Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    13. Ožujak 2021. 20:35

Angeleyes dok ne dobiješ psssttt🤞🤞❣️❣️❣️
    Martyyy nesto se novo vrti oko tebee🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

13. Ožujak 2021. 20:36

Sarita_00

uplasena42

Sandričak

Angel1991

Hahah a znaaam ja to.. Al neda mi mira. A i frendica mi tako skuzila da je trudna jer joj svaki dan bila temp po 37 i malo vise. Onda nemam mora i idem mjerit 😁😆

Ja sam onda stalno trudnaa, uvek mi je tolika temperatura uvece. 😄🤣

Sandričak nemoj me bacati u bed,🥰nadam se da ce biti +
    Bazalna 37.2 a tjelesna dnevna od 37.2 do 37.6 nije bitno doba dana,stalno povisena,a ne osjecam se bolesno☺

Ovo sve kod tebe dobro zvuči 🤞🤞

Nadam se🥰

• lunica
    13. Ožujak 2021. 20:46

Valjda je too

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 20:55

Moja trakica još potamnila https://ibb.co/q06bWcG

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    13. Ožujak 2021. 20:57

▪Marty

Angel1991

Kad smo kod simptoma.. Isla sam si sad mjerit temperaturu… Jer kao da je veca sansa da sam trudna ako imam povisenu temperaturu kroz dan.. Kad ono… 35,9 🤣🤣 ja ne mogu ni umislit simptome 😆

e sad sam si i ja isla mjerit i malo me iznenadilo, 36.9 a inace jedva do 36.0, vecinom 35 sa nesto imam dnevnu temp 🙄 bolje da nisam mjerila.. 🙈

Oho 🤞🤞 Nek se zadrži to gore 🤞🤞

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 20:59

Sarita_00

Moja trakica još potamnilahttps://ibb.co/q06bWcG

e to je sad pik 100% 😍😍 ajdee hop hop hopsat 🤞😘 je popustila migrena?
    curee..nemojte me..🙈 samo drzite 🤞 heheh. ne zelim se previse nadati

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sandričak
    13. Ožujak 2021. 21:02

Sarita_00

Moja trakica još potamnilahttps://ibb.co/q06bWcG

Bas je tamnaa 🤞🥰 
    Sad videh u opisu,sto pauza do 5. Meseca ? Izvini ako si vec pisala o tome, ali msm da nisam videla ❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• nina5
    13. Ožujak 2021. 21:02

Vidim da ste se raspisale o simptomima i temperaturi. Ja vise ne vjerujem niti jednom simptomi. U siječnju sam bila uvjerena da sam trudna 🙈🙈 koliko sam bila pratila da mi je 12.1 bila O tako da sam trebala dobiti M 26.1 i imala temperaturu,bas osjećala kao da gorim. Kasnila mi 4-5dana i test napravim negativan. 30.1 dobijem i pitam se sto je tada moglo produžiti ciklus jer 12.1 sam imala sve simptome O i sigurna sam da je tada bila. Lutealna mi je uvjek 14dana a taj put bila 18 i Haj ga onda vjeruj ičem 

31god
    Pokusavamo od 10/20

• lunica
    13. Ožujak 2021. 21:05

Izgleda da bas kad nemas nikakve simptome bude trudnoca😂 Mi zene svasta i umislimo kad nesto zelimo😊

▪Marty
    13. Ožujak 2021. 21:07

Bella🌟

Stormy ⚡

Haha znaci le klasik odbrojavanje, ma mislim da je svima nama to tako. Malo si pomislis da je dobitno, malo potones kao hoces se pripremit 🙈
    Malo popizdis, ko ga je** 😂😂
    Ja sam ok, nista specijalno, trenutno 4DC, cekam 8DC da krenem na folikulometrije za IUI (inseminaciju).
    Imas li neki mejl gdje bih te mogla kontaktirati (naravno da nije ime.prezime@) 😘
    Meni je drago da si natrag na forumu 😊

E draga Stormy nemam mail💕 aktivna sam samo na ovoj temi. Ukoliko otvorim mail i budem aktivna i tamo svakako ću te se sjetiti i javiti ti🤗💖 jer vidim da vas nekoliko ima mailove.
    Super za folikulometriju,i od srca ti zelim da uspijete odmah❤ kad budeš htjela,javi kako je prošlo,držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞

Bellice nasa draga, Stormy i ja smo se nedavno nasle na fb igrom slucaja, Anabela nas je spojila.. i mi bi jako rado da nam se i ti javis i da i tebe imamo tamo u kontaktu 💜 otvorila sam mail pa ako bi se javila bi nam bilo bas jaako drago🤗❤ marty.forum0@gmail.com 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.