Pozdrav svima. Nova sam tu. Napokon se odlucila javiti sad kad smo krenuli ozbiljno.Nadam se da sam sve navela u opisu profila. Ako može da me upisete u tablicu za ne dobiti 10.4.
Krenuli smo opušteno u 12mj , a kako nije se nista lovilo ( nismo pratili nista) . M radi preko tjedna van Hr . Pa smo bili osuđeni na vikende 🤣. Tako da smo krenuli sad opasno. Od jucer mjerim temp., kupila trakice . Opskrbili se pripravcima.
Imate li kakav savjet?
Pozdrav iz kišne Rijeke 😀
Dobrodošla Rea! 🎀✌️❣️
Malo sam se sad zbunila kad sam vidila u opisu, ja reko žena ima dijete već kako da joj mi poneke pomognemo...🤦♀️🤦♀️🤦♀️ To je pas jelda? Jao sramota me sada...
Mjerenje, trakice, i sta ide uz to po svemu sudeći po curama ovdje je 🔝🔝 ja sam još pobornik toga aliii bacam se i ja na to...(možda)
Mi isto od 12mj krenuli ja sam na pregledima ok, on jos nije nista obavio, pričekat cemo jos koji mjesec pa onda nek krene...
Ti obavila preglede?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
RioMare, t.loza .. ja sam evo danas nikako.. probudila sam se sa jako lošim osjećajem .. nikako se ne mogu smiriti.. pogotovo kad sam isla mjerit temp. I malo je pala. Pa sam sva zabrinuta .. 😪
Dada duso naša, definitivno bibse trebala malo opustiti, sigurno je tesko cekati ali briga, briga satare pogotovo sada… Evo tu sko mi za tebe ako ti ke lakse ispucaj se ali samooo se smiri❣️❣️❣️❣️
Pokušavam biti smirena. Ali ocito preko noći nisam.
Ah 😭 najbolje da sve prespavam do sutrašnje bete.
RioMare da to je naše dijete-pas 😀 imala sam redovnu kontrolu u 8/20. Tad je sve bilo ok. I utz i papa i sve. Jedino sam od svoje 17 do 22god imala ciste pa sam pila pilule. I s pilulama stala sa 24god. I od tad nemam problema.
Eto sad kad smo sve si u zivotu poslozili sad smo spremni. Pogotovo kako moj tata kaže- umjesto da sad čuvam unuke ja čuvam vam psa . 🤣🤣
RioMare da to je naše dijete-pas 😀 imala sam redovnu kontrolu u 8/20. Tad je sve bilo ok. I utz i papa i sve. Jedino sam od svoje 17 do 22god imala ciste pa sam pila pilule. I s pilulama stala sa 24god. I od tad nemam problema.
Eto sad kad smo sve si u zivotu poslozili sad smo spremni. Pogotovo kako moj tata kaže- umjesto da sad čuvam unuke ja čuvam vam psa . 🤣🤣
Hehehhe onda ocekujemo još plusićaaa.. Koji si dc?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Drage curke ❤️
Lindsay generalko nasa, ako ces procitati - hvala ti na svakom savjetu, bodrenju i podrsci. Stvarno si divna, zelim ti da sto prije dobijes svoj okrugli trbuscic i da nam dodes poslati sliku ultrazvuka malise ❤️ Grlim te najjace!
Rio eto mucnine su tu 😆😆 nadam se da su zbog povisenog hcga 😇😇😇
Wonderer zao mi je ubog snjeska, ali vjerujem da ce uskoro testic dobiti najljepsi ukras - crticu. Drzim fige da je ipak prerano za ovaj ciklus ❤️
Tloza pad tempice ti moze biti i zbog toga sto je nastupila ovulacija. Ako sljedeca 3 dana budes imala visu nego u prosjeku, to je to 😇
Puno je cura pisalo za moj slucaj hvala svima od srca!
.
Sto se mene tice, meni je temp danas opet malo pala. Htjela sam vidjeti kako ce FF reagirati bez da unesem jucerasnji pik, i cim sam jutros upisala temp, oznacio mi je ovulaciju. Kad sam unijela pik, ovulacija se maknula iz grafa. Ne znam, vidjet cemo 🥴
Ako je O bila 16dc ok je i pokrili smo.
Ako O bude danas, na 19dc pokrit cemo danas popodne, nema mi druge. Ne vjerujem da ce biti dovoljno, ali sta da sad radim, nemrem glavom kroz zid 😃
Zapravo cu znati kad je bila O tek kad dobijem M jer mi lutealna faza traje 15 dana.
Zakljucak je obavezno se testirati LH trakicama istog proizvodaca. Obavezno. Jer su meni jedni kinezici pokazali nesto sto je izgledalo kao pik na 15dc, a drugi kinezici vristecu pikcinu na 18dc. Ne znam kome vjerovati, ovo je bas neki “testni ciklus”, iduci cu vec biti naoruzana i spremna za sve scenarije.
E i jos nesto, narucila sam si bazalni toplomjer, koji mjeri u 0.05. Uz njega i 50lh trakica koje mi se dobre, iduci ciklus je moj! 😆❤️
Riomare 2dc. Jucer u 10:00h sam dobila 🤣 tocna ko ura . Tako sa se nadam da 10.4. U 10:00 neće stići.
Još sam htjela pitat. Da li je dobar elenatal ili da se probam prebacit na novalac ili neke druge. Što da probam još uz čaj piti 🤣 ja sam trenutno kupila lh trakice u Muelleru ( preporuka za dalje gdje ih vi nabavljate). Usput sam se opskrbila i testovima za trudnoću.
RioMare💖💖💖
Dada ma samo hrabro. Pusti sad temp i sve ostalo. Sutra će beta pokazati sve kak treba i onda te upisujemo na vrh😘
Pozdrav svima. Nova sam tu. Napokon se odlucila javiti sad kad smo krenuli ozbiljno.Nadam se da sam sve navela u opisu profila. Ako može da me upisete u tablicu za ne dobiti 10.4.
Krenuli smo opušteno u 12mj , a kako nije se nista lovilo ( nismo pratili nista) . M radi preko tjedna van Hr . Pa smo bili osuđeni na vikende 🤣. Tako da smo krenuli sad opasno. Od jucer mjerim temp., kupila trakice . Opskrbili se pripravcima.
Imate li kakav savjet?
Pozdrav iz kišne Rijeke 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji