Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 22:43

Bila sam uvjerena da sam postavila odgovor 🤦
    Zuzujalica ja sam pred par ciklusa imala užasne bolove pred O, trajali su 4-5 dana, nisam sjediti mogla. I taman išla na pregled kad se malo smirilo, mislila sam da je O prošla, a dr rekao da bi trebala O biti svaki čas. Drugi dan me još bolilo na kratko i prestalo sasvim. 
    I sad me jučer baš poprilično bolilo, danas ništa, a danas eto pik. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 22:44

Eto sad ima dva odgovora 🤣🤣 A refreshala nekoliko puta jer sam bila sigurna da sam stavila i nije bilo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Angeleyes
    13. Ožujak 2021. 22:54

zuzuzujalica

Ne moze kod mene normalno, da ga je*es.
    Da stvar bude bolja, piskila sam u 3, bila je tamna ali sam vam fotkala naopacke, pa smo se sve zbunile di je kontrolna a di testna crtica. Pa sam piskila u 6, ali…. nesto sam se zamislila i krenula piskit bez casice 😂😂😂
    Pa piskila sad, i eto.
    .
    Trakica u 15hhttps://ibb.co/PYt3tSMTrakica u 22hhttps://ibb.co/qMx1Y9L

Zesci pik, sutra u akciju! 🤞🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Sandričak
    13. Ožujak 2021. 23:11

Sarita_00 kazem malopre da nešto zeza,i ja isto tako par puta refresovala i nema mog posta. 😶😶 pojavi se posle par minuta 
    Marty svidjaju mi se obe slike 🤣😂 bukvalno čarobni bebi napitak,sta sve pokušavamo da ostvarimo nasu želju.  🤗❣
    Zuzuzujalice pa to pikcina,samo sto ne eksplodira 😆 I mene sad cudi kad si imala bas jake bolove za koje pretpostavljas da su bili ovulacijski. Da se nadovezem,pre dva ciklusa sam isto mislila da sam ovulirala na 13.dc, i otisla kod dr 15.dc i kazem mu još mislim da sam imala ovulaciju tad i tad on kao nee,ovulacija se sprema tek. 🤔 malo sam se bila iznenadila zbog tog bola sto sam imala. Tako da moguće da ti ovulacija ipak tek nastupa.  🤔❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    13. Ožujak 2021. 23:14

Angeleyes

Sandričak

Angeleyes

Kad smo kod simptoma… ja se vise niti ne obazirem jer sam po tome uvijek trudna 😂! A kad budem trudna necu ni primjetit vjerojatno…🤣
    Sutra imam dobit, zgaravica mi je vec 2-3 dana, bole me sise, zedna stalno, umorna iako slabo spavam tj. "na rate", smeđi iscjedak zadnja 2 dana, danas i bjelkast. I uvjerena da nisam trudna 😅. Cekam te fakin stvari sutra pa idemo u nove borbe. 🥳🥳🥳

Kod tebe obećavaju simptomi ? Zasto mislis da nisi trudna?? Hmm hmm 😁🥰❤
    Marty juhhu,i kod tebe temperatura,neka bude ono sto mislimo da jeste 😁😅🤞🥰

Nekako nemam taj osjecaj, a ovi simptomi su znali bit vise puta pred vjesticu. 🤷🏼‍♀️ Jedino zgaravica ne, to mi je novo. 🤣🤣 Evo i temp mi je 36.6. Ne dobijem li sutra onda se testiram u ponedjeljak ranom zorom. 🙊 Ali ono, bas se ne nadam.

Nemaa veze, mozda se bas iznenadis . 🤗 cekamo ponedeljak i drzim palčeve 🤞🤞❣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lindsay
    14. Ožujak 2021. 00:19

Drage moje borilice i trudilice, izgubila sam se u mnostvu novih clanica, no zelje su svima od srca i iste - CIM PRIJE DA ODETE S OVE TEME U NEKE VESELIJE :)
    Ne mogu vas popratiti a ne volim doci i obracati se samo nama veterankama 🤣 , jos manje volim doci i nenamjerno ignorirati neke nove curke koje nisam stigla popratiti.
    Dosla sam se pozdraviti s vama, divnih zena ima ovdje. Mnoge bih pozeljela za prijateljice u "stvarnom" zivotu. Mislim na vas svaki dan i mislit cu i dalje. Jednostavno udjete pod kozu. Zelim vam debele stomake cim prije, zdrave bebe i lagodan zivot 💟💜💖💗💓 Zelim da kad dodjem procitati forum da plus za plusom prste!!!! Jasno?!
    Generalka lindsay se odjavljuje. Pusa svima i zagrljaj koji lomi rebra 🤗

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 00:20

Mare ❤️
    Martyć hahahaha baš si me nasmijala s ovim slikama. Moje google pretrage: hrana za bolju plodnost i sličnost 😂😂😂
    Zujalica?????? Šta je s temp i trakicama??? 🤔 Evo nisam pametna... Ja bi vjerojavala temperaturi 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    14. Ožujak 2021. 01:14

službeno obavještavam da je moj pik bio danas https://ibb.co/CvsxSDC sad čekamo što će temp reći. Plan je piškiti trakice dok se temp ne izjasni da nr bude nejasnoća kao prošli ciklus. Iskreno drago mi je što imam priliku opušteno upoznati svojr tijelo, čak sam došla do par zaključaka i teorija 🤓 baš se osjećam sretno i zadovoljno!
    .
    Sarita sad skupa odbrojavamo, imam osjećaj da ćemo skupa i na zimske 🤞🤗
    Lazyo jel nas dočekuješ ujutro s testićem?
    Wonderer možda se iznenadiš i ishodom ovog ciklusa 😋
    Inna ❤️ kako si nam inače?
    Bella jedva čekam da čujem neki tvoj simptom ujutro 😍 btw molim te da me staviš na listu za DOBIT 27.3. poanta mog odbrojavanja je stvaranje navijačkog duha, adrenalina i zajedničkog odbrojavanja 😁 a prije svega da utvrdimo da sve štima kako treba
    .
    Laku noć vam želim 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 08:24

Jutro☕
    🤰
    Lilimam22 ➕
    Garava123 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    TommyFame ➕
    ⬇️🔜🤰
    🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske bebe🍁❄)
    Lunamoon 11.03. - 3 dana kasni❤
    Dada_27 - 13.03. - 1 dana kasni❤
    Ginny 14.03. - danas ❤️
    LazyO 16.03. - 2 dana ❤️
    Wonderer 17.03. - 3 dana❤️
    Bebolinoof93 17.03. - 3 dana❤
    Inna 18.03. - 4 dana ❤️
    Bella 19.03. - 5 dana ❤️
    Marty 20.03. - 6 dana ❤
    RiO MArE 20.03. - 6 dana❤
    Angel1991 22.03. - 8 dana❤
    Zuzujalica 26.3. - 12 dana❤
    T.loza 27.03. - 13 dana❤
    Marinci 31.03. - 17 dana❤
    🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
    (Zimske bebe❄)
    Skategirl 02.04. - 19 dana❤
    Veroma 03.04. - 20 dana❤
    Ancioo 05.04. - 22 dana❤
    Bambina 06.04. - 23 dana❤
    Buhtlica 07.04. - 24 dan❤
    Monstera 09.04.  - 26 dan ❤️
    Gumbica - 10.04. -  27dana ❤️

Bella🌟
    14. Ožujak 2021. 08:32

▪Marty

Drage zenice evo vam nesto interesantno za kraj subote 😁 da cujem tko se prepoznaje 😜💕
    .
    https://ibb.co/7Y5YkRG
    https://ibb.co/h7Lr2N3

Hahah dobre🤣🤣🤣🤣😂
    Hvala Marty draga, ako napravim mail javim ti se sigurno😘😘❤😘💖
    Kakvih simptomčića danas? 😁 mi već spadamo, kao i RioMare u grupu potencijalnih ranih piškilica jer se od 8,9 dpo sjenice mogu lijepo loviti😁😁 

Zuzuzujalice ovo stvarno izgleda kao prekrasan pik👌👌 ona bol je možda onda zbog folikuli koji su sazrijevali prije pucanja,odnosno O. Ali ako i danas podliježe, šansa je tu sigurno. Pišni ti još danas te trakice da vidimo jel su i dalje tamne ili popuštaju. Baš me zanima.  A za tempicu baš čudno🤔 budemo mi to još proučile danas kad napraviš novu trakicu.

T.loza upisano za 27.3.👌👌😁 😘 a kod mene nema nikakvih simptomčića,samo cicke na on i off🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.