Marty je, popustila je. Samo što mi se zbog migrene cijeli dan želudac diže na samu pomisao ma hranu. Držati ćemo 🤞🤞 da ta temperatura ostane i da bude plus ❤️
Sandričak idem srediti koljeno sljedeći mjesec. Da to riješim, pa da mogu normalno trčati za djecom 😁 Sad ni za njom jednom ne mogu trčati 😔 Danas me baš dosta opet boli, valda zbog promjene vremena.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Martyje, popustila je. Samo što mi se zbog migrene cijeli dan želudac diže na samu pomisao ma hranu. Držati ćemo 🤞🤞 da ta temperatura ostane i da bude plus ❤️
Sandričakidem srediti koljeno sljedeći mjesec. Da to riješim, pa da mogu normalno trčati za djecom 😁 Sad ni za njom jednom ne mogu trčati 😔 Danas me baš dosta opet boli, valda zbog promjene vremena.
Opeeet ja sa istim pitanjem, rekla si vec bila. 🤣🤣🤣 i to sam te bas ja pitala. Al zapamti ti 20 zena na jednom mestu. 😂😂😂❣ izvini ❤
Jaoo mene bas zeza nesto forum sad ,napisem poruku i pošaljem i ono se ne pojavi 5min.
Sarita_00 sad sam te definitivno zapamtila. 😂❣😁
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Martyje, popustila je. Samo što mi se zbog migrene cijeli dan želudac diže na samu pomisao ma hranu. Držati ćemo 🤞🤞 da ta temperatura ostane i da bude plus ❤️
Sandričakidem srediti koljeno sljedeći mjesec. Da to riješim, pa da mogu normalno trčati za djecom 😁 Sad ni za njom jednom ne mogu trčati 😔 Danas me baš dosta opet boli, valda zbog promjene vremena.
Opeeet ja sa istim pitanjem, rekla si vec bila. 🤣🤣🤣 i to sam te bas ja pitala. Al zapamti ti 20 zena na jednom mestu. 😂😂😂❣ izvini ❤
Jaoo mene bas zeza nesto forum sad ,napisem poruku i pošaljem i ono se ne pojavi 5min.
Sarita_00 sad sam te definitivno zapamtila. 😂❣😁
Ja se sjećam da je neka pitala, ali ne koja 🤣🤣 Ja prva bolje da šutim jer sam užasna s pamćenjem 🙈
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
vjerujem 😫 bitno da popusta😘😘 mene zadnje vrijeme obicno zgrabi par dana prije nego moram dobiti m, to znaci da bi mogla uskoro..
hvala ti za figice💜💜💜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Kad smo kod simptoma… ja se vise niti ne obazirem jer sam po tome uvijek trudna 😂! A kad budem trudna necu ni primjetit vjerojatno…🤣
Sutra imam dobit, zgaravica mi je vec 2-3 dana, bole me sise, zedna stalno, umorna iako slabo spavam tj. "na rate", smeđi iscjedak zadnja 2 dana, danas i bjelkast. I uvjerena da nisam trudna 😅. Cekam te fakin stvari sutra pa idemo u nove borbe. 🥳🥳🥳
Kod tebe obećavaju simptomi ? Zasto mislis da nisi trudna?? Hmm hmm 😁🥰❤
Marty juhhu,i kod tebe temperatura,neka bude ono sto mislimo da jeste 😁😅🤞🥰
Nekako nemam taj osjecaj, a ovi simptomi su znali bit vise puta pred vjesticu. 🤷🏼♀️ Jedino zgaravica ne, to mi je novo. 🤣🤣 Evo i temp mi je 36.6. Ne dobijem li sutra onda se testiram u ponedjeljak ranom zorom. 🙊 Ali ono, bas se ne nadam.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Drage zenice evo vam nesto interesantno za kraj subote 😁 da cujem tko se prepoznaje 😜💕
.
https://ibb.co/7Y5YkRG
https://ibb.co/h7Lr2N3
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hahahahhahahaha Marty 😂😂😂 ta sam!!! Vec sam razmisljala kako bih mogla prošvercat dragom FertilUp u sok, a da ne zna 😂😂😂
Marty 🤣🤣🤣🤣 ja sam dobra. Moj nema pojma za išta od svega toga. Bar još zasad.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure, meni ovo kao pikčina izgleda 😂😂😂 https://ibb.co/qMx1Y9L
Super je cinjenica da sam 100km od dragog i da se vidimo tek sutra u podne.
Sortiraj odgovore
Najstariji