Sandričak to je to pik !! 😀😀
MaLa14 dobro nam došla i još prije otisla s plusicem 😀😀
T.loza znam da treba tamniti ali tad se nadzirala crta a evo treci dan sve bijelo ko snijeg...valjda ce iskocit ta crta 🤣
Mala dobrodošlaaa ❣️❣️ i brzo osla!
Nina paaa zasto nebi ti bila ta kojoj je to simptom T... E takoo gledaj😁😁 oces nam uskoro koji testić nabaciit? 😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Zoeuzoeu bez brige draga naša.. Bot ce to slj tjedan kako spada... 🤞🤞❣️❣️
Opet znam lako reć, samo eto.. Najgori je stres.. Vjeruj,😇😇
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Evo mee. Ceo dan sam opet setalaa. 🌞🌞
Marty i tvoji rezultati su odlični. Jedino ne znam za taj amh. Ne razumem se 😶ne znam sta bih ti rekla za doktorku sto ti nije napisala neke upute sto si trazila,strasno. 🤔❤
Ginny pratimo see nas tri,evo napokon sam ulovila piik,NAPOKOON 😂😘❤
Aplikacija ff je poludela kod mene jer je buni ona temperatura od par dana sto je bila niska jer sam merila u različito vreme. Ali sad se vratila Aplikacija na pravi put jer sam napisala da je bio pik. 😘❤
Sunshine10 brzo ce sledeci četvrtak. 💋
Rea jesi li ti piskila danas lh ?💋 Pisem redom i sad vidim da si piskila. Msm da je ok to. Da ce sutra bas da potamni trakica. 💋
Emka dobrodoslaa i jos brze otislaa ❤💋
T.loza 😘😘❤
Garava123 jaoo jako mi je zao sto cujem to .,drži se😔😔 grlim te puno 😔❤
Leptir2014 Ne znam sto li te boli. Idi sto pre kod lekara. 😶💋
RioMare Pa hahaha 😅🤣 Jesi li lepo pala na dragoog. 😅🤣❤ kad ides na pregled sutra.? Sve da nas obavestis 😁❤
Piabuu Ja stvarno nemam iskustva sa tim . 😶 Dva puta si dobila a test ti je bio pozitivan ? Malo nisam razumela objavu. ❤ Inace dobrodosla i javi nam se posle pregleda. 💋
Skategirl Napokon sam ga docekalaa 🥳🥳❤ cekam muza da dodje sa poslaa. 😁🥳❤
Mala14 dobrodoslaa i jos brze otislaa 🥳🥳 I srecan ti 14.dc, neka bude plodonosan ❤❤
Zoeeuzoee Ja stvarnoo nemam iskustva sa betom. Ako je dr rekla da ne mora da znaci nista lose pokušaj da ne razmišljaš o tome negativno. Lakse reci nego uraditi, ali drzi se bice sve ok. ❤
Lori1988 🤞🤞🥳❤
Nina5 Neka ta glavobolja bude simptom . 🤞🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Evo mee. Ceo dan sam opet setalaa. 🌞🌞
Marty i tvoji rezultati su odlični. Jedino ne znam za taj amh. Ne razumem se 😶ne znam sta bih ti rekla za doktorku sto ti nije napisala neke upute sto si trazila,strasno. 🤔❤
Ginny pratimo see nas tri,evo napokon sam ulovila piik,NAPOKOON 😂😘❤
Aplikacija ff je poludela kod mene jer je buni ona temperatura od par dana sto je bila niska jer sam merila u različito vreme. Ali sad se vratila Aplikacija na pravi put jer sam napisala da je bio pik. 😘❤
Sunshine10 brzo ce sledeci četvrtak. 💋
Rea jesi li ti piskila danas lh ?💋 Pisem redom i sad vidim da si piskila. Msm da je ok to. Da ce sutra bas da potamni trakica. 💋
Emka dobrodoslaa i jos brze otislaa ❤💋
T.loza 😘😘❤
Garava123 jaoo jako mi je zao sto cujem to .,drži se😔😔 grlim te puno 😔❤
Leptir2014 Ne znam sto li te boli. Idi sto pre kod lekara. 😶💋
RioMare Pa hahaha 😅🤣 Jesi li lepo pala na dragoog. 😅🤣❤ kad ides na pregled sutra.? Sve da nas obavestis 😁❤
Piabuu Ja stvarno nemam iskustva sa tim . 😶 Dva puta si dobila a test ti je bio pozitivan ? Malo nisam razumela objavu. ❤ Inace dobrodosla i javi nam se posle pregleda. 💋
Skategirl Napokon sam ga docekalaa 🥳🥳❤ cekam muza da dodje sa poslaa. 😁🥳❤
Mala14 dobrodoslaa i jos brze otislaa 🥳🥳 I srecan ti 14.dc, neka bude plodonosan ❤❤
Zoeeuzoee Ja stvarnoo nemam iskustva sa betom. Ako je dr rekla da ne mora da znaci nista lose pokušaj da ne razmišljaš o tome negativno. Lakse reci nego uraditi, ali drzi se bice sve ok. ❤
Lori1988 🤞🤞🥳❤Nina5 Neka ta glavobolja bude simptom . 🤞🤞❤
Ej srceee drago mi je jako za tvoj jako cekani pik... ❣️❣️ Ovo je tvojeee ovaj put... 💋💋
A sutra u 17h 🕔 🤗 veselim se iskreno ali me samooo malo brine desni jajnik... Al ja cu to za sad prevalit na ptomjenu vremena i reć da je on takav jer jako dobro radi i jedva ceka izbacit moje jajasce koje ce se pravo uhvatiti za malog vojnika🤣🤣🤣🤣🤣
Bas bas sam stetna za pik💪🤞🤞😇😇
P. S PALA SAM PALA🤣🤣🤣💋❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Ajoj garava bas mi je strasno zao 😘😘😘
Tloza 🤣🤣🤣 di si ti procitala da cu preskocit sritnu 14esticu 😡🤣🤣🤣 to ce bit rekreativni sex iz ljubavi hahaha a i 1dpo,ugodno s korisnim sta bi rekli. Dicu cu torpedirat u susjeda, obuc cu sexy donje rublje i nema da nema (iako je mm vec izjavio da nakon sutra nastupa pauza, how yes no, to kaze nakon skoro svakog sexa 🤣🤣 rekla sam mu da ne mora svaki put trajat i trajat, moze i kviki 😎)
Sandricak jeeej da pik, ubolo me u oko 🤣🤣😎
Zoeuzoe nemam iskustva, a sta je neko reka ionako ne mozes nista osim cekat sad 😘😘
Nove dobrodosle i sto prije otisle 😘
Nina 🤞🤞🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala na dobrodošlici ❤️
Ugl, dva puta sam radila test i obadva puta mi je pokazalo 3 crtiće s time da je prva bila malo blijeda od drugog puta.. u svakom slučaju, javim vam se sutra iza pregleda, divna grupa❤️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ginny rekla si da ćete svaki drugi dan, onda sam odma pretpostavila da preskačete 14dc 😂😂 neće znat što ga je snašlo!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav curke. Trebam pomoc, a vjerujem da cete mi moci pomoci. Trenutno sam 9 dpo, uhvatili smo pik ovaj mjesec i imali hopsanje i tu noc prije O i dan nakon kada bi trebalo da je dosla i nadamo se najboljem. Medjutim, ja sam vec dobila neke simptome moguce T i sad ne znam da li sam luda, jer mi ne nekak preraaaano. Grudi me uzasno bole, imam neki cudan osjecaj u zelucu kada jedem, nije klasicna mucnina nego nego zarenje, ne znam opisati i lice mi je podivljalo od akni. Je li moguce da je ovo sa aknama jedan od simptoma? Cak ni u pubertetu nisam imala ovoliko pristica, grooozni su mi. Ako nije T, moze biti neki poremecaj sa hormonima?
Hvala i sorry na dugom postu ❤️
🙎🏼♀️33
🙋🏻♂️37
8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️
Tloza to se ne preskace a i nije vise u repeoduktivne svrhe ajmo rec pa ne ulazi u svako drugi dan racunicu 🤣🤣🤣🤣 i pada na petak, helou!
Dora fora boze tebe, kako mislis rano, legitimni su simptomi svi od 1dpo nadalje 🤣😘❤️ sutra si 10dpo tako da ako imas neki osjetljiviji test mozes ga slobodno utopit sutra 🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji