Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    14. Ožujak 2021. 09:22

Mare, stigne stigne, sad ce M naici 🤣🤣🤣.
    Ma nisam uopce ni trepnila, lakse je kad znas da nemas sanse za drugu crticu 😎.
    Ali ova moja bbt je bas za proucavanje, jos uvijek stoji na najvisim razinama u ciklusu, show. Vjerojatno ce samo odjednom sletit u ponor.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 09:22

Sta se tiče mog piškenja ja planiram sutra jer nemam tesitć a nedjeljaaaaa jeee... Idem si ionako vadit krv ujutro pa uspit odma trknem po jedan.... ✌️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 09:25

Wonderer

Mare, stigne stigne, sad ce M naici 🤣🤣🤣.
    Ma nisam uopce ni trepnila, lakse je kad znas da nemas sanse za drugu crticu 😎.
    Ali ova moja bbt je bas za proucavanje, jos uvijek stoji na najvisim razinama u ciklusu, show. Vjerojatno ce samo odjednom sletit u ponor.

Vjerojatno nećeeee sletiti nego ostati takooo jos dugooo dugooo❣️✌️✌️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 09:28

Dada kako si nam ti?
    Wonderer žao mi je, ali znaš da postoji logičan razlog za minus ovaj ciklus 😘😘
    Mare kako to misliš "nemaš testića u zalihi"? 😂😂😂 Rado bi ti sad posudila pa da piškiš :P
    Sarita ❤️
    Curka sestro slatka, di si mi ti? 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 09:29

t.loza

Dada kako si nam ti?
    Wonderer žao mi je, ali znaš da postoji logičan razlog za minus ovaj ciklus 😘😘
    Mare kako to misliš "nemaš testića u zalihi"? 😂😂😂 Rado bi ti sad posudila pa da piškiš :P
    Sarita ❤️
    Curka sestro slatka, di si mi ti? 😘

Znam znamm izdala sam ovo naše postrojenje... 😣 Hahaha
    Sutra već ja to popiškaram... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 09:50

Wonderer

Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
    https://ibb.co/bsbWmhF
    Idemo daljeeeeeee 😎.

😖😖😖 grlim te jako💖 

t.loza

Znam da se ne može na temelju jednog mjerenja temp doći do nekog zaključka, ali s obzirom na onaj pik od jučer, jel bi ova moja današnja temp mogla upućivati na o? I što bi pad u tom slučaju značio - nisam još ovulirala ili sam u tijeku? 🤔

Moguće da bi danas bila O ili sutra isto može. Bazalne se povisi nakon što progesteron poraste nakon O.  Al moguće da ce O tipa kasnije danas ili sa danas na sutra biti. Pišni ti još koju trakicu danas da vidimo kak ide🤞
    RioMare ako ćeš sutra pišnuti sretnooooooo😘😘😘😘😘🤞🤞💖
    Ja ću još ipak pričekati. Piškim tek dan prije M ili na dan M ili 20. S curama. Znam, živa dosada sam🙄😂

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 10:00

Bella🌟

Wonderer

Jutroooo, evo ja sam odradila testic, cisto da zadrzim tradiciju 12 dpo testiranja i da LazyO pokazem svog snjeska 😊.
    https://ibb.co/bsbWmhF
    Idemo daljeeeeeee 😎.

😖😖😖 grlim te jako💖

t.loza

Znam da se ne može na temelju jednog mjerenja temp doći do nekog zaključka, ali s obzirom na onaj pik od jučer, jel bi ova moja današnja temp mogla upućivati na o? I što bi pad u tom slučaju značio - nisam još ovulirala ili sam u tijeku? 🤔

Moguće da bi danas bila O ili sutra isto može. Bazalne se povisi nakon što progesteron poraste nakon O. Al moguće da ce O tipa kasnije danas ili sa danas na sutra biti. Pišni ti još koju trakicu danas da vidimo kak ide🤞
    RioMare ako ćeš sutra pišnuti sretnooooooo😘😘😘😘😘🤞🤞💖
    Ja ću još ipak pričekati. Piškim tek dan prije M ili na dan M ili 20. S curama. Znam, živa dosada sam🙄😂

O ne ne piškim o ja isto 20 og u svakom slucaju.... Ma kakva dosadaaa ne prduckaj.. Svako svoj način ima ja sve podrzavamm✌️✌️🎀🎀❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

14. Ožujak 2021. 10:05

RioMare, t.loza  .. ja sam evo danas nikako.. probudila sam se sa jako lošim osjećajem ..  nikako se ne mogu smiriti.. pogotovo  kad sam isla mjerit temp. I malo je pala. Pa sam sva zabrinuta .. 😪

14. Ožujak 2021. 10:11

Pozdrav svima. Nova sam tu. Napokon se odlucila javiti sad kad smo krenuli ozbiljno. Nadam se da sam sve navela u opisu profila. Ako može da me upisete u tablicu za ne dobiti 10.4.  
    Krenuli smo opušteno u 12mj , a kako nije se nista lovilo ( nismo pratili nista) . M radi preko tjedna van Hr . Pa smo bili osuđeni na vikende 🤣. Tako da smo krenuli sad opasno. Od jucer mjerim temp., kupila trakice . Opskrbili se pripravcima.
    Imate li kakav savjet?
    Pozdrav iz kišne Rijeke 😀

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 10:14

Dada_27

RioMare, t.loza .. ja sam evo danas nikako.. probudila sam se sa jako lošim osjećajem .. nikako se ne mogu smiriti.. pogotovo kad sam isla mjerit temp. I malo je pala. Pa sam sva zabrinuta .. 😪

Dada duso naša, definitivno bibse trebala malo opustiti, sigurno je tesko cekati ali briga, briga satare pogotovo sada... Evo tu sko mi za tebe ako ti ke lakse ispucaj se ali samooo se smiri❣️❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.