Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2021. 18:43

Sandričak  to je to pik !! 😀😀
    MaLa14  dobro nam došla i još prije otisla s plusicem 😀😀
    T.loza znam da treba tamniti ali tad se nadzirala crta a evo treci dan sve bijelo ko snijeg...valjda ce iskocit ta crta 🤣

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 18:50

Mala dobrodošlaaa ❣️❣️ i brzo osla!
    Nina paaa zasto nebi ti bila ta kojoj je to simptom T... E takoo gledaj😁😁 oces nam uskoro koji testić nabaciit? 😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 18:53

Zoeuzoeu  bez brige draga naša.. Bot ce to slj tjedan kako spada... 🤞🤞❣️❣️
    Opet znam lako reć, samo eto.. Najgori je stres.. Vjeruj,😇😇

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    24. Ožujak 2021. 19:13

Evo mee. Ceo dan sam opet setalaa. 🌞🌞
    Marty i tvoji rezultati su odlični. Jedino ne znam za taj amh. Ne razumem se 😶ne znam sta bih ti rekla za doktorku sto ti nije napisala neke upute sto si trazila,strasno. 🤔❤
    Ginny pratimo see nas tri,evo napokon sam ulovila piik,NAPOKOON 😂😘❤
    Aplikacija ff je poludela kod mene jer je buni ona temperatura od par dana sto je bila niska jer sam merila u različito vreme.  Ali sad se vratila Aplikacija na pravi put jer sam napisala da je bio pik. 😘❤
    Sunshine10 brzo ce sledeci četvrtak. 💋
    Rea jesi li ti piskila danas lh ?💋 Pisem redom i sad vidim da si piskila. Msm da je ok to. Da ce sutra bas da potamni trakica. 💋
    Emka dobrodoslaa i jos brze otislaa ❤💋
    T.loza 😘😘❤
    Garava123 jaoo jako mi je zao sto cujem to .,drži se😔😔 grlim  te puno 😔❤
    Leptir2014 Ne znam sto li te boli. Idi sto pre kod lekara.  😶💋
    RioMare Pa hahaha 😅🤣 Jesi li lepo pala na dragoog. 😅🤣❤ kad ides na pregled sutra.? Sve da nas obavestis 😁❤
    Piabuu Ja stvarno nemam iskustva sa tim . 😶 Dva puta si dobila a test ti je bio pozitivan ? Malo nisam razumela objavu.  ❤ Inace dobrodosla i javi nam se posle pregleda. 💋
    Skategirl Napokon sam ga docekalaa 🥳🥳❤ cekam muza da dodje sa poslaa. 😁🥳❤
    Mala14 dobrodoslaa i jos brze otislaa 🥳🥳 I srecan ti 14.dc, neka bude plodonosan ❤❤
    Zoeeuzoee Ja stvarnoo nemam iskustva sa betom. Ako je dr rekla da ne mora da znaci nista lose pokušaj da ne razmišljaš o tome negativno. Lakse reci nego uraditi, ali drzi se bice sve ok. ❤
    Lori1988 🤞🤞🥳❤
    Nina5 Neka ta glavobolja bude simptom . 🤞🤞❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 19:19

Sandričak

Evo mee. Ceo dan sam opet setalaa. 🌞🌞
    Marty i tvoji rezultati su odlični. Jedino ne znam za taj amh. Ne razumem se 😶ne znam sta bih ti rekla za doktorku sto ti nije napisala neke upute sto si trazila,strasno. 🤔❤
    Ginny pratimo see nas tri,evo napokon sam ulovila piik,NAPOKOON 😂😘❤
    Aplikacija ff je poludela kod mene jer je buni ona temperatura od par dana sto je bila niska jer sam merila u različito vreme. Ali sad se vratila Aplikacija na pravi put jer sam napisala da je bio pik. 😘❤
    Sunshine10 brzo ce sledeci četvrtak. 💋
    Rea jesi li ti piskila danas lh ?💋 Pisem redom i sad vidim da si piskila. Msm da je ok to. Da ce sutra bas da potamni trakica. 💋
    Emka dobrodoslaa i jos brze otislaa ❤💋
    T.loza 😘😘❤
    Garava123 jaoo jako mi je zao sto cujem to .,drži se😔😔 grlim te puno 😔❤
    Leptir2014 Ne znam sto li te boli. Idi sto pre kod lekara. 😶💋
    RioMare Pa hahaha 😅🤣 Jesi li lepo pala na dragoog. 😅🤣❤ kad ides na pregled sutra.? Sve da nas obavestis 😁❤
    Piabuu Ja stvarno nemam iskustva sa tim . 😶 Dva puta si dobila a test ti je bio pozitivan ? Malo nisam razumela objavu. ❤ Inace dobrodosla i javi nam se posle pregleda. 💋
    Skategirl Napokon sam ga docekalaa 🥳🥳❤ cekam muza da dodje sa poslaa. 😁🥳❤
    Mala14 dobrodoslaa i jos brze otislaa 🥳🥳 I srecan ti 14.dc, neka bude plodonosan ❤❤
    Zoeeuzoee Ja stvarnoo nemam iskustva sa betom. Ako je dr rekla da ne mora da znaci nista lose pokušaj da ne razmišljaš o tome negativno. Lakse reci nego uraditi, ali drzi se bice sve ok. ❤
    Lori1988 🤞🤞🥳❤Nina5 Neka ta glavobolja bude simptom . 🤞🤞❤

Ej srceee drago mi je jako za tvoj jako cekani pik... ❣️❣️ Ovo je tvojeee ovaj put... 💋💋
    A sutra u 17h  🕔 🤗 veselim se iskreno ali me samooo malo brine desni jajnik... Al ja cu to za sad prevalit na ptomjenu vremena i reć da je on takav jer jako dobro radi i jedva ceka izbacit moje jajasce koje ce se pravo uhvatiti za malog vojnika🤣🤣🤣🤣🤣
    Bas bas sam stetna za pik💪🤞🤞😇😇
    P. S PALA SAM PALA🤣🤣🤣💋❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Ginny
    24. Ožujak 2021. 19:19

Ajoj garava bas mi je strasno zao 😘😘😘
    Tloza 🤣🤣🤣 di si ti procitala da cu preskocit sritnu 14esticu 😡🤣🤣🤣 to ce bit rekreativni sex iz ljubavi hahaha a i 1dpo,ugodno s korisnim sta bi rekli. Dicu cu torpedirat u susjeda, obuc cu sexy donje rublje i nema da nema (iako je mm vec izjavio da nakon sutra nastupa pauza, how yes no, to kaze nakon skoro svakog sexa 🤣🤣 rekla sam mu da ne mora svaki put trajat i trajat, moze i kviki 😎)
    Sandricak jeeej da pik, ubolo me u oko 🤣🤣😎
    Zoeuzoe nemam iskustva, a sta je neko reka ionako  ne mozes nista osim cekat sad 😘😘
    Nove dobrodosle i sto prije otisle 😘
    Nina 🤞🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

PiaBuu
    24. Ožujak 2021. 19:29

Hvala na dobrodošlici ❤️
    Ugl, dva puta sam radila test i obadva puta mi je pokazalo 3 crtiće s time da je prva bila malo blijeda od drugog puta.. u svakom slučaju, javim vam se sutra iza pregleda, divna grupa❤️

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 19:30

Ginny rekla si da ćete svaki drugi dan, onda sam odma pretpostavila da preskačete 14dc 😂😂  neće znat što ga je snašlo! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Dora fora
    24. Ožujak 2021. 19:35

Pozdrav curke. Trebam pomoc, a vjerujem da cete mi moci pomoci. Trenutno sam 9 dpo, uhvatili smo pik ovaj mjesec i imali hopsanje i tu noc prije O i dan nakon kada bi trebalo da je dosla i nadamo se najboljem. Medjutim, ja sam vec dobila neke simptome moguce T i sad ne znam da li sam luda, jer mi ne nekak preraaaano. Grudi me uzasno bole, imam neki cudan osjecaj u zelucu kada jedem, nije klasicna mucnina nego nego zarenje, ne znam opisati i lice mi je podivljalo od akni. Je li moguce da je ovo sa aknama jedan od simptoma? Cak ni u pubertetu nisam imala ovoliko pristica, grooozni su mi. Ako nije T, moze biti neki poremecaj sa hormonima? 

Hvala i sorry na dugom postu ❤️

🙎🏼‍♀️33
    🙋🏻‍♂️37
    8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️

Ginny
    24. Ožujak 2021. 19:48

Tloza to se ne preskace a i nije vise u repeoduktivne svrhe ajmo rec pa ne ulazi u svako drugi dan racunicu 🤣🤣🤣🤣 i pada na petak, helou!
    Dora fora boze tebe, kako mislis rano, legitimni su simptomi svi od 1dpo nadalje 🤣😘❤️ sutra si 10dpo tako da ako imas neki osjetljiviji test mozes ga slobodno utopit sutra 🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.