavi 14.dc? Tko ima nove simptome? Tko ce imat pik? sretnoo svima! 😍
    t.loza pa nek si i ti svoj pik uhvatila, bas odlicno! znaci danas ce vjerojatno ovulacija, na 18 dc ✌🤗 ovo ti je stvarno odlicna prilika da upoznas svije tijelo 💜💜 kak si mi inace?
    Bella joooj ok. 😞 kod mene nista novo od simptoma.. kod tebe? kaj si htjela reci s ovim da sad vec spadamo u rane piskilice? 🙈 da je sutra jedan kinez na redu? 😜😘😘 Mare ti bi mogla piskit, mene je prpa😑 kaj ima kod tebe jutros? simptome na sunce, jedva cekam cuti 😁😁💕🍀
    Sandricak heheh da bas tako 😁😁😁💓

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

14. Ožujak 2021. 09:10

Jutro. Trebam sve ovo pohvatati. 🤣
    Što ima novoga?

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 09:14

Bella🌟

Lindsay von Bica

Drage moje borilice i trudilice, izgubila sam se u mnostvu novih clanica, no zelje su svima od srca i iste - CIM PRIJE DA ODETE S OVE TEME U NEKE VESELIJE :)
    Ne mogu vas popratiti a ne volim doci i obracati se samo nama veterankama 🤣 , jos manje volim doci i nenamjerno ignorirati neke nove curke koje nisam stigla popratiti.
    Dosla sam se pozdraviti s vama, divnih zena ima ovdje. Mnoge bih pozeljela za prijateljice u "stvarnom" zivotu. Mislim na vas svaki dan i mislit cu i dalje. Jednostavno udjete pod kozu. Zelim vam debele stomake cim prije, zdrave bebe i lagodan zivot 💟💜💖💗💓 Zelim da kad dodjem procitati forum da plus za plusom prste!!!! Jasno?!
    Generalka lindsay se odjavljuje. Pusa svima i zagrljaj koji lomi rebra 🤗

💖💖💖💖💖

pa ja ovu objavu sad tek vidim! Generalko naša, hvala ti za svaki savjet koji si nam dala i što si bila tu uz nas ❤️ voljela bi znati kako je prosao postupak i da se skupa s tobom divim tom plusiću pa bi te molila da nam se javiš s novim informacijama :) sretno draga naša generalko ❤️❤️🤗🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 09:18

▪Marty

Bella joooj ok. 😞 kod mene nista novo od simptoma.. kod tebe? kaj si htjela reci s ovim da sad vec spadamo u rane piskilice? 🙈 da je sutra jedan kinez na redu? 😜😘😘Mare ti bi mogla piskit, mene je prpa😑 kaj ima kod tebe jutros? simptome na sunce, jedva cekam cuti 😁😁💕🍀

Daaa🤭 kinezi mogu biti na redu već😁🤭🤭🤭

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 09:18

Dobrooo jutro piškilice trudilice OIĆNU, TIĆNU!! ❣️❣️
    Angeleyes jedva cekamo testić i da ne dođe M, i plusiććććć😇🤞
    Marty🤣🤣 ubola si bas sa slikamaa hahahahha
    Zuzujaliceee faking pikčinaaa!! Hops odmah danas sa vrata, naskok, doskok i te gimnastičarske piruete! 🤣🤞🤞
    LinsdaY ❣️❣️
    Lozaaaaa super te citat tako veseluuu i raspoloženu, znas i sama da je ovaj ciklus tvoj❣️❣️
    Luna, Dada, GinnyCurkeee slusamo vas sa novim simptomima, plusićima, piški li se sta?? 🤞🤞🎉🎉
    Wondererrrr i ti si ta ajmoooo ogasavanje... 😁😁😁
    Inna  jaoooo ima vas dosta hahahha samo vi nama sve te simptome na sunčekoooo❣️❣️
    Bellaaa pratilice mojaaaa❣️❣️ jaooo malo me već trticaaaa🤞🤞🤞🎉🎉🎉al ja znam da ce neka sigurno ubosta, koja god ja cu biti sretnaaaa❣️❣️❣️
    MARTYYYY... Hahhahaha aaaa u iscekivanju novih, "izmisljenih", "umisljenih" simptoma hahahha
    A znas da kod mene svega ima...
    Mislila sam ni ne govorit da me ne proglasote Službeno frikom🤣🤣🤣, al ipak hoću
    Sinoć sam pojela faking cokoladicu i takooooo me satrala muka, jako jako da mi se povraćalo al nisam mogla(al sam morala) pa sam si malo pomogla✌️🤮
    Trebala sam taman pravit veceru al nakon toga nisam se mogla ni probližit hrani tamo pa sam se legla i tako sam ti ja samo počela plakati 🤣🤣🤣
    I nakon 40ak min proslo... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
    Ali jedino sto me sad drzi je to da eto nemam tih prištića kao ibače koji su uvijekkk tu i ne bole me sise koje me uvijekkkk bole... Etoooo to bi bilo to!!
    🎉🎉🎉🎉🎉

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

🌈Wonderer🌞
    14. Ožujak 2021. 09:19

Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
    https://ibb.co/bsbWmhF
    Idemo daljeeeeeee 😎.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 09:20

Wonderer

Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
    https://ibb.co/bsbWmhF
    Idemo daljeeeeeee 😎.

Wondererrr polakooo žemskaaaa🎉❣️❣️✌️ stigne to jos naići.. 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 09:21

dobro jutro ☕
    Sretan 14dc svima koji slave ❤️
    Bella hvala ti što si me stavila na listu 😁 možda i bolje da nema specijalnih simptoma, zbači d aćeš se više šokirat na plusić 🤭
    Btw ako imamo neko glasanje, ja glasam za da ti, Marty i Mare piškite 😋
    .
    Znam da se ne može na temelju jednog mjerenja temp doći do nekog zaključka, ali s obzirom na onaj pik od jučer, jel bi ova moja današnja temp mogla upućivati na o? I što bi pad u tom slučaju značio - nisam još ovulirala ili sam u tijeku? 🤔
    Inače Martyć hvala na pitanju, stvarno sam super. :) osjetila sam jučer malo jajnike, nikakva bol samo eto da se nešto događa. Ma da cure većinom pišu da osjete samo jedan, a ja sam osjetila oba naizmjence 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sarita_00
    14. Ožujak 2021. 09:21

Jutro!
    Lindsay sretno ti i da nam se što prije javiš sa plusom ❤️❤️
    Tloza nas dvije skupa prelazimo u zimske, sigurna sam ❤️  I baš to, ovo je nekako došlo kao period upoznavanja vlastitog tijela. 
    Marty, Bella i Mare čekamo mi vaše testiće 🤞🤞

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.