Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    13. Ožujak 2021. 22:07

zuzuzujalica

Cure, meni ovo kao pikčina izgleda 😂😂😂https://ibb.co/qMx1Y9L
    Super je cinjenica da sam 100km od dragog i da se vidimo tek sutra u podne.

ha?? znaci sok! pa ovo je bome pikcina!! 
    ne brini, stignes pohopsat jos sutra jer o nastupa znaci od pika 12 do 48 h tak da.. al kaj onda s tempicom? 🤔 mozda se netko bolje kuzi.. ludilo zujalice 😁

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 22:07

zuzuzujalica

Cure, meni ovo kao pikčina izgleda 😂😂😂https://ibb.co/qMx1Y9L
    Super je cinjenica da sam 100km od dragog i da se vidimo tek sutra u podne.

Aa kak lijepi pik 😍 Stignete još tamam sutra uhvatiti 😉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 22:08

heheh cure dobre ste, moj vec tamani 4 tab dnevno 😁 ne prigovara, dobar je 😜 cak si i sam uzme..🙏

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 22:10

Zujalice a nisi nam stavila onaj dan nijednu trakicu kad je prva bila pukla a drugu si postrugala pa neznamo kaj se tu desavalo 🤔😜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 22:12

▪Marty

Zujalicea nisi nam stavila onaj dan nijednu trakicu kad je prva bila pukla a drugu si postrugala pa neznamo kaj se tu desavalo 🤔😜

Očito nisu pokazale ispravno 🤣🤣

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

13. Ožujak 2021. 22:13

Pa joooj hahahahha 😂😂😂
    Kao prvo malo mi se place jer dragog vidim tek sutra a nismo hopsali od srijede.
    Kao drugo cemu onakva O bol ako se nije jos dogodila?
    Kao trece sigurno je postrugana trakica kriva 😂
    .
    Ma hopsat cu ja sutra, ali otpisujem ciklus. Sve je pokriveno u skladu s tim da O bude 16dc, ne 19dc. 

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 22:19

zuzuzujalica

Pa joooj hahahahha 😂😂😂
    Kao prvomalo mi se place jer dragog vidim tek sutra a nismo hopsali od srijede.
    Kao drugo cemu onakva O bol ako se nije jos dogodila?
    Kao trece sigurno je postrugana trakica kriva 😂
    .
    Ma hopsat cu ja sutra, ali otpisujem ciklus. Sve je pokriveno u skladu s tim da O bude 16dc, ne 19dc.

ovako... ne razmisljaj draga..tko ce ga znat 💜 sutra kad vidis muzica zaskoci ga i uzivajte😁 a vojnici mogu prezivjeti i nekoliko dana tak da apsolutno nista nije izgubljeno i ne otpisuj ciklus🤗🍀🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

13. Ožujak 2021. 22:20

Ne moze kod mene normalno, da ga je*es.
    Da stvar bude bolja, piskila sam u 3, bila je tamna ali sam vam fotkala naopacke, pa smo se sve zbunile di je kontrolna a di testna crtica. Pa sam piskila u 6, ali.... nesto sam se zamislila i krenula piskit bez casice 😂😂😂 
    Pa piskila sad, i eto.
    .
    Trakica u 15h https://ibb.co/PYt3tSM
    Trakica u 22h https://ibb.co/qMx1Y9L

13. Ožujak 2021. 22:22

Ajme kak cu ja ovak zbunjena odgajat dijete. Samo piskenje trakica me izbezumi. Ovaj sam mjesec:
    - slomila trakicu
    - ogulila rezultat
    - piskila bez trakice, skuzila kad sam vodu pustila
    - ulovila pik testirajuci novonarucene trakice

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 22:34

Zuzujalica ja sam prije par ciklusa imala užasne bolove oko O, jedva sam i sjedila koliko me bolilo, trajalo nekih 4-5 dana. I onda me konačno popustilo, ja se nadala prošla O. Taman bila na pregledu kad je popustilo i dr rekao da bi O trebala biti svaki čas. Sutradan me još zabolilo jako i nakon tog je bio mir. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.