Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silver Moon
    24. Ožujak 2021. 17:01

Nemoguće da je to ista cista... Nekakl ne vjerujem da je rana trudnoca i da me toliko boli i to zadnji dan mjesecnice...

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• skategirl
    24. Ožujak 2021. 17:06

Garava 123

Hej zenice hvala sta pitate za mene da se javim sa ne bas ljepim vijestima, beta je premala doktor nije zadovoljan reka je da sad cekamo par dana da vidimo ocu prokrvarit idem jos u petak vadit betu da vidimo jel pada… Vracam vam se opet kao trudilica piskilica.. Tuga je velika nemogu vam opisati kako,al tjesim se da Bog zna zasto se to sve događa i da ima plan za mene 😭😭Hvala vam na svim divnim rijecima utjehe sve ste divne…❤️😘😔😭

Garava uzasno mi je zao za rezultatenapravi betu u petak kako ti je dr reko pa cete vidjet sta i kako dalje. saljem ogroman zagrljaj ❤️❤️❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Emka
    24. Ožujak 2021. 17:07

Garava Zao mi je. Necemo gubiti nadu do petka. Ja se isto tako uzdam u Boga i razmisljam kako se sve desava s nekim razlogom. Drzi se! 💗
    Sunshine Hvala ti. Sutra cu zvati i naruciti se. Da napravim te briseve i onda sam mirna. Volila bi da sam ih napravila prije ali stvarno nisam znala nista o tome pa me sad malo uhvatila panika. 😅

👱‍♀️31
    👱‍♂️31
    Papa test 01/2021 ✔
    Pokušavamo od 01/2021
    Elenatal od 11/2020

Silver Moon
    24. Ožujak 2021. 17:07

Leptir2014

Nemoguće da je to ista cista… Nekakl ne vjerujem da je rana trudnoca i da me toliko boli i to zadnji dan mjesecnice…

Točno mi dođe da sve izvadim van i točka.
    Taman sam sretna jer je došla na 30dan ciklusa i bila je slaba.Danas me prvo boljelo na desnoj strani pa malo na lijevoj.Sad me tolko boli da maca koja je kraj mene dosla je na mene leći na trbuh i mene toliko boli da sam ju morala maknuti. Znaci lezim na desnom boku fkt nez kaj mi je. Pa nemoguće da je to ista cista. Zašto se javljaju te ciste? Pila sam femisan a kapi. One su dobre za uništavanje cista,mioma i trebale bi dovesti ciklus u red.
    Nisam na kraju kupila test sutra gin zovem pa crknut ću.

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• skategirl
    24. Ožujak 2021. 17:10

Leptir2014

Nemoguće da je to ista cista… Nekakl ne vjerujem da je rana trudnoca i da me toliko boli i to zadnji dan mjesecnice…

Najbolje da zoves dr i da odes na pregled provjerit o cemu se radi. Lezi, miruj, opusti i utopli se, nadam se da ce bolovi popustit 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    24. Ožujak 2021. 17:10

Hej haj ja nesto zaostala.. Spotaknula se po kući pa pala na dragog pa smo morali onda hopsnut🤣🤣🤣
    Lozaaa jelda? Pa rekoh ja.... Samo beka tako onda i bude za nasu zujku… ❣️❣️🤞🤞
    Garava duso slatka... Ja se nadam da ce do petka se neko maleno čudo za tebe desit i popravit ti situaciju... Tesko mi je i citat tvoj potpis, a jos teže mi se žalit ovdje gledajuci kako se patite.. 😏... Želim ti svu sreću u petak.. Evo ako treba nek dam svoj ciklus ovaj za tvoju betu.. 🤞🤞❣️❣️❣️Ljubim i grlim... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

24. Ožujak 2021. 17:18

Cure kakve su vam trakice od betty? Ne znam dal ima vise vrsta, ja imam plave...a pakiranje bijelo s rozim slovima. Jel tesko uloviti pik?🤔😏😏 

T.loza hvala😘😘😘
    Garava bas mi je zao 😔
    Marty 👍👍 za nalaze... tsh ces brzo snizit ako ce trebati s terapijom...navodno oko 2...ne vise od 2,5 treba biti... meni je 2.09

Sunshine10
    24. Ožujak 2021. 17:28

Leptir hajde ti odmah idi uradi test, meni se to nikako ne svidja kako zvuci . Ako su užasni  bolovi I pri tom to pomalo dole ide nesto mi zvuci kao vanmatericna . Voljela bi da grijesim . Ali hajde odmah idi radi test. Ako je pozitivan, imas uzasne bolove I dole ti ide smedjkasto crveno ja bi rekla da je vanmat. 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 17:29

Lavanya ja sam od Betty svaki put dobila roze i baš se jasno vidi tamnjenje crtice, lako se uhvati pik :) preporučujem svakako
    Maremare jel se tebi Betty javila? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sunshine10
    24. Ožujak 2021. 17:32

Garava  bas mi je zao, da nemam rijeci sta da ti napisem. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj I puno snage I hrabrosti. Sve ce ovo jednom biti jucer I svemu ovom cemo se smijati kada pored nas budu nase bebice. ♥️♥️♥️♥️♥️

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.