Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    24. Ožujak 2021. 14:31

LazyO bas smo se uskladile haha ❤️ nema danas sexa, svako drugi dan smo se dogovorili, mm ima oligoasthenozoospermiu 🤷‍♀️ nek se skupi vojska. Sinoc smo pa cemo sutra. Valjda ce prezivit koji. Da probamo i tom metodom. Do sad smo ih ocito previse trosili🤣🤣🤣🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LazyO
    24. Ožujak 2021. 14:38

Ginny

LazyO bas smo se uskladile haha ❤️ nema danas sexa, svako drugi dan smo se dogovorili, mm ima oligoasthenozoospermiu 🤷‍♀️ nek se skupi vojska. Sinoc smo pa cemo sutra. Valjda ce prezivit koji. Da probamo i tom metodom. Do sad smo ih ocito previse trosili🤣🤣🤣🤷‍♀️

Sad si i ja razmišljam...mi smo jučer popodne, al brzinski i nisam legla nakon toga haha. Pa sad opet danas i sutra, ili pričekati sutra? Sigurno sutra ujutro nećemo, on kreće na posao prerano da bih se budila za to 😂. Pa si kontam da je sutra navečer prekasno

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Ginny
    24. Ožujak 2021. 14:45

Nisam ja jutarnji tip tako da cu cekat vecer pa sta bude 🤣🤣 necu to previse analizirat, do sad smo gađali sve te dane pa se nije uhvatilo. Sad kad smo se vec dogovorili cemo se drzat ovoga al prvi i zadnji put da tempiramo odnose, bas je bezveze i ubije mi cili gušt 🙄 nece js propast cim pocne ovulacija, valjda ce zivit do navecer a ako nece jebiga onda 🤣🤣🤷‍♀️ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LazyO
    24. Ožujak 2021. 14:46

Wonderer možeš preko https://portal.zdravlje.hr/ pratiti sve svoje pristigle nalaze, uputnice specijalističke preglede, recepte...samo trebaš dati svoju dozvolu negdje u opcijama da ti bolnice, specijalisti, domovi zdravlja imaju pristup profilu i ubuduće ćeš imati nalaze u roku odmah (jer često oni ne proslijede dalje neko vrijeme što nije hitno). Ja sam to prošle godine otkrila i super je stvar jer sam doslovno ja javila gin.da su stigli nalazi haha

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sunshine10
    24. Ožujak 2021. 14:49

Marty iako je TSH sasvim ok za normalne ljude, ipak nama treba nizi. U mene je 2,9 i ginekolog mi sinoc govori da ipak nama za trudnocu treba manji i da ga trebam smanjivati. 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Sunshine10
    24. Ožujak 2021. 14:50

Tek u iduci cetvrtak sam se uspjela naruciti kod endokrinologa. Bas sam htjela rijesiti to sto prije ...ali eto opet cekanje . 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

24. Ožujak 2021. 15:06

Ginny

lazyOpratimo se, i meni ce pik bit danas (stavim poslin s moba sliku, naoravila sam lh prije pola sata). vidim uhvatila si pik jeeej, ja sam ovo pocela tipkat u 11h ahahaha, citam u ratama, i ja sam u međuvremenu uhvatila pik.
    reaznaju tako varirat, nije to nista cudno, kad ti je inace O? ne znam jesam stavljala jucer, bas vam stavim od jucer i danas, i to sam radila i zelene i roze (ima se moze se ahahahahaha) inace lh ti je najjaci od 11 do 19h otprilike, nema ti ga smisla radit u 21 h pogotovo kad ti jos nisu ni pocele tamnit, bezveze bacas trakice
    sandricakma joj lina sam jer nemam nista tu u blizini, moram bar 60km u jednom smjeru potegnit ,ooo tamni i tvoj trakica, mogla bi i ti danas pik, pratit cemo se nas tri :D sad ti vidim ff, kaze 3dpo?
    marehahaha nasmijala sam se na ovo za trakice, ti ih ocekujes a zena nije ni idila poruku hahahag
    tlozabemu misa zao mi je sta te to jos muci, al brzo ce to proc aj, glavno n ek sve bude ok. slazem se s njim za temperaturu al isto mjerim haha isto ko i ti. ne moze skodit neki dodatni parametar

zuzuzujalicahaha, elektorsokirala si vojnike . rano si otpisala ciklus, dat cu ti po guzici
    wondererprati te korona u stopu, bemu misha, samo nek sve ok prođe
    lidsaysaljem poljucpe, zagrljaje i puno figa
    anciooofalis :-* javi se s vrimena na vrime da znamo da je sve ok, slobodno prati iz prikrajka, svakom triba pauza ponekad
    sunshinene razumin se u prolaktin al nadam se da ce se sve rijesit i da ces ubrzo ugledat svoj plusic
    mare12345to je sad pik, akcija!
    marty bas ti je visok amh

Ma nisam na kraju nista.zaspala ja sinoc 😅 a nis cekat cu dok se nesto ne pojavi .inace mi bude otprilike 14dc jer imam tocno ciklus od 28h. 

Lori🍀
    24. Ožujak 2021. 15:08

Bella - čestitam na nalazima
    LazyO i Ginny - za vas večeras na programu ništa ljubav samo sex

Di nam je ona curka šta je trebala danas betu vaditi, Garava123 javi nam se

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

24. Ožujak 2021. 15:14

Evo iako lh trakice nis ne prijavljuju dolazak ovulacije. 
    Ja dobila egg iscjedak.. bome nikad mi ovako nije bilo mislim kolicinski. Ocito vrkuta nesto radi kako treba. 🤣

Niksii
    24. Ožujak 2021. 15:35

Hej curke, moze li neki savjet za ove lh trakice. Gdje ste ih vi narucile, koje su dobre koje nisu i tako to. Bila bih vam zahvalna😊🤗

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.