Angeleyes dok ne dobiješ psssttt🤞🤞❣️❣️❣️
Martyyy nesto se novo vrti oko tebee🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hahah a znaaam ja to.. Al neda mi mira. A i frendica mi tako skuzila da je trudna jer joj svaki dan bila temp po 37 i malo vise. Onda nemam mora i idem mjerit 😁😆
Ja sam onda stalno trudnaa, uvek mi je tolika temperatura uvece. 😄🤣
Sandričak nemoj me bacati u bed,🥰nadam se da ce biti +
Bazalna 37.2 a tjelesna dnevna od 37.2 do 37.6 nije bitno doba dana,stalno povisena,a ne osjecam se bolesno☺
Ovo sve kod tebe dobro zvuči 🤞🤞
Nadam se🥰
Moja trakica još potamnila https://ibb.co/q06bWcG
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kad smo kod simptoma.. Isla sam si sad mjerit temperaturu… Jer kao da je veca sansa da sam trudna ako imam povisenu temperaturu kroz dan.. Kad ono… 35,9 🤣🤣 ja ne mogu ni umislit simptome 😆
e sad sam si i ja isla mjerit i malo me iznenadilo, 36.9 a inace jedva do 36.0, vecinom 35 sa nesto imam dnevnu temp 🙄 bolje da nisam mjerila.. 🙈
Oho 🤞🤞 Nek se zadrži to gore 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Moja trakica još potamnilahttps://ibb.co/q06bWcG
e to je sad pik 100% 😍😍 ajdee hop hop hopsat 🤞😘 je popustila migrena?
curee..nemojte me..🙈 samo drzite 🤞 heheh. ne zelim se previse nadati
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Moja trakica još potamnilahttps://ibb.co/q06bWcG
Bas je tamnaa 🤞🥰
Sad videh u opisu,sto pauza do 5. Meseca ? Izvini ako si vec pisala o tome, ali msm da nisam videla ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Vidim da ste se raspisale o simptomima i temperaturi. Ja vise ne vjerujem niti jednom simptomi. U siječnju sam bila uvjerena da sam trudna 🙈🙈 koliko sam bila pratila da mi je 12.1 bila O tako da sam trebala dobiti M 26.1 i imala temperaturu,bas osjećala kao da gorim. Kasnila mi 4-5dana i test napravim negativan. 30.1 dobijem i pitam se sto je tada moglo produžiti ciklus jer 12.1 sam imala sve simptome O i sigurna sam da je tada bila. Lutealna mi je uvjek 14dana a taj put bila 18 i Haj ga onda vjeruj ičem
31god
Pokusavamo od 10/20
Izgleda da bas kad nemas nikakve simptome bude trudnoca😂 Mi zene svasta i umislimo kad nesto zelimo😊
Haha znaci le klasik odbrojavanje, ma mislim da je svima nama to tako. Malo si pomislis da je dobitno, malo potones kao hoces se pripremit 🙈
Malo popizdis, ko ga je** 😂😂
Ja sam ok, nista specijalno, trenutno 4DC, cekam 8DC da krenem na folikulometrije za IUI (inseminaciju).
Imas li neki mejl gdje bih te mogla kontaktirati (naravno da nije ime.prezime@) 😘
Meni je drago da si natrag na forumu 😊
E draga Stormy nemam mail💕 aktivna sam samo na ovoj temi. Ukoliko otvorim mail i budem aktivna i tamo svakako ću te se sjetiti i javiti ti🤗💖 jer vidim da vas nekoliko ima mailove.
Super za folikulometriju,i od srca ti zelim da uspijete odmah❤ kad budeš htjela,javi kako je prošlo,držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
Bellice nasa draga, Stormy i ja smo se nedavno nasle na fb igrom slucaja, Anabela nas je spojila.. i mi bi jako rado da nam se i ti javis i da i tebe imamo tamo u kontaktu 💜 otvorila sam mail pa ako bi se javila bi nam bilo bas jaako drago🤗❤ marty.forum0@gmail.com
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji