Emka dobrodošla 🤗🤗😘i čim prije otišla,sretnoo🤞🤞🤞
Garava joooj tako mi je žao😔😔😔😔 nemam riječi da te utjesim. Nitko to ne zaslužuje prolaziti i žao mi je tako ispalo. Drži se draga,i samo hrabro dalje❤❤❤❤❤
Sandričak pik ,prekrasan pik😁😁👌👌👌 navali ženo😁😘😘❤
maLa14 dobro nam došla i što prije ti želim da se prođeš na drugu temu 😘😘🤞🤞🤗🤗
Zoeeuzoee nemam iskustva s betom pa ti ne mogu pomoći. Drži se i navijam za tebe😘😘😘💕
Rea samo ti to prati. Možda ti naglo krene tamniti🤞🤞
Nina5 ti još sitno brojiš😁kad ćeš test raditi?🤞🤞🤞
Mare sretnoo sutra na pregledu. Javi čim obaviš😘😘😘
PiaBuu sretno i dobrodošla 🤗🤗💕💕 obavezno spomenu da ti je test bio pozitivan jer to bi mogla biti biokemijska.
Dora fora nadam se da je T u pitanju😘🤞🤞🤞💕 ovo sa aknama, pa meni je u T lice bas podivljalo tako da imam iskustva s tim. No tad nisam bila od ranih piškilica i pratilica simptoma pa nezz jel su akne počele prije nego sam saznala ili tijekom😁
Sarita🤞🤞🤞🤞🤞
Zuzujalice ❤❤❤ navijamo za tebe,samo hrabro😘😘
Long story short - nema plusića, za Garavu si čula. Sandričak ulovila pik, oglasile su se Ancio i Lindsay, Marty su stigli nalazi, a ja divna i strpljivo čekam da neko piški 😁 (nitko nije namjerno izostavljen, natrtljala sam čega sam se sjetila u sekundi 😂😘)
👌👌🤣🤣🤣❤
Evo jos jedan test od danas mislim od veceras imam jos trakica pa da potvrdimo onda to 😁🤗❤️🥰💋👌💪👊 i da napomenem probadanje sa lijeve strane trbuha buduci da je folikul na lijevom jajniku znaci to je to jos hopsanja veceras i sutra i prekosutra i nadam se za 2 tjedna da cu ugledat taj + napokon saljem vam puse sve cure koje idu na kontrole i pretrage neka bude sve ok sa nalazima i koje ocekuju + kao ja da bude sto prije tako svima nama, one koje su dobile M iduci mjesec ce biti bolje evo meni je ova folikulometrija puno pomogla i ne znam sto sam cekala toliko dugo da odem na to i naravno trakice su potvrdile to sve! https://ibb.co/5YT97ts
Evo slikica nadam se da je O sutra barem po meni!
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Evo jos jedan test od danas mislim od veceras imam jos trakica pa da potvrdimo onda to 😁🤗❤️🥰💋👌💪👊 i da napomenem probadanje sa lijeve strane trbuha buduci da je folikul na lijevom jajniku znaci to je to jos hopsanja veceras i sutra i prekosutra i nadam se za 2 tjedna da cu ugledat taj + napokon saljem vam puse sve cure koje idu na kontrole i pretrage neka bude sve ok sa nalazima i koje ocekuju + kao ja da bude sto prije tako svima nama, one koje su dobile M iduci mjesec ce biti bolje evo meni je ova folikulometrija puno pomogla i ne znam sto sam cekala toliko dugo da odem na to i naravno trakice su potvrdile to sve!https://ibb.co/5YT97ts
Evo slikica nadam se da je O sutra barem po meni!
Sretnoooo❤i uživajte 😁😘😘😘
Vecer cure❤️
Ja sve procitala i samo zelim rec da jedva cekam sutra ujutro da vidim malo tih pozitivnih testica 🥰🥰
Cestitam cure na PIKOVIMA 🤩
I nove cure , dobrodosle ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Zuzujalice ma danas sam top bez obzira na ružan dan, opet deru cajke 🎺🎺😂 razumijem ako ćeš čekati petak, stvarno to stvara malo stres. "opusti se" do tada pa ćemo se u petak diviti tvom plusiću 🤗♥️
Bella kako si ti? ♥️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja danas 6 dpo i cekam da neki kura• krene hahaha svako toliko me skica u desnom janiku ali neznam dal zabrijavam , svako toliko mi je užare grudi ali neznam dali zabrijavam. Svaki toliko me zaboli maternica ALI ... neznam dali zabrijavam 😂😂🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja danas 6 dpo i cekam da neki kura• krene hahaha svako toliko me skica u desnom janiku ali neznam dal zabrijavam , svako toliko mi je užare grudi ali neznam dali zabrijavam. Svaki toliko me zaboli maternica ALI … neznam dali zabrijavam 😂😂🙈🙈🙈
sve su to simptomi 🤞🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sarita_00 hcg ujutruu ? 🤞💋🤣
Zuzuzujalice piskis li ujutruu? 🤞❤ Sad videh da si pisalaa,neka to sto nema nikakvih simptoma bude simptoom. Ima vremena josss.🤞💋 a jesmo brbljivice. 😅❤
Dorafora zato smo svi tuu da ovde sve delimoo🤞❤
T.lozice bravo za short story. Ja ne bih ni toliko zapamtila😅 🤗🥳💋❤❤
Mašo 🤗💋❤ neka to sve budu simptomi trudnoce. 😁🤗
Mare12345 uskoro ce ovulacija. 🤞🤞💋
Bella kako si tii, jel prolazi m,imas li bolove 💋❤
RioMare saplela sam se malopre i slučajno pala na dragoog 😈💋🤣🤣😘
Krece desni jajnik napokon da radi,kako mi je nedostajaoo taj osećaj . 🤣😅
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄