Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emka
    24. Ožujak 2021. 15:36

Bok cure!
    Pratim vas vec neko kratko vrijeme u tisini. I mogu samo reci da je jako lijepa atmosfera na ovom forumu. 🙂 Pa eto odlucih se malo prikljucit. Dragi i ja pokusavamo od 01/2021. Do sada - nista. Nisam zabrinuta jer smo tek krenili ali jaaaaaako zelim viditi taj plusic! Prije toga sam obavila ginekoloski pregled i papa test, sve je bilo u redu. Citajuci ovaj forum saznala sam za cervikalne briseve koje mi moja ginekologinja nije spomenula a ja bi ih rado napravila jer volim biti mirna tako da cu to otici napraviti privatno.
    Zadnja ovulacija, prema kalendaru a i simptomima, je bila 22.3. Pokrili smo 19.,20. i 21. Sad sam u iscekivanju. Kako sam saznala za te briseve htjela bi ih napraviti. Da li je to moguce sada jer me strah da se ne bi sta poremetilo ako je oplodnja bila uspjesna? 😅 ili da pricekam pa ako dobijem menstruaciju napravim iza toga?
    Saljem veliki zagrljaj i zelim vam svima od srca da ugledate svoje plusice! 🥰

👱‍♀️31
    👱‍♂️31
    Papa test 01/2021 ✔
    Pokušavamo od 01/2021
    Elenatal od 11/2020

• skategirl
    24. Ožujak 2021. 16:07

Rea samo nastavi s trakicama, tamnit ce to 
    Butterfly ja sam uzela od Betty preko njuskala, tu na forumu sam saznala za nju...
    Emka dobrodosla, drzim fige da vec ovaj mjesec ugledas svoj plusic 🥰 S brisevima nemam iskustva pa ne mogu nista komentirat, vjerujem da ce se javit netko tko zna vise 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 16:13

Mare razbudila sam se i i dalje sam vidjela nešto na zuzujalicinom testiću 🙏🙏
    Sandričak sad u akcijuuu, bit će pikčinaa 🐇🐇
    Sunshine 😂😂😂 pratimo se! Ma brzo ćeš ti dočekati taj četvrtak 😘
    Wonderer draga ♥️♥️ dobro sam hvala na pitanju. Čekam da prođu ovi ružni dani pa sam s dragim isplanirala svakakve izlete koji samo čekaju prve zrake sunca ☀️☀️ odbrojavam do m da vidim jesam li shvatila što o svom ciklusu i tako :D kako si mi ti? Kako ti je rodbina pod koronom? Nadam se da imaju blage simptome ♥️

Mare1234 trakica je toppp 👌👌

Lavanya sretnooo ♥️
    Amy94 proći će i to brzo :)
    Leptir nadam se da je sve okej :) 

Marty meni ti tvoji nalaze zvuče super i mislim da što god ti je u intervalu da je to dobro. Svakako se posavjetuj a gin pa nam javi ♥️
    Ginny sretno sutra ;) 🐇 znači preskačeš ses na 14dc?? Molim te da se sama ispratiš s foruma 🙄😂
    Emka sretnoooo 🙏♥️
    Butterfly ja naručujem trakice od Betty s njuškala, preporučujem :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Niksii
    24. Ožujak 2021. 16:41

Trazila sam, ali ne mogu naci. Mozete mi helpat nekako tim? 

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Sunshine10
    24. Ožujak 2021. 16:43

Emka brisevi se rade isto kao I papa, tako da ne mozes nista lose da se desi . 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Niksii
    24. Ožujak 2021. 16:44

Naslaa, hvala vam😂🤗

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

24. Ožujak 2021. 16:46

Evo moje bijele lh trakice na 12 dc https://ibb.co/NFTmRPw . Buni me to sto je na 9dc bila vidljiva druga crtica  i onda nista.
    A dana cak dobila egg sluz , koju nikad nisam imala zato i pijem vrkutu. 😅 
    Tjesim se da ce taman u petak se naglo pojaviti crtica da mozemo za vikend hopsati. 🤣

24. Ožujak 2021. 16:49

Garava 123

Hej zenice hvala sta pitate za mene da se javim sa ne bas ljepim vijestima, beta je premala doktor nije zadovoljan reka je da sad cekamo par dana da vidimo ocu prokrvarit idem jos u petak vadit betu da vidimo jel pada… Vracam vam se opet kao trudilica piskilica.. Tuga je velika nemogu vam opisati kako,al tjesim se da Bog zna zasto se to sve događa i da ima plan za mene 😭😭Hvala vam na svim divnim rijecima utjehe sve ste divne…❤️😘😔😭

Zao mi je 😢. Drzi se ,saljem ti jedan veliki zagrljaj. Daj si vremena da se smiris .. mozda u petak bude sve uredu. 🥰

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 16:51

Garava žao mi je ♥️
    Rea jel imaš sliku te trakice s 9dc? Jel bila jako tamna ili se tek nazirala? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Silver Moon
    24. Ožujak 2021. 16:59

E samo da javim sad sam dobila užasno jake bolove na lijevoj strani. Kao pred menstruaciju. Sutra cu zvati gin da me primi na pregled. Nez dali je opet cista u pitanju jer u 2mj sam imala cistu na desnom jajniku.Desna strana me boljela. Imala sam i puno simptoma. Kasnio mi je ciklus 40dana. gin mi je zakljucala bolovanje i rekla preko telefona da je cista pukla.
    Sad me boli lijeva strana...
    Trenutno ležim jer se nesmim kretati zbog bolova. 
    Jel imao tko takvu situaciju?

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.