Dobro jutrooo ☕☕ kako stee jutros,vidim vec ste se rasanile i raspisalee 🤗❤
Lindsay zelim ti puno sreće i javi nam se ponekad. Zelim ti plus sto pre. 🤗❤
Tloza odlično sto si ulovila pik. 🤗❤ i ja planiram ovaj ciklus pratiti sve sa temperaturom i trakicama pa mozda nešto shvatim oko ciklusa 😆
Bella ima jos vremema za simptome, drzim palčeve 🤞🤞❣
Marty 🤗❤
RioMare paa odličan simptom. 🤞🥳 Jel ti inace muka tako u pms ? Maa ti si trudna,. 😁🤗❤ cekam I tvoj testic sutra 🤞🤞❤ Čisto da znas da ni ja nemam zaliha hcg testova,da ne bih dosla u iskušenje 😂😂
Wonderer saljem zagrljaj 🤗❤
Dada_27 nemoj da razmišljas negativno. Probaj da se opustis,kako kaže Mare ako te nešto muči ovde se ispucaj i posle ce ti biti lakse. Sutra ce sve biti u redu,videces 🤗 i sutra da nam postavis sliku testa da se divimo. 😘❤
Rea30 dobrodosla i kako kažemo jos brze otislaa. 😁❤ i moj muž i ja imamo dete 🐕🦮 🤣 ima vec 4 godine. Iskreno gori je od svakog deteta,tako da kad budemo dobili dete bice mala maca za nas 😁🤣
Zuzuzujalice i ja sam narucila bazalni toplomer koji meri 0.05 ,juce mi je stigao, danas vec isproban. Meri minut ako ne i dva.usta su me zabolela jutros 🤣🤣🤣🤣
Svim devojkama koje sam spomenula i koje nisam spomenula zelim lepu nedelju. 😘😘❣❤🤗
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandričak hvala. Ma ovo naše čudo ima godinu i 3mj tako da smo još u treningu. Ovo je nama škola🤣 tako i ja kažem , da će onda biti lakše. Tako da vjerujem kad dođe bebać sve će to biti super . Ako ne bude previše ljubomorna 🤣
Riomare 2dc. Jucer u 10:00h sam dobila 🤣 tocna ko ura . Tako sa se nadam da 10.4. U 10:00 neće stići.
Još sam htjela pitat. Da li je dobar elenatal ili da se probam prebacit na novalac ili neke druge. Što da probam još uz čaj piti 🤣 ja sam trenutno kupila lh trakice u Muelleru ( preporuka za dalje gdje ih vi nabavljate). Usput sam se opskrbila i testovima za trudnoću.
Sad ce brzo 14 dc✌️✌️✌️🎉🎉🎉🎉 dovoljno su jedne od tih i čaj... Necemo pretjerivati🤗🤗🤗 ja sam cula za neku Betty (valjda) na njuškali
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Rea dobrodosla ❤️❤️
Imas nekoliko “trikova” koje mi koristimo, samo sam ja totalni amater i pocetnik, pa ce me iskusnije cure ispraviti ako nesto pogrijesim 🙂
LH TRAKICE - imas milijardu vrsta. U dm-u i ljekarnama ih se ne isplati kupovati jer ti je 5 obicnih trakica cca 100 kn, a digitalni Clearblue je oko 200. Mi uglavnom narucimo s neta, meni je sestra kupila preko Amazona 50 trakica za 15€. A realno, po ciklusu ti treba bas dosta, jer kreces jednu dnevno cca 5 dana prije ocekivane O i kad krene tamniti onda i po 2.
MJERENJE BAZALNE TEMP - to je temp tvog tijela u mirovanju, dakle svaki dan mjeris u isto vrijeme cim se probudis i odmah zapises. U prvoj (folikularnoj) fazi ciklusa ona zna biti sasava i varirati. Kad 3 dana bude veca od prosjeka onda znas da je prvi dan kad je bila najniza bila ovulacija.
APLIKACIJE - mozes si skinuti Fertility Friend, on je super jer:
- mozes biljeziti temperaturu
- mozes biljeziti simptome
- mozes unositi info kakva ti je trakica bila
- a i mozes ticker postaviti u potpis na forumu kako bi s nama mogla podijeliti koji si dan ciklusa, kakva ti je temperatura, itd. Klikni, npr, na moj u mom potpisu, vidjet ces i kad sam hopsala s dragim 😂😂
Nadam se da pomaze ova mala “skolica”, uvijek smo tu za pitanja i sto god treba ❤️
Tloza odlično sto si ulovila pik. 🤗❤ i ja planiram ovaj ciklus pratiti sve sa temperaturom i trakicama pa mozda nešto shvatim oko ciklusa 😆
Marty 🤗❤RioMare paa odličan simptom. 🤞🥳 Jel ti inace muka tako u pms ? Maa ti si trudna,. 😁🤗❤ cekam I tvoj testic sutra 🤞🤞❤ Čisto da znas da ni ja nemam zaliha hcg testova,da ne bih dosla u iskušenje 😂😂
Dada_27 nemoj da razmišljas negativno. Probaj da se opustis,kako kaže Mare ako te nešto muči ovde se ispucaj i posle ce ti biti lakse. Sutra ce sve biti u redu,videces 🤗 i sutra da nam postavis sliku testa da se divimo. 😘❤
Rea30 dobrodosla i kako kažemo jos brze otislaa. 😁❤ i moj muž i ja imamo dete 🐕🦮 🤣 ima vec 4 godine. Iskreno gori je od svakog deteta,tako da kad budemo dobili dete bice mala maca za nas 😁🤣
Zuzuzujalice i ja sam narucila bazalni toplomer koji meri 0.05 ,juce mi je stigao, danas vec isproban. Meri minut ako ne i dva.usta su me zabolela jutros 🤣🤣🤣🤣
Svim devojkama koje sam spomenula i koje nisam spomenula zelim lepu nedelju. 😘😘❣❤🤗
A duša mojaaa❣️❣️ pa iskreno nikad mi nije ovako muka, nije uopće a kamoli ovako... ✌️✌️✌️ Kako so mi ti
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
I još jedno pitanjce. Kako stavljate slikice da znam kad krenem s lh trakicama da ih znam tu stavljati 🤗
Marty 🤗❤RioMare paa odličan simptom. 🤞🥳 Jel ti inace muka tako u pms ? Maa ti si trudna,. 😁🤗❤ cekam I tvoj testic sutra 🤞🤞❤ Čisto da znas da ni ja nemam zaliha hcg testova,da ne bih dosla u iskušenje 😂😂
A duša mojaaa❣️❣️ pa iskreno nikad mi nije ovako muka, nije uopće a kamoli ovako… ✌️✌️✌️ Kako so mi ti
Hvalaa sto pitas. 🤗❤ Dobro saam,cudim se ovoj mojoj temperaturi u grafu dole, kao da je poludela. 😁🤣
Zalila sam se skoro da me boli nesto sa leve strane,e i dalje me boli,pa sam isla kod lekara i dr mi je rekla da me NAZULJALO REBRO?? 🤔🤔🤣 I da samo uzmem da pijem brufen. Strašno. 🤣 Tako da ako me uskoro ne prestane,moracu ponovo kod lekara. Tvoji simptomi obećavajuu ,tako da bas ti drzim fige da je to too. 🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Zuzujalica hvala na opsežnom opisu 😀
Ja sam za prvu ruku kupila ove u Muelleru.
Jucer sam mjerila bazalnu jer sam znala da neće kasniti pa da ne propustim i prvi dan. Tako da sam krenula mjeriti u 7:00 i danas isto. I plan je svaki dan u 7:00 ( navila budilicu).
Omg nisam otvorila forum od prekjucer popodne, vec imamo vol 6 🙈🙈🙈 jel ima friskih trudnica? Nema sanse da sad ovo procitam, sorry, amo jedan šalabahter za mene priti pliiiiz 🤣🙈😘
Inace 2dc,jos mi je i poranila, koza jedna, pokvarila mi je planove za sinoc 😂 mm sam rekla da je on kriv jer smo se povatali nabrzinu jucer prije rucka pa mi je krenila menga 😏🤣🤣 al sta je tu je. Iduci put za ne dobit 8.4 kaze kalendar pa cemo vidit
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji