Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    14. Ožujak 2021. 11:15

Di mi je post 🤔🤔🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    14. Ožujak 2021. 11:16

Aha eto ga, triput sam rifresala i mislim se jesam luda ili sta🤣🤣🙈

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

RiO MArE🐟😅❣️
    14. Ožujak 2021. 11:17

Sandričak

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

Dobro jutrooo ☕☕ kako stee jutros,vidim vec ste se rasanile i raspisalee 🤗❤
    Lindsay zelim ti puno sreće i javi nam se ponekad. Zelim ti plus sto pre. 🤗❤
    Tloza odlično sto si ulovila pik. 🤗❤ i ja planiram ovaj ciklus pratiti sve sa temperaturom i trakicama pa mozda nešto shvatim oko ciklusa 😆
    Bella ima jos vremema za simptome, drzim palčeve 🤞🤞❣
    Marty 🤗❤RioMare paa odličan simptom. 🤞🥳 Jel ti inace muka tako u pms ? Maa ti si trudna,. 😁🤗❤ cekam I tvoj testic sutra 🤞🤞❤ Čisto da znas da ni ja nemam zaliha hcg testova,da ne bih dosla u iskušenje 😂😂
    Wonderer saljem zagrljaj 🤗❤
    Dada_27 nemoj da razmišljas negativno. Probaj da se opustis,kako kaže Mare ako te nešto muči ovde se ispucaj i posle ce ti biti lakse. Sutra ce sve biti u redu,videces 🤗 i sutra da nam postavis sliku testa da se divimo. 😘❤
    Rea30 dobrodosla i kako kažemo jos brze otislaa. 😁❤ i moj muž i ja imamo dete 🐕🦮 🤣 ima vec 4 godine. Iskreno gori je od svakog deteta,tako da kad budemo dobili dete bice mala maca za nas 😁🤣
    Zuzuzujalice i ja sam narucila bazalni toplomer koji meri 0.05 ,juce mi je stigao, danas vec isproban. Meri minut ako ne i dva.usta su me zabolela jutros 🤣🤣🤣🤣
    Svim devojkama koje sam spomenula i koje nisam spomenula zelim lepu nedelju. 😘😘❣❤🤗

A duša mojaaa❣️❣️ pa iskreno nikad mi nije ovako muka, nije uopće a kamoli ovako… ✌️✌️✌️ Kako so mi ti

Hvalaa sto pitas. 🤗❤ Dobro saam,cudim se ovoj mojoj temperaturi u grafu dole, kao da je poludela. 😁🤣
    Zalila sam se skoro da me boli nesto sa leve strane,e i dalje me boli,pa sam isla kod lekara i dr mi je rekla da me NAZULJALO REBRO?? 🤔🤔🤣 I da samo uzmem da pijem brufen. Strašno. 🤣 Tako da ako me uskoro ne prestane,moracu ponovo kod lekara. Tvoji simptomi obećavajuu ,tako da bas ti drzim fige da je to too. 🤞❤

🤔🤔Nazuljalo rebro... Ouuu 🙅‍♀️svasta...samo neka temperatu poslije O se digne i nek se ne spušta... Jos dugo dugo... A ovo sad mislin da nije nista strašno🎀🎀❣️❣️❣️hvalaaa na pozitiviiiii

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

14. Ožujak 2021. 11:19

Jel samo meni forum poludio? 

Sandricak sreco moja, nazuljalo te rebro? 😂 joooj, to je ono kad grlimo jedna drugo pa kazemo “grlim te da rebra zabole” ❤️❤️ Nemoj se obazirati puno na tempicu u folikularnoj fazi, zna bit luda. Ali bome ti je visoka, 36.7 je divna za lutealnu, post-ovulacijsku fazu. Ti ces nam poslije ovulacije ici preko 37 garantiram 😀

Bravo Rea lijepo i skolski ❤️ Zelim ti da sto prije uspijes ❤️❤️❤️❤️

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 11:20

Uplaśena42

Mogu ja na listu piš piša 20.03🥰

Može,upisana😁🤗👌

Sandričak🤗🤗😘
    Rea_30 zadnje trakice sam naručila od Betty s njuskala, puno isplativije nego u dm-u,mulleru i sl.

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 11:23

Ginny

Aha eto ga, triput sam rifresala i mislim se jesam luda ili sta🤣🤣🙈

😂😂😂😂
    Upisala te na listu😘

Zuzuzujalice kaj ima kod tebe? Spremaš se na hops?😎

Sandričak
    14. Ožujak 2021. 11:25

Zuzuzujalice to je too. 😂 zabolelo me od ovih jakih virtuelnih zagrljaja. 😆😂❤❤ I ja mislim da ce ici preko 37. 🤔😁 
    Gledajte ovo 
    https://ibb.co/MnZxz1w
    Marty sta rece, kad bi trebalo opet da budu svetle ? 😶
    Kakve su mi ove trakice cudne, i prošle godine sam njih bila naručivala ali nisu bile ovako tamne u ovoj fazi. 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sarita_00
    14. Ožujak 2021. 11:29

Rea dobrodošla i da što prije odeš ❤️
    Cure već sve objasnile 😁 Doslovno služba za korisnike 0-24, uvijek ima nekoga tko će odgovoriti ❤️❤️
    Ja sam isto uzela od Betty trakice, naručila i sebi i prijateljici. Kad sam kod trakica, moram pišnuti jednu da vidim jel počela blijediti. Danas bolovi na sve strane: opet noga i uz to O. Ne znam jel bi sjedila, ležala ili šta. Muž i mala su danas udružili snage za ručak 😁 
    Sandričak kako se nažulja rebro? 🤣 Znam da ti nije smiješno jer te boli, ali dijagnoza je ono... 
    Mare imala sam i ja taktiku da neću testove u kući da ne dođem u napast. I onda kad sam kupovala sam se opskrbila 🤣🤣

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sandričak

Ginny

Omg nisam otvorila forum od prekjucer popodne, vec imamo vol 6 🙈🙈🙈 jel ima friskih trudnica? Nema sanse da sad ovo procitam, sorry, amo jedan šalabahter za mene priti pliiiiz 🤣🙈😘
    Inace 2dc,jos mi je i poranila, koza jedna, pokvarila mi je planove za sinoc 😂 mm sam rekla da je on kriv jer smo se povatali nabrzinu jucer prije rucka pa mi je krenila menga 😏🤣🤣 al sta je tu je. Iduci put za ne dobit 8.4 kaze kalendar pa cemo vidit

Tako je i meni ovaj ciklis poranilo 5 dana, a taman smo se to vece bili spremali na hops. 😂 pa sam se bila naljutila kad sam videla da je veštica dosla.  😡 🤣
    Sledeca nece doci 🥰😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Ginny

Poludio forum ocito a taman sam tila malo preletit, ne znam di sam tocno stala na vol5 i jos ovdi 24str🤦‍♂️ nasla sam listu, nitko novi nema plusic 😏 al navijam za sve vase simtpome, vidim pikiće (tloza😘) snjeskice (wonderer😘), simptome (mare😘) lidsay sritnooo jos jednom, jedva cekam tvoj plusic 😘😘
    Sandricak bas su ti cudne te trakice 🤔

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.