Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    25. Ožujak 2021. 08:19

t.loza

Bella🌟

t.loza

Dobro jutroo ☕
    Bella kakav je plan za ovaj mjesec? Jel opet ideš opušteno i poskrivećki piškiš lh? 🤭

Haha🤣🤭🤭🤭 poskrivećki se sama od sebe skrivam🤭😂 ma bas pisala LazyO, prvotni plan je bio da idem sa svime,pa da ne idem i sad opet razmišljam da idem. Možda sutra ujutro tempicu izmjerim,cisto da osjetim taj osjecaj pa cu vidjeti kak budem 😁😁

Hmmm pa ne znam, ja sam se sad malo navukla na trakice i temp i imam osjećaj da bi nešto propustila kada bi to izbacila 🙄 tako da msm da ću to raditi i kad ugledam plusić 😂
    Ali svakako mislim da je dobra strategija s manje seksa? 🤔 I obavezno strategija zvana 14dc 😁

Haha da lako se na to navuknuti😁😁😁
    Hmmm.. mislim da je svaki drugi dan ok, možda bi ne znam... svaki drugi dan pa kad bude pik 2 il 3 dana za redom. Nisam pametna. Jel mi vjeruješ da mi se više neda to kalkulirati. Uvijek se vraćam na svoj dobitni ciklus koji je bio 5,6,8,10,13,15 dc. O je bila oko 15dc tad . Eto tako je kod mene izgledalo kad sam ostvarila T. 

Loza 💙😇
    25. Ožujak 2021. 08:26

Bella🌟

t.loza

Bella🌟

t.loza

Dobro jutroo ☕
    Bella kakav je plan za ovaj mjesec? Jel opet ideš opušteno i poskrivećki piškiš lh? 🤭

Haha🤣🤭🤭🤭 poskrivećki se sama od sebe skrivam🤭😂 ma bas pisala LazyO, prvotni plan je bio da idem sa svime,pa da ne idem i sad opet razmišljam da idem. Možda sutra ujutro tempicu izmjerim,cisto da osjetim taj osjecaj pa cu vidjeti kak budem 😁😁

Hmmm pa ne znam, ja sam se sad malo navukla na trakice i temp i imam osjećaj da bi nešto propustila kada bi to izbacila 🙄 tako da msm da ću to raditi i kad ugledam plusić 😂
    Ali svakako mislim da je dobra strategija s manje seksa? 🤔 I obavezno strategija zvana 14dc 😁

Hmmm.. mislim da je svaki drugi dan ok, možda bi ne znam… svaki drugi dan pa kad bude pik 2 il 3 dana za redom. Nisam pametna. Jel mi vjeruješ da mi se više neda to kalkulirati. Uvijek se vraćam na svoj dobitni ciklus koji je bio 5,6,8,10,13,15 dc. O je bila oko 15dc tad . Eto tako je kod mene izgledalo kad sam ostvarila T.

A razumijem, trudiš se pokriti što više i ništa ne želiš prepustiti slučaju. Ali mene je to baš zainteresiralo što je dosts cura vamo pisalo da su ostale trudne a imale su minimalno seksa. Npr nedavno se ovdje pričalo o količini Eggwhite i slično za vrijeme o, pa sam shvatila da sam prije dok nismo aktivno radili na djetetu imala puuuuuuno te sluzi, a sad skoro ništa! Dok ovaj mjesec opet se sluz nije pojavila u svom starom izdanju i to sam povezala s tim što se sad ne seksamo, a prije smo se seksali rjeđe nego sada (izuzevši ova 2 ciklusa). Imam teoriju da se nakon toliko seksa "presušim" i dok dođe o ta sluz je manja i ništa spermićima ne pomaže da se kreću 🤷‍♀️
    Ne znam, možda griješim ali to jedva čekam probati. Ako ne uspije uvijek se možemo vratiti na svaka 2 dana 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    25. Ožujak 2021. 08:35

t.loza

Bella🌟

t.loza

Bella🌟

t.loza

Dobro jutroo ☕

Hmmm.. mislim da je svaki drugi dan ok, možda bi ne znam… svaki drugi dan pa kad bude pik 2 il 3 dana za redom. Nisam pametna. Jel mi vjeruješ da mi se više neda to kalkulirati. Uvijek se vraćam na svoj dobitni ciklus koji je bio 5,6,8,10,13,15 dc. O je bila oko 15dc tad . Eto tako je kod mene izgledalo kad sam ostvarila T.

A razumijem, trudiš se pokriti što više i ništa ne želiš prepustiti slučaju. Ali mene je to baš zainteresiralo što je dosts cura vamo pisalo da su ostale trudne a imale su minimalno seksa. Npr nedavno se ovdje pričalo o količini Eggwhite i slično za vrijeme o, pa sam shvatila da sam prije dok nismo aktivno radili na djetetu imala puuuuuuno te sluzi, a sad skoro ništa! Dok ovaj mjesec opet se sluz nije pojavila u svom starom izdanju i to sam povezala s tim što se sad ne seksamo, a prije smo se seksali rjeđe nego sada (izuzevši ova 2 ciklusa). Imam teoriju da se nakon toliko seksa "presušim" i dok dođe o ta sluz je manja i ništa spermićima ne pomaže da se kreću 🤷‍♀️
    Ne znam, možda griješim ali to jedva čekam probati. Ako ne uspije uvijek se možemo vratiti na svaka 2 dana 😁

Kužim. Ma moze biti i tako. Ono što sam ja naučila je da apsolutno nema pravila. Probaj i sretno s tom metodom😘😘❤ stvarno i može biti dobitna.
    A količina skuziti može ovisiti i O tome koliko tekućine piješ,naravno postoje razni faktori  ali se preporuča da se pije dovoljno vode jer kao to potiče sluz.

Lori🍀
    25. Ožujak 2021. 08:51

Jutro ženice
    Neka vam bude divan dan. Ja sam danas nekako sva nikakva. Ali vikend kuca na vrata, idem na neki roštilj u sub, prežderat ću se i boli me pipi.
    Želim dobrodošlicu svim novim curama 
    Kako ste vi?
    Rio Mare- slažem se s tobom da nema ranih simptoma trudnoće, treba to pratiti već od 5dpo
    Bella - kakav god plan bio ovaj mjesec neka bude uspješan 
    Tloza - ovisnice, kad ostaneš trudna ćeš po navici piškiti na sve što izgleda kao trakica Ti si na vrhu liste, kad piškiš, nisam uspjela popratiti?
    Sarita - razumijem te, ja ne volim prerano raditi test, imam osjećaj da će mi onda još sporije prolaziti vrijeme do dolaska M, pa šta ako si dam lažnu nadu pa ovo pa ono
    Zujalica čekamo tvoj piš s nestrpljenjem
    Maša nikad nije rano za prve simptome, držim fige da je to to
    Garava drži se

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Bella🌟
    25. Ožujak 2021. 08:57

Lori1988

Jutro ženice
    Neka vam bude divan dan. Ja sam danas nekako sva nikakva. Ali vikend kuca na vrata, idem na neki roštilj u sub, prežderat ću se i boli me pipi.
    Želim dobrodošlicu svim novim curamaBella- kakav god plan bio ovaj mjesec neka bude uspješan

Hvala ti❤ nadam se da ćeš i ti brzo nazad ❤
    Jesu ti dr još nešto rekli posebno? Očekuje M kroz dva tjedna jel tako?

RiO MArE🐟😅❣️
    25. Ožujak 2021. 09:02

Dobro jutro 💋☕
    Sarita uhh mogla bi mogla ipak si koliko vidim 11dpo..vrijeme je 😁😁💜
    Zuzujaliceeeeto je dobro nekad da nista ne osjetiš.. Pozitivni S... A ako te muci piškenje onda pričekaj do petka.. 🤗🤗
    Mare12345odlično u napad sad sigurno.... Pa po plusić za 2 tjedna... (i prije) 😁😁💜
    Belliću hvala.. Javim naravno💜
    Maša brijačice naša 🤣🤣🤣 neka neka.. Ja znam kako ide to zabrijavanje🤗🤗 al neka tvoje bude pravo🤞🤞💜
    Sandričak. Ja tako znam da si ti ovaj ciklus ubola... Nemaš pojma kako sam ja sigurna... Jedva cekaž odbrojavanjeeee tvoje💜💜💜
    Amy kako si ti.. Blizi se dan ima li testića na vidiku, simptoma? 💜
    Nina, Marinci💜💜
    Skategirl, Veromakako ste curke..😁😁💜💜
    Jaooo pa ima vas sad za odbrojavanjeee🤗🤗🤗
    LazyO  bravo na pokrivanjuuu i guzi u zraku,🤞🤞prava si trudilica nema šta...💜
    Loziceee ❣️❣️❣️
    I svima ostalima dobro vam jutro i ugodan dannn… 
    Ja nemam nista za reć 🤣🤣🤣 boring perido očito... Pafff... Al zato kad krenem ja sa Simptomima ima da rasturam od 1dpo🤞🤞💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Silver Moon
    25. Ožujak 2021. 09:04

Ja dobila termin kkd gin 30.3. 
    Mislim da cu izluditi do tad
    Jucer znaci ovako prvo je bilo ujutro bol u desnoj strani kasnije se pojavila bol u lijevoj tolko da nisam smjela se kretati pa sam nekih dobrih 3 il 4 h lezala u krevetu da me pusti.
    Nakon nuzde se pojavilo malo krvi ali ne puno bez ugruske i tak. Kasnije me to pustilo
    Danas sam se ustala i osjecam prvo u desnome al lagano sad opet krece na lijevoj strani pa covjece dode mi da se ubijem.
    Malo desna a onda kad krene lijeva crknem.
    Nemam pojma kj je u pitanju jedino ak su se javile ciste na oba jajnika .Doduse danas je dosta slabija bol nego jucer jucer sam mogla crknuti komotno.
    Danas idem do grada pa cu kupiti test da maknem ako nije trudnoca onda cu cekati gin pa da vidim kj se opet poremetilo. Inace mi se cista javila 2019 i sad 2021 al drugi jajnik tak da mi je ovo sad cudno da bi 2mj za rredom imala. Inace mi je ciklus kasnio 40 do 43 dana sad sam dobila normalno na 30dan i onda takvo bolovi msm zene su čudo. 
    Danas kupim pa cu sutra javiti ako nije t onda me bas zanima sta je sad fkt ne umisljam jer ono hodam jucer odem platit racun jedva sam izdrzala tam u redu jos stajat katastrofa...Nisam nis uzimala od ljekova jer nez kj je i tak

Katastrofa da sam barem muški 🤣
    Držim svim curama fige za plusiće
    Sretno ♡

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Lori🍀
    25. Ožujak 2021. 09:09

Bella🌟

Lori1988

Jutro ženice
    Želim dobrodošlicu svim novim curamaBella- kakav god plan bio ovaj mjesec neka bude uspješan

Hvala ti❤ nadam se da ćeš i ti brzo nazad ❤
    Jesu ti dr još nešto rekli posebno? Očekuje M kroz dva tjedna jel tako?

Taman mi se spremala O kad sam bila u pon na pregledu tako da mogu očekivati i M kroz 2 tjedna. Sve izgleda kao da nisam ni imala spontani i po mišljenju ginekologice mi smo mogli već nakon tog pregleda u pon krenuti u akciju ali nismo htjeli. Moramo se još malo psihički dobiti a i ja želim prvo napraviti papu, briseve, vaditi krv opet i testove na trombofiliju - imam pregled 15.4. (seka mi ima blagu trombofiliju i imala je 2 spontana pa zato, može biti nasljedno). Tako da se nadam da smo od 5.mj u pogonu opet Hvala na pitanju

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    25. Ožujak 2021. 09:13

Leptir - žao mi je što ti se tako zakompliciralo. Ali znaju te ciste baš za*ebavati tako da se ne bi čudila da je to u pitanju. Dobro je napraviti test naravno da ne bi bila izvanmaternična. Nadam se da nije i da su "samo" ciste. Sretno i javi nam šta ti je testić pokazao!

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Maša🤰🏼
    25. Ožujak 2021. 09:20

tloza , Sandriček hahahha jesu da simptomi , samo čega ? možad nekog ludila :P 

zujalica a dajj bas sam se radovala tvome plusiću jutros da mi popravi dan :P 

Bela , tloza joj ta razmatranja kada i koliko pokrit haha ja sam probala svaki drugi dan , probala sam samo jedanput e pak ovaj mjesec sam probala 6 dana zaredom a prije toga svaki drugi dan ja vise neznam . Imam osjecaj da se cijeli svemir mora poklopit da bi mi ostale trudne. Ako ovaj mjesec ne bude neznamm vise sta da mijenjam imam osjećaj da sam sve probala  Ja sam ovaj mjesec ful imala puno iscjedka sto povezujem sa stress free seksom dok smo bili na odmoru pa se nadam da ce to pomoc haha 
    Lori nadam se da ce ti dan postat bolji hihi 
    Rio mare hahah koja si ti legenda , bas mi se sviđa tvoja vibra 
    Leptir pa napravi ti odmah test nemoj cekat sutra...barem da budes mirna <3 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.