Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora fora
    24. Ožujak 2021. 19:53

Ginny hahahah, ja ove simptome osjecam vec tri dana 🤣🤷🏼‍♀️ Ili sam luda ili trudna, trece je nemoguce 😁
    Nemam test nazalost, ali kupit cu ujutro i uraditi ili u toku dana ako budem bas nestrpljiva ili bar da imam za prekosutra za prvi jutarnji urin. 😁💪🏻

🙎🏼‍♀️33
    🙋🏻‍♂️37
    8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 19:55

Dora fora

Pozdrav curke. Trebam pomoc, a vjerujem da cete mi moci pomoci. Trenutno sam 9 dpo, uhvatili smo pik ovaj mjesec i imali hopsanje i tu noc prije O i dan nakon kada bi trebalo da je dosla i nadamo se najboljem. Medjutim, ja sam vec dobila neke simptome moguce T i sad ne znam da li sam luda, jer mi ne nekak preraaaano. Grudi me uzasno bole, imam neki cudan osjecaj u zelucu kada jedem, nije klasicna mucnina nego nego zarenje, ne znam opisati i lice mi je podivljalo od akni. Je li moguce da je ovo sa aknama jedan od simptoma? Cak ni u pubertetu nisam imala ovoliko pristica, grooozni su mi. Ako nije T, moze biti neki poremecaj sa hormonima?

Hvala i sorry na dugom postu ❤️

Doriceee forice... Kud bas nama ovdje reć da je rano🤣🤣🤣
    Samo ti baci testić sutra i popodne... ❣️❣️🤣💋💋

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sarita_00
    24. Ožujak 2021. 19:58

Rekla sam da neću test raditi, pa sam pišnula LH. 
    https://ibb.co/Qr7Cs0D 🤔 Prije dva dana je bila dosta blijeda...

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    24. Ožujak 2021. 20:02

Garava žao mi što sve na kraju ispada tako 😔 Ali ipak se nadam da će još do petka biti bolje ❤️ Do tada veliki zagrljaj. Biti će sve kad-tad dobro ❤️
    Sandričak u napaaaad 🎉🎉 
    Puno novih imena, a ja jedva i stara popamtila 🙈 Želim vam svima dobrodošlicu i da što prije odete dalje 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    24. Ožujak 2021. 20:07

E da, sinoć i danas me tako probolo kad sam se ustala s kreveta da sam se samo sagnula stisnut se. Još sad me muž nekako čudno pogledao, pita šta je. Poslije tog udarila vratima, a on viče jel sve ok, da nisam kojim pala. A kak sam piškila trakicu je omot ostao na vidljivom mjestu. Inače ga nisam uputila u ništa od svega ovoga, pa mi se čini da mu je nešto sumnjivo 😅
    Mislim da sam napisala sve što sam mislila. 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sandričak
    24. Ožujak 2021. 20:28

RioMare sto te brine desni jajnik ? Osecas ga vec sad ? Mozda ti ovulacija ovaj put bude malo ranije ako ga osecas ? 🤗 Jaoo hvalaa ti sto si tako srecna zbog mog pika.  Heheh 🥳🥳❤ mene samo brine sto je ovulacija ovako kasno,nikad nije tako,msm retkoo retko kad  pa me nervira. E nadam se da cu i ja slučajno pasti na muža malo kasnije 🤪😈😅❤
    Ginny jesi li videla 😅🤣 i mene uboloo 🌞🌞😅🤣
    Dorafora staa,ranoo ? Neee ,cekamo test sto pree 😅🤞Dobrodosla inaceee 💋🥳❤
    Sarita_00 hmmm tamni. Mozda bude nestoo 🥳🤞❤ mozda misli da si radila test na trudnoću . 😅 kakve smo ja npr sve radim to da muz ne zna,rekao bi da sam luda.  Da se opterećujem itd.  Ali lazem pre neki dan rekoh za trakice ali nije previse pitao 😅❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 20:34

Sarita možda je ta bol bila jaka al dobraaaa🤞🤞🤞 pricekaj pa pišni hcg svakako...
    Sandričak mojjj čičak... Ma nebi bas rekla da je već priprema za O... Sutra cemo sve znat... Ja se svakako nadam da nije nista.. Nisam dosad Bogu hvala imala problema s nicim skoro tako da se i sad nadam da ce bit potpumo super❣️❣️❣️
    Padni slucajno🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 20:35

Bella, Marty, wonderer, Loza, LazyO i sve ostale curkeee ❣️❣️❣️💋💋💋💋
    Zuzujaluceeeee pobigla si od nagovaračica na piški piški...nadam se da si cool super i puna S!!! (simptoma) ❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sarita_00
    24. Ožujak 2021. 20:48

Sandričak ne bi me iznenadilo da misli 😅 Ostao je omot, ali sam trakicu spremila, tak da ne zna kakav je rezultat 😅 A uopće ga ne želim opterećivati time jer mislim da bi mu stvorilo užasan stres i samo bi kukao. Eno za mjesec dana treba ići na uklanjanje masnog tkiva na leđima i plače, jauče 🤣🤣
    Mare čak me nešto kopka da sutra napravim, ali ću se potruditi da ipak još malo sačekam. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 20:49

Ginny

Tloza to se ne preskace a i nije vise u repeoduktivne svrhe ajmo rec pa ne ulazi u svako drugi dan racunicu 🤣🤣🤣🤣 i pada na petak, helou!
    Dora fora boze tebe, kako mislis rano, legitimni su simptomi svi od 1dpo nadalje 🤣😘❤️ sutra si 10dpo tako da ako imas neki osjetljiviji test mozes ga slobodno utopit sutra 🤞

😂😂😂😂😂😂

Sarita_00

Rekla sam da neću test raditi, pa sam pišnula LH.
    https://ibb.co/Qr7Cs0D 🤔 Prije dva dana je bila dosta blijeda…

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.