Hahah a znaaam ja to.. Al neda mi mira. A i frendica mi tako skuzila da je trudna jer joj svaki dan bila temp po 37 i malo vise. Onda nemam mora i idem mjerit 😁😆
Ja sam onda stalno trudnaa, uvek mi je tolika temperatura uvece. 😄🤣
Sandričak nemoj me bacati u bed,🥰nadam se da ce biti +
Bazalna 37.2 a tjelesna dnevna od 37.2 do 37.6 nije bitno doba dana,stalno povisena,a ne osjecam se bolesno☺
Evo mene cure opet. 🌸 Jutros mi se na toalet papiru pojavio smedjkasti isjedak i poslije nista citav dan. U srijedu ocekujem M, kako izgleda implantacijsko krvarenje ako me neko moze prosvijetliti? Hvala❤️
Evo mene cure opet. 🌸 Jutros mi se na toalet papiru pojavio smedjkasti isjedak i poslije nista citav dan. U srijedu ocekujem M, kako izgleda implantacijsko krvarenje ako me neko moze prosvijetliti? Hvala❤️
Svijetlo crveno, roskasto, smeđkasto... 😁😁🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hahah a znaaam ja to.. Al neda mi mira. A i frendica mi tako skuzila da je trudna jer joj svaki dan bila temp po 37 i malo vise. Onda nemam mora i idem mjerit 😁😆
Moja temp nakon O obavezno preko 37. A još sam tu 🙈🙈 Baš me zanima što će mi pokazivati toplomjer na poslu. Za sad se drži 36,3 - 36,5. A tebe tvoja temp baš bojkotira 🤣🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bazalna 37.2 a tjelesna dnevna od 37.2 do 37.6 nije bitno doba dana,stalno povisena,a ne osjecam se bolesno☺
Drzim 🤞🤞 da to bude trudnoćaaa 🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ja stalno imam nisku temp. 37 imam jedino dok sam bolesna 😂 ma znam ja da nije to bas neki simptom, al kad se blizi kraj ciklusa onda sve promatram😆 uglavnom nadam se da temp kroz dan ne igra neku ulogu 😁 a i ne znam ako opce mozemo mi tako rano imat simptome?
Ovo sve kod tebe dobro zvuči 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kad smo kod simptoma... ja se vise niti ne obazirem jer sam po tome uvijek trudna 😂! A kad budem trudna necu ni primjetit vjerojatno...🤣
Sutra imam dobit, zgaravica mi je vec 2-3 dana, bole me sise, zedna stalno, umorna iako slabo spavam tj. "na rate", smeđi iscjedak zadnja 2 dana, danas i bjelkast. I uvjerena da nisam trudna 😅. Cekam te fakin stvari sutra pa idemo u nove borbe. 🥳🥳🥳
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Kad smo kod simptoma.. Isla sam si sad mjerit temperaturu… Jer kao da je veca sansa da sam trudna ako imam povisenu temperaturu kroz dan.. Kad ono… 35,9 🤣🤣 ja ne mogu ni umislit simptome 😆
e sad sam si i ja isla mjerit i malo me iznenadilo, 36.9 a inace jedva do 36.0, vecinom 35 sa nesto imam dnevnu temp 🙄 bolje da nisam mjerila.. 🙈
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Kad smo kod simptoma… ja se vise niti ne obazirem jer sam po tome uvijek trudna 😂! A kad budem trudna necu ni primjetit vjerojatno…🤣
Sutra imam dobit, zgaravica mi je vec 2-3 dana, bole me sise, zedna stalno, umorna iako slabo spavam tj. "na rate", smeđi iscjedak zadnja 2 dana, danas i bjelkast. I uvjerena da nisam trudna 😅. Cekam te fakin stvari sutra pa idemo u nove borbe. 🥳🥳🥳
Kod tebe obećavaju simptomi ? Zasto mislis da nisi trudna?? Hmm hmm 😁🥰❤
Marty juhhu,i kod tebe temperatura,neka bude ono sto mislimo da jeste 😁😅🤞🥰
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore