Joojjj najgore ovo čekanje mengee...
🙄🙄🙄
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Menstruacija mi je kasnila 2dana i na 38dan ciklusa mi je otkrivena cista zutog tijela na desnom jajniku od 5cm.
Ovulacija mi je negdje izmedu 16 do 20dana ciklusa.
Znaci cista je meni pukla na 40dan ciklusa.
Sad dobila 30dan
Ja krivo napisala, zuto tijelo prodje s iducom menstruacijom, tako je meni objasnjeno
Jer kad su mi nasli cistu na L jajniku pa gin nije bio siguran kakava je, jer je bila neka cudna, narucio me opet na pregled odma nakon sto mi M prodje da vidi da li se radilo o zutom tijelom koje ce samo otic il ne. Posto nije otislo isla sam radit tumorske markere i dalje na obradu, na kraju i na op i eto endo dijagnoza.
.
Mare imam ja viska, opskrbila se hahaha oces da ti posaljem dok ti se ne javi?
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Mare12345 to je pik! Pratimo se i odbrojavamo od sutra 😁
Wonderer pa mi to isto i vrkutamo, ja si obično napravim pol litre ujutro i onda pol litre navečer uz netflix. Kak se poklapamo 😂
Sandricak i Rio mare mislim da s vrkutom treba bar nekoliko mjeseci da se vidi dugoročni efekt al eto osim što mi je skratila ciklus ne vidim ništa negativno pa nastavljam 😊
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Menstruacija mi je kasnila 2dana i na 38dan ciklusa mi je otkrivena cista zutog tijela na desnom jajniku od 5cm.
Sad dobila 30dan
Ja krivo napisala, zuto tijelo prodje s iducom menstruacijom, tako je meni objasnjeno
Jer kad su mi nasli cistu na L jajniku pa gin nije bio siguran kakava je, jer je bila neka cudna, narucio me opet na pregled odma nakon sto mi M prodje da vidi da li se radilo o zutom tijelom koje ce samo otic il ne. Posto nije otislo isla sam radit tumorske markere i dalje na obradu, na kraju i na op i eto endo dijagnoza.
.
Mareimam ja viska, opskrbila se hahaha oces da ti posaljem dok ti se ne javi?
Meni je znaci kasnilo 2 dana i 38 dan dan isla gin a 40dan mi je ta cista pukla. To je bilo u 2mj.
Gin je rekla preko telefona da je vjerojatno pukla i to je to. Nije me narucila na pregle.
U 11mj sam bila na pregledu na 8dan ciklusa cista nije bilo.
Cista mi se javlja na sredini ciklusa i pukne na kraju ciklusa. Na pocetku ciklusa je nema...
Ugl prosli mj sam imala bolove i cista mi je pukla na 40dan ciklusa.
Oavj mj 3mj sam koristila femisan a kapi i sad mi je doslo na 30dan ciklusa menstruacija sto je super ali je jako slaba.
Mislim daje to zbog kapi 1 bocicu sam popila ali svi kazu da te kapi ne smanjuju tak jako menstruaciju. Ja sam 5dana provela na dnevnom ulošku inace koristilim one ljubicaste nocne uloske
Niti 1 tampon nisam koristila a inace 1 tampon mi se napuni u 2h...
Inace imam 5dana menstruaciju i sad je bila tako ali nema nijednog kmugruška ni najmanjeg pa sam tu sas zbunjena
Nebi bas bbacala30kn na test kojo bi pokazao - ali stvarno mi je neobicna ovaj mj
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Skategirl sve što štrecne u dpo fazi je dobar znak 🤭🤭🤭
Mare12345 to izgleda kao pravi pik👌
Angel😘😘😘
Sad dobila 30dan
.
Meni je znaci kasnilo 2 dana i 38 dan dan isla gin a 40dan mi je ta cista pukla. To je bilo u 2mj.
Gin je rekla preko telefona da je vjerojatno pukla i to je to. Nije me narucila na pregle.
U 11mj sam bila na pregledu na 8dan ciklusa cista nije bilo.
Cista mi se javlja na sredini ciklusa i pukne na kraju ciklusa. Na pocetku ciklusa je nema…
Ugl prosli mj sam imala bolove i cista mi je pukla na 40dan ciklusa.
Oavj mj 3mj sam koristila femisan a kapi i sad mi je doslo na 30dan ciklusa menstruacija sto je super
Ona je rekla kao da je jako velika 5cm i kao cista zutog tijela koja je na 40dan ciklusa pukla(tad ja racunam kao 1duklaan menstrucije)
E al sad mi je neobicna menstruacija. Stvarno je cudna :D nez.
Ja sam sad uzdrzala s 1 uloskom cijeli dan inace ih mjenjam svaka 2 do 3H i to one ogromne poput pelena
Msm ne žalim se na tako kratku menstruaciju ali je nebicno jer nema ljuštenja niti ugruška dakel nakon brisanja je cista krv kao da je netko vodu ofarbao jestivom crvenom bojom to je najslicnije sto sam migla opisati.
Bas ono trazim ali svi kazu kao da kapi nebi smjele tolko smanjiti menstruaciju ja stvarno nez
Mogu napisati da me strah kupiti test jer ne zelim vidjeti -
Ovo mi je super menstruacija ali eto iskreno strah me testa. Mislim trudnoca nije problem i bilo bi super da je pozitivan test taman suprugu kazem prije nego ode u inozemstvo ali bas me strah rezultata.
Nije me strah nego ne želim dati 30 kn i da pokaže - ako me razumiješ...
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Znaci custa je bila u 2mj i ona je kao pukla.
Ovaj mj je menstruacija neobicna. Problem je ovaj mjesec 🤔 Kratka je bila. Drugi dan ja nisma smjela ustati prije, a sad sam 2dan preživjela samo na 1 dnevnom tankom ulošku... Ja sam cijelu menstruaciju ovaj mj izdržala na dnevnim tankim ulošcima onim za svakodnevno korištenje tijekom cijelog mjeseca...
Iskreno sumljam da je možda trudnoća i da je mozda ovo krvarenje ali opet nez.
Ja sam prosli mjesec imala vrtoglavice,mucnine,bolne grudi jakoo,jaku bol u desnoj strani test neg ali je tad bila cista i kasnila mi je menstruacija. Sad mi nije kasnila ali mi je neobicna.
Mislim da ne znam šta da mislim.
Izgleda da cu morati napraviti test za svaki slucaj...
Nema mi druge ...
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Sad dobila 30dan
.
Hvala ti ♡ Javim za koji dan :D
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Znaci custa je bila u 2mj i ona je kao pukla.
Ovaj mj je menstruacija neobicna. Problem je ovaj mjesec 🤔 Kratka je bila. Drugi dan ja nisma smjela ustati prije, a sad sam 2dan preživjela samo na 1 dnevnom tankom ulošku… Ja sam cijelu menstruaciju ovaj mj izdržala na dnevnim tankim ulošcima onim za svakodnevno korištenje tijekom cijelog mjeseca…
Iskreno sumljam da je možda trudnoća i da je mozda ovo krvarenje ali opet nez.
Ja sam prosli mjesec imala vrtoglavice,mucnine,bolne grudi jakoo,jaku bol u desnoj strani test neg ali je tad bila cista i kasnila mi je menstruacija. Sad mi nije kasnila ali mi je neobicna.
Mislim da ne znam šta da mislim.
Izgleda da cu morati napraviti test za svaki slucaj…
Nema mi druge …
Leptir ma napravi test, izgleda jako sumnjivo. Najgore bi ti bilo čekati i naknadno skužiti da je vanmaternična (nadam se da nije, sli tu stvarno treba biti oprezan). U krajnju ruku bit ćeš mirna, al ako ti testić bude pozitivan idi ravno na hitnu da vide što je. Javljaj što se događa, sretno 💞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Leptir2014 cudno je da je tako slaba M i bez ugrusaka, znam da nije ugodno ugledaj - na testu, nikom nije, ali ako te kopka ja bi na tvoj mjestu napravila jedan ili zvala gin i savjetovala se s njim. Na kraju krajeva ako test i bude - bar neces vise razbijat glavu oko toga. Sretno i javi ❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji