Cure drage, samo da vas malo pozdravim 💓
Nadam se da ste sve dobro 😘
Bella vidim da si vadila hormone, mislim da je to sve ok. Zao mi je sta se smanjio AMH, ne znam kako se to smanjuje s godinama 🤔 ali nije proslo puno vremena od zadnji put... mozda zbog endo?🙄😏 ALI svejedno je super 😃👍👍
Ja sam u pon bila na folikulo... bit ce na lijevo O, taman do endometrioma je bio vodeci folikul... Plan je da iduci ciklus uzimam letrozol, ako ovaj mjesec ne bi bilo nista... i kao necemo pricati o IVF prije ljeta. A ja bi najrađe odmah 😂😅
Drzim vam fige svima... za pik, za plusice 🤞🤞🤞
😘😘😘😘
Znaci custa je bila u 2mj i ona je kao pukla.
Ovaj mj je menstruacija neobicna. Problem je ovaj mjesec 🤔 Kratka je bila. Drugi dan ja nisma smjela ustati prije, a sad sam 2dan preživjela samo na 1 dnevnom tankom ulošku… Ja sam cijelu menstruaciju ovaj mj izdržala na dnevnim tankim ulošcima onim za svakodnevno korištenje tijekom cijelog mjeseca…
Iskreno sumljam da je možda trudnoća i da je mozda ovo krvarenje ali opet nez.
Ja sam prosli mjesec imala vrtoglavice,mucnine,bolne grudi jakoo,jaku bol u desnoj strani test neg ali je tad bila cista i kasnila mi je menstruacija. Sad mi nije kasnila ali mi je neobicna.
Mislim da ne znam šta da mislim.
Izgleda da cu morati napraviti test za svaki slucaj…
Nema mi druge …
Leptir ma napravi test, izgleda jako sumnjivo. Najgore bi ti bilo čekati i naknadno skužiti da je vanmaternična (nadam se da nije, sli tu stvarno treba biti oprezan). U krajnju ruku bit ćeš mirna, al ako ti testić bude pozitivan idi ravno na hitnu da vide što je. Javljaj što se događa, sretno 💞
Evo kasnije idem u grad pa cu kupiti u dmu.
Ma ja sam čudna rođena xD
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Leptir2014cudno je da je tako slaba M i bez ugrusaka, znam da nije ugodno ugledaj - na testu, nikom nije, ali ako te kopka ja bi na tvoj mjestu napravila jedan ili zvala gin i savjetovala se s njim. Na kraju krajeva ako test i bude - bar neces vise razbijat glavu oko toga. Sretno i javi ❤️
Kazem niti 1 jedini ugrušak a prije su bili veličine kokosje jetrice sory ako sam kome zgadila jetrica 🤭
Znam da mi je prošli mj kasnila 2 dana bio neg nakon toga mi se vrtilo,grudi bolne,kasnilo mi i trbuh me jako bolio na strani jajnika ali nisam imala krvarenje sve do 40dana kad je cista navodno pukla. Misla sam onda da imam simptome t sve to moze biti navodno i trudnoća ali je bila cista koja je to uzrukovala i oke.Bilo prošlo...
Ovaj mj nisam imala jos nemam nikakve simptome takve. Dobila sam na vrijeme.
Nije bilo ni onoga ljuštenja ono kao žilice .Bez ijednog ugruška.Krv sam vidjela smao na papiru bilo je svakakve boje od svj roze do neke ljubičaste pa je bila tamno crvena pa normalna crvena pa smeda pa svjetlo roza i tako je završilo sa svj rozom.
Ma ova menstruacija je za poželjeti. Bila bi sretna da je zauvijek takva ali mislim da svakako nešto ne štima. Moram otkriti bez obzira što je u pitanju .
Msm iskreno ja sam u šoku jer je brzo prošla menstruacija i nisma brinula da mi bude procurilo.
Ma kaže ovakvu menstruaciju bi ja svima poželjela ali nešto ne štima 🤷♀️ Nisam ja takve sreće haha
Hvala svima javim ♡
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Marty Stigli nalazi već i čine mi se ok, al me zanima omjer lh i fsh to nezz jel ok:
LH - 5.5(IU/L) - sredina
FSH-6.9(IU/L) -sredina
AMH mi je 24.1(A krajem 2019. je bio 35).
Estradiol: 191 (pmol) -*114 je donja granica
Testosteron ukupni: 0.8 (nmol)-sredina
Testosteron slobodni: 0.8% -*0.7 je donja granic
SHBG: 102 (nmol) -*128 je gornja granica
DHEAS: 5.57 (qmol)-sredina
Androstendion: 3.5 (nmol)- *4.6 je gornja
Prolaktin 152 (mIU/L) -*102 je donja granica
Da ,ovo si inzulin vadila što je super. Meni to nisu poslali za vađenje…. bas me zanimaju i tvoji i od Wonderer. Na pregled idem na redovnu kontrolu, da vidimo kak je na uzv. Imam te endo ciste pa da se malo prati samo.
Pozdrav curke, evo stigli i moji nalazi.. stavila sam usporedbu Bella na tvoj post. Vidim fali mi nešto što si ti vadila, a tebi fali nešto što sam ja vadila. Iako sam tražila gin još neke stvari ali eto nije mi stavila na uputnicu. kaj reći?? u zagradama sam stavila intervale kako mi je navedeno na nalazu.. malo mi je sumnjiv estradiol jer je dosta blizu donjoj granici, al vjerojatno je to ok..a iznenadio me AMH, prvo sam pomislila woow ovo je odlično, a onda sam išla čitat i piše za vrijednost višu od 48 pmol da su prekomjerne količine, a kao do 48 da je optimalna plodnost. znam da povišen amh ukazuje na pcos ali kolike su to onda vrijednosti? pitat ću dr.. evo nalaza:
.
FSH 4.44 iu (3.03-8.08)
AMH 54.04 pmol (5.08-54.20)
Estradiol 167 pmol (77-922)
Testosteron 1.33 nmol (0.52-1.72)
DHEAS 4.10 umol (2.6-13.9)
Prolaktin 303.52 miu (108-557)
TSH 2.86 miu (0.35-4.94)
Inzulin (0 min) 6 uiu (2-22)
Inzulin (120 min) 11 uiu (2-22)
.
Wonderer nadam se da će tvoji nalazi ubrzo da usporedimo i s tobom.. i naravno držim prstiće da bude sve ok!
LazyO ženo napadaaaj mužića, pikčina samo takva! Ima da se lovi 🤞🤞
Skategirl, Angel, RioMare, Ginny, Lindsay, Anci, Sandricak ❤❤❤
T.loza eto vidiš da je gin potvrdio o, odlično! a ta 2 mj će brzo proći, bitno da vi budete zdravi i fit, spremni za bebolinu
Zujalice čekam tu sjeBicu, ima da se prikaže kroz koji dan, još joj damo fore 🤞🤞❤ umrla sam na ovo s muževim lopticama i strujom 😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bella koliki je tebi TSH? Mislim da si to vadila već prije ako se ne varam?
Tvoj nalaz mi se čini ok, srednje vrijednosti kao i moj, amh ti je sredina, mislim da je to sve ok! zvat ćeš gin u međuvremenu za analizu nalaza ili ćeš čekati pregled? odlično što pratiš endo ciste redovno, vjerujem da je sve pod kontrolom.. ❤❤❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
lazyO pratimo se, i meni ce pik bit danas (stavim poslin s moba sliku, naoravila sam lh prije pola sata). vidim uhvatila si pik jeeej, ja sam ovo pocela tipkat u 11h ahahaha, citam u ratama, i ja sam u međuvremenu uhvatila pik.
rea znaju tako varirat, nije to nista cudno, kad ti je inace O? ne znam jesam stavljala jucer, bas vam stavim od jucer i danas, i to sam radila i zelene i roze (ima se moze se ahahahahaha) inace lh ti je najjaci od 11 do 19h otprilike, nema ti ga smisla radit u 21 h pogotovo kad ti jos nisu ni pocele tamnit, bezveze bacas trakice
sandricak ma joj lina sam jer nemam nista tu u blizini, moram bar 60km u jednom smjeru potegnit ,ooo tamni i tvoj trakica, mogla bi i ti danas pik, pratit cemo se nas tri :D sad ti vidim ff, kaze 3dpo?
mare hahaha nasmijala sam se na ovo za trakice, ti ih ocekujes a zena nije ni idila poruku hahahag
tloza bemu misa zao mi je sta te to jos muci, al brzo ce to proc aj, glavno n ek sve bude ok. slazem se s njim za temperaturu al isto mjerim haha isto ko i ti. ne moze skodit neki dodatni parametar
zuzuzujalica haha, elektorsokirala si vojnike . rano si otpisala ciklus, dat cu ti po guzici
wonderer prati te korona u stopu, bemu misha, samo nek sve ok prođe
lidsay saljem poljucpe, zagrljaje i puno figa
anciooo falis :-* javi se s vrimena na vrime da znamo da je sve ok, slobodno prati iz prikrajka, svakom triba pauza ponekad
sunshine ne razumin se u prolaktin al nadam se da ce se sve rijesit i da ces ubrzo ugledat svoj plusic
mare12345 to je sad pik, akcija!
marty bas ti je visok amh
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Moje trakice u 10.30 https://ibb.co/KN4Vzzx
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
https://ibb.co/j8SjGBq malo su blidunjave, valjda takva serija al ne zamaram se 🤣🤣
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
https://ibb.co/j8SjGBq malo su blidunjave, valjda takva serija al ne zamaram se 🤣🤣
Maaaa pikčina, nema te bljedunjave greške koja bi to zamaskirala 🥳🥳🥳
Jao baš smo usklađene ginny, opet u dan. Kakvo će ovo bit dobro odbrojavanje 😂. Samo seks danas, nemoj izdat!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Bella odlični su nalazi!! Ma neka su, evo iskreno me razveselili. Mislim da čim ti je amh unutar referentnog intervala da je dobro, i plus možda je do dana ciklusa bilo (u stilu da je rađeno dan ranije bilo bi manje). Tak da no sikiriki, plodna venero 🥳
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji