LazyO bas smo se uskladile haha ❤️ nema danas sexa, svako drugi dan smo se dogovorili, mm ima oligoasthenozoospermiu 🤷♀️ nek se skupi vojska. Sinoc smo pa cemo sutra. Valjda ce prezivit koji. Da probamo i tom metodom. Do sad smo ih ocito previse trosili🤣🤣🤣🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
LazyO bas smo se uskladile haha ❤️ nema danas sexa, svako drugi dan smo se dogovorili, mm ima oligoasthenozoospermiu 🤷♀️ nek se skupi vojska. Sinoc smo pa cemo sutra. Valjda ce prezivit koji. Da probamo i tom metodom. Do sad smo ih ocito previse trosili🤣🤣🤣🤷♀️
Sad si i ja razmišljam...mi smo jučer popodne, al brzinski i nisam legla nakon toga haha. Pa sad opet danas i sutra, ili pričekati sutra? Sigurno sutra ujutro nećemo, on kreće na posao prerano da bih se budila za to 😂. Pa si kontam da je sutra navečer prekasno
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nisam ja jutarnji tip tako da cu cekat vecer pa sta bude 🤣🤣 necu to previse analizirat, do sad smo gađali sve te dane pa se nije uhvatilo. Sad kad smo se vec dogovorili cemo se drzat ovoga al prvi i zadnji put da tempiramo odnose, bas je bezveze i ubije mi cili gušt 🙄 nece js propast cim pocne ovulacija, valjda ce zivit do navecer a ako nece jebiga onda 🤣🤣🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Wonderer možeš preko https://portal.zdravlje.hr/ pratiti sve svoje pristigle nalaze, uputnice specijalističke preglede, recepte...samo trebaš dati svoju dozvolu negdje u opcijama da ti bolnice, specijalisti, domovi zdravlja imaju pristup profilu i ubuduće ćeš imati nalaze u roku odmah (jer često oni ne proslijede dalje neko vrijeme što nije hitno). Ja sam to prošle godine otkrila i super je stvar jer sam doslovno ja javila gin.da su stigli nalazi haha
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Marty iako je TSH sasvim ok za normalne ljude, ipak nama treba nizi. U mene je 2,9 i ginekolog mi sinoc govori da ipak nama za trudnocu treba manji i da ga trebam smanjivati.
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Tek u iduci cetvrtak sam se uspjela naruciti kod endokrinologa. Bas sam htjela rijesiti to sto prije ...ali eto opet cekanje .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
lazyOpratimo se, i meni ce pik bit danas (stavim poslin s moba sliku, naoravila sam lh prije pola sata). vidim uhvatila si pik jeeej, ja sam ovo pocela tipkat u 11h ahahaha, citam u ratama, i ja sam u međuvremenu uhvatila pik.
reaznaju tako varirat, nije to nista cudno, kad ti je inace O? ne znam jesam stavljala jucer, bas vam stavim od jucer i danas, i to sam radila i zelene i roze (ima se moze se ahahahahaha) inace lh ti je najjaci od 11 do 19h otprilike, nema ti ga smisla radit u 21 h pogotovo kad ti jos nisu ni pocele tamnit, bezveze bacas trakice
sandricakma joj lina sam jer nemam nista tu u blizini, moram bar 60km u jednom smjeru potegnit ,ooo tamni i tvoj trakica, mogla bi i ti danas pik, pratit cemo se nas tri :D sad ti vidim ff, kaze 3dpo?
marehahaha nasmijala sam se na ovo za trakice, ti ih ocekujes a zena nije ni idila poruku hahahag
tlozabemu misa zao mi je sta te to jos muci, al brzo ce to proc aj, glavno n ek sve bude ok. slazem se s njim za temperaturu al isto mjerim haha isto ko i ti. ne moze skodit neki dodatni parametar
zuzuzujalicahaha, elektorsokirala si vojnike . rano si otpisala ciklus, dat cu ti po guzici
wondererprati te korona u stopu, bemu misha, samo nek sve ok prođe
lidsaysaljem poljucpe, zagrljaje i puno figa
anciooofalis :-* javi se s vrimena na vrime da znamo da je sve ok, slobodno prati iz prikrajka, svakom triba pauza ponekad
sunshinene razumin se u prolaktin al nadam se da ce se sve rijesit i da ces ubrzo ugledat svoj plusic
mare12345to je sad pik, akcija!
marty bas ti je visok amh
Ma nisam na kraju nista.zaspala ja sinoc 😅 a nis cekat cu dok se nesto ne pojavi .inace mi bude otprilike 14dc jer imam tocno ciklus od 28h.
Bella - čestitam na nalazima
LazyO i Ginny - za vas večeras na programu ništa ljubav samo sex
Di nam je ona curka šta je trebala danas betu vaditi, Garava123 javi nam se
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Evo iako lh trakice nis ne prijavljuju dolazak ovulacije.
Ja dobila egg iscjedak.. bome nikad mi ovako nije bilo mislim kolicinski. Ocito vrkuta nesto radi kako treba. 🤣
Hej curke, moze li neki savjet za ove lh trakice. Gdje ste ih vi narucile, koje su dobre koje nisu i tako to. Bila bih vam zahvalna😊🤗
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sortiraj odgovore
Najstariji