Bella, Marty, wonderer, Loza, LazyO i sve ostale curkeee ❣️❣️❣️💋💋💋💋Zuzujaluceeeee pobigla si od nagovaračica na piški piški…nadam se da si cool super i puna S!!! (simptoma) ❣️❣️
Ja bas hocu da pitam je li piški zuzuzujualica sutra, rekla nam je da čeka četvrtak 😁 cekamo ujutro rano slikicuuu 🥰
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
E hvala na dobrodoslici. Ja sam nekad bila aktivna ovdje ali sa drugim imenom i zaboravila pasa 🙄 pa sam se onda malo udaljila od foruma, kao stvaralo mi je pritisak sve to, ali sam skuzila da mi je mnoooogo lakse ako podijelim s nekim ove nase divne nade, a gdje drugo nego ovdje.
Sutra piskim i javljam. 💪🏻😁
🙎🏼♀️33
🙋🏻♂️37
8/2020 - trudimo se, nadamo se ❤️
Tloza to se ne preskace a i nije vise u repeoduktivne svrhe ajmo rec pa ne ulazi u svako drugi dan racunicu 🤣🤣🤣🤣 i pada na petak, helou!
Dora fora boze tebe, kako mislis rano, legitimni su simptomi svi od 1dpo nadalje 🤣😘❤️ sutra si 10dpo tako da ako imas neki osjetljiviji test mozes ga slobodno utopit sutra 🤞
😂😂😂😂😂😂Rekla sam da neću test raditi, pa sam pišnula LH.
https://ibb.co/Qr7Cs0D 🤔 Prije dva dana je bila dosta blijeda…
Ujutro očekujem tvoj hcg, hvala 😘
😘😘 I tebi, a sad hoću li ti ispuniti želju, još ne znam 🤭🤭
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
E hvala na dobrodoslici. Ja sam nekad bila aktivna ovdje ali sa drugim imenom i zaboravila pasa 🙄 pa sam se onda malo udaljila od foruma, kao stvaralo mi je pritisak sve to, ali sam skuzila da mi je mnoooogo lakse ako podijelim s nekim ove nase divne nade, a gdje drugo nego ovdje.
Sutra piskim i javljam. 💪🏻😁
Uz slikicu molim! 😘😘😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ej curke, oprostite, ja stalno u nekoj guzvi, doslovno sam dosla s posla i odmah dobila goste, sjedili do sad. Sad tus, i lagano spavanac, ipak koke rano legnu 😂
Garava bas mi je zao.. jako neobicna situacija oko svega, od prvog dana 😥 ima par tjedana otkad si dobila plus, jel da?
.
Drage sve ostale cure koje me spominju - ma ja se bojim vise piskiti 😂 danas je bio skroz bijel, mislim da cu jos do petka (12dpo) odgoditi. Jednostavno mislim da se mucim stalnim piskenjem, ali ne dogada se nista. Nista vise ni od simptoma nemam. 😥
Mrzim se javljati bez da sam sve procitala, oprostite 😥 bas sam u guzvi, a ovdje se u jednom danu nakupi bas 10 stranica 😂 divne moje brbljavice ❤️
Mrzim se javljati bez da sam sve procitala, oprostite 😥 bas sam u guzvi, a ovdje se u jednom danu nakupi bas 10 stranica 😂 divne moje brbljavice ❤️
Long story short - nema plusića, za Garavu si čula. Sandričak ulovila pik, oglasile su se Ancio i Lindsay, Marty su stigli nalazi, a ja divna i strpljivo čekam da neko piški 😁 (nitko nije namjerno izostavljen, natrtljala sam čega sam se sjetila u sekundi 😂😘)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tlozica moja najslada ❤️ Kako si ti danas? Jel dises malo lakse nego jucer?
Marty kako si nam ti?
Lijena Ovulacijo di ciiiiiii? ❤️
.
Svi ❤️
.
E bas smo nesto zapele s plusicima, di su, ajmooooooo!
Tlozica moja najslada ❤️Kako si ti danas? Jel dises malo lakse nego jucer?
Martykako si nam ti?
Lijena Ovulacijodi ciiiiiii? ❤️
.
Svi ❤️
.
E bas smo nesto zapele s plusicima, di su, ajmooooooo!
Cekamo tvoj u petak 😊❤
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Upala u gužvu danas,eto me tek sad k vama za laku noć🌚🌠😘
Marty da malo je povisen AMH,ali fali LH🤔čudno kako to nisu stavili.jer ako je LH viši od FSH i AMH ako je visok može upućivati na pcos.jer to se sve gleda u kontekstu koliko sam uspjela iščitati i proučiti. Al opet ti imaš redovne O i cikluse koliko te znam. I TSH možda da je niži mrvicu?🤔stvarno neznam. Bas me zanima sto ce ti dr reći . Inzulin je dobar. Meni je TSH 1.39. Idem u uto na uzv pa će mi iščitati sve nalaze. Mene brine jedino taj pad AMH iako je u zadovoljavajućim granicama.
Lavanya 🤗🤗 moguće zbog endo da. Sretnooo i nadam se da neće trebati IVF, da ćete prije to uspjeti 😘😘❤javljaj kako napreduje🤗 joj ja imam trakice plave u rozom pakiranju i tako me živciraj jer teško uhvatim pik u smisli ne tamne postepeno nego sve se odigra za tri dana🤣😅iako je s druge strane to dobro jer ne iščekuje nego kad krene tamniti malo,pik je skoro to. Ali to je samo moje iskustvo.
LazyO❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji