Jutro☕
🤰
Lilimam22 ➕
Garava123 ➕
Zoeeuzoee ➕
TommyFame ➕
⬇️🔜🤰
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻 (Jesenske/Zimske 🍁/❄)
Uplaśena42 20.3. - 5 dana kasni❤
Buducamama2021 23.03. - 2 dana kasni❤
Zuzuzujalica 26.3. - 1 dana❤*
T.loza 27.03. - 2 dana❤
Sarita_00 27.03. - 2 dana❤
Amy_94 29.03. - 4 dana ❤
Zuzuzujalica 30.03. - 5 dana❤*
Nina5 30.03 -5 dana❤
Marinci 31.03. - 6 dana❤
Maša 31.03. - 6 dana❤
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Skategirl 02.04. - 8 dana❤
Veroma 03.04. - 9 dana❤
Ancioo 05.04. - 11 dana❤
Bambina 06.04. - 12 dana❤
Buhtlica 07.04. - 13 dana❤
Lunaluna 07.04. - 13 dana❤
Ginny 08.04. - 14 dana ❤️
Monstera 09.04. - 15 dana ❤️
LazyO 09.04. - 15 dana❤
Gumbica - 10.04. - 16 dana ❤️
Rea_30 - 10.04. - 16 dana❤
Ivajurjevic92 11.04. -17 dana❤
Wonderer 12.04. - 18 dana❤️
RiO MArE 15.04. - 21 dana❤
Inna_ 15.04. - 21 dana❤
Bella 19.04. - 25 dana ❤️
Angel1991 20.04. - 26 dana❤
Jutro ☕
T.loza, Sandričak dobro sa,bolje zapravo 🤗 danas bi jos trebala do kraja završiti,bolovi su sad mali tak da je podnosljivo i idem sad u nove pobjede 💪😁
Kako ste jutros žene drage? Ulaśena42, buducamama2021 kakvo je stanje?😁
Doooobro jutro! 🌞
Garava baš mi je žao...al poprati betu, meni ispočetka nije jasan takav ginekolog da ti nije još prije 2 tjedna dao uputnicu da to dvaput vadiš kad je sve u startu bilo malo čudno. Nadam se da će se samo očistiti i da će te sad nakon ovoliko biokemijskih slati na pretrage. Ako neće, mislim da si to već i sama trebala inicirati prije ove T (ne želim biti gruba, naprotiv, samo ne želim da ti se ovako nešto ponovi) tako da sad inzistiraj. Nešto nije u redu i što prije skužiš što, to bolje. Drži se!
Zujalice pa ja aktivna ujutro, ti popodne, niđe se ulovit 😋. Evo jučer uhvatila pikčinu pa smo onako umorni ipak uspjeli sinoć u pol 12 pokriti, a ja sam se odmah izvalila i stavila jastučak pod guzu da se borim svim sredstvima. Sad ćemo popratiti..nešto mi se učinilo da dvije trećine trudnica koje odu odavde drže te nogice u zraku/guzu dignutu pa ćemo vidjeti pali li to 😂. Reci mi ti jel se opet osjećaš pu-pu?
Loza ajde ti nama neki party napravi, šta plešeš sama..brže će ti proći vrijeme! A ja dugo nisam išla skroz na istok Slavonije, baš mi neugodno da se već 3.put moram sama pozivati 🙄. Hahaha samo caje, al pretrpit ću 😂😚❤
Bella ideš ovaj ciklus s tempicom i sve pratiš ili si još u zen stanju uma?
I sve ostale curice drage, i nove i stare- želim vam diiiivan dan 🥰🥰🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Jutro, djevojke ❤️❤️
Sandricak nisam piskila 😂 tak ja svaki ciklus, piskim 8 i 9dpo kad nije realno da ista bude i onda se od 10dpo nadalje ustrtarim 😂 sutra cu, fini 12dpo pa bi se trebalo nesto pokazati ako jest.
Lazy ne osjecam nista 😂 ma joj, pol tih simptoma ja umislim. Tocno mi se dogodi da razmisljam o mucnini i bude mi muka. Razmisljam kako bi trebao biti dan implatacije pa me presjece u trbuhu 😂
Bella tebi prolazi polako M, uskoro u novo odbrojavanje ❤️
Skategirl kako si nam ti? ❤️❤️❤️
Tloza ❤️❤️❤️
LazyO super što ste pokrili👌👌👌sad polako odbrojavanje😁 ma ja se mislim danas ujutro hoću li neću li mjeriti sve i onda odlučim ajde neću budem ionako išla na uzv u utorak pa se možda koji folikuli prikaze pa po tome odmjerim, a onda kad me pitaš razmišljam da bi ipak malo mogla😂🤣 tak da ne znam hoće li biti zen ili praćenje😁 prosli mjesec rekla zen a na kraju popratila i ispratila 😂
Zuzuzujalice dragaaa nadamo se tvom plusicu❤❤ M završava da ,i to mi je takvo olakšanje,izgubim litre krvi i jedva čekam da se malo ustabilim🙈 ova dva mjeseca mi je nesto jako obilna i taman kad mislim da je zeljezo ok, tijekom M imam dojam da sve padne opet. Morat ću tome na kraj. Veseli me pregled da vidimo da slučajno nije neki polip se prikrao pa da su mi zato takva jaka krvarenja zadnja 2 mj.
Garava❤
Dobro jutroo ☕
Bella kakav je plan za ovaj mjesec? Jel opet ideš opušteno i poskrivećki piškiš lh? 🤭
Sandričak, zuzujalica ♥️♥️♥️
LazyO oooo pa miša mu, ima da dođeeeeš vamo :D nisu samo cajke, to je kad se osjećam jako dobre volje i vrckasto a sama sam, da mi muž ne prigovara 😂😂 morat ćemo napraviti neki party!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro!
Ipak sam odustala od piškenja. Rekla sam sama sebi da ću piškiti ako ne budem nakon temp mogla zaspati. Na kraju sam zaspala kao top 🤣🤣
Možda za vikend, ako ne dođe. S trenutno sam u fazi da mislim da će doći.
Idem biti korisna malo 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutroo ☕
Bella kakav je plan za ovaj mjesec? Jel opet ideš opušteno i poskrivećki piškiš lh? 🤭
Haha🤣🤭🤭🤭 poskrivećki se sama od sebe skrivam🤭😂 ma bas pisala LazyO, prvotni plan je bio da idem sa svime,pa da ne idem i sad opet razmišljam da idem. Možda sutra ujutro tempicu izmjerim,cisto da osjetim taj osjecaj pa cu vidjeti kak budem 😁😁
Dobro jutroo ☕
Haha🤣🤭🤭🤭 poskrivećki se sama od sebe skrivam🤭😂 ma bas pisala LazyO, prvotni plan je bio da idem sa svime,pa da ne idem i sad opet razmišljam da idem. Možda sutra ujutro tempicu izmjerim,cisto da osjetim taj osjecaj pa cu vidjeti kak budem 😁😁
Hmmm pa ne znam, ja sam se sad malo navukla na trakice i temp i imam osjećaj da bi nešto propustila kada bi to izbacila 🙄 tako da msm da ću to raditi i kad ugledam plusić 😂
Ali svakako mislim da je dobra strategija s manje seksa? 🤔 I obavezno strategija zvana 14dc 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji