Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    21. Siječanj 2022. 19:24

Dobra večer curke😁😁
    Ja čekam nove plusićeee,kod mene nema ništa novog,M prošla,sad sam na klomifenu i u srijedu na folikulometriju idem i eto to bi vam bilo to
    Mužić i ja uživamo jedno s drugim ko i dosad,maženja i akcije ne fali 😂🥰
    Samo se nadam da će sad na folikulometriji viditi ovulaciju i da će se primiti jer je ovo drugi ciklus pokušavanja klomifenom 🙏🙏

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    6/25 - Letrozol

baarbaraa34
    21. Siječanj 2022. 19:33

Sve sam procitala casna rijec i vidim da se vecinom vrti oko LH trakica i bazalne koju nikad nisam mjerila, nesto mi to prekomplicirano🤷🏻‍♀️ Ali ne znam nista komentirati jer em me uhvatile sve neke boljke ko Kejsy tebe pred ovulaciju - mucnina, umor...a i meni je danas falila nijansa na testu da bude poz. (sutra ce sigurno) em je od prijateljice muz preksinoc poginuo. Ona dobra dusa, pcela radilica, imaju curicu od 2,5g. ma koma..pa sam sva neka bljak.
    Mi trebali danas na vikend kod prijatelja, pa odgodili odluku za ujutro jer je i nas mali, a i njihov balav i sad ne mozes bit pametan hoce ostat samo na tome ili je to tek uvertira, ali najvjerojatnije nigdje ne idemo.
    Makar cemo komotno moc pokrit sve dane iako mi je trenutno ni do cega, ali doslovno, al ajde sto se mora..😁 Sretno svima i da za koji dan simptomi kojih vjerujem nece nedostajat😄 urode pozitivnim rezultatom.

baarbaraa34
    22. Siječanj 2022. 09:16

Hvala Kejsy😊
    Evo poz. lh, da ne moze bit pozitivnija! Koliko vi dana onda jos pokrivate? Sva sam si neka rastimana jer umjesto da se cuvamo za ove dane mi od pon. do jucer 5x i sad mi se neda🤣 Jel dosta danas i sutra?😂

natalie19
    22. Siječanj 2022. 10:19

Cure, ponovo sam piskila na test ali ovaj put ujutro. Ne vidi se jako, ali crta je tu jer mi menga po kalendaru jos ne kasni. https://ibb.co/mv3sky9

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Bachata
    22. Siječanj 2022. 11:15

Pozdrav….. Jako sam uznemirena…. Naime, ako mi može tko pomoć. Ja sam 2020.imala spontani i nakon toga sam radila sve pretrage di mi je ustanovljeno da imam 3 mutirajuća gena i specijalista mi je tada napisao i rekao da čim saznam da sam T da počnem pit ANDOL 100 za razrjeđivanje krvi. Sad kako sam T tako sma ga odmah i počela piti i evo u 9.om sam tjednu i sada sam mamu poslala u ljekarnu da mi uzme Andol 100 i kažu joj žene šta rade tamo da ako sam trudnica da nebi smjela to uzimat da to oštećuje plod. Mislim nezz šta bi mislila jer dr. Budimira specijalista mi je to još onda prepisa po mojim nalazima…… Sad nezz ima li koja žena koja je isto to pila u trudnoći i koliko dugo da joj je sve bilo ok s bebom?

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Marićka
    22. Siječanj 2022. 11:24

Siri  mjerim ja bazalnu od prošlog ciklusa, samo je Keysi  ustanovila da mi je možda čudna ta bazalna zbog lošeg spavanja, odnosno meni je normalno probuditi se 3-4 puta tijekom noći (osim što je možda i PCOS razlog tome).
    Danas se vidi neko povećanje temperature, nadam se da će i sutra ostati barem toliko.  prošli ciklus mi je temperatura prešla 37 C nakon O.
    Osim toga, CM je suh/kremast, što mi nekako ne sluti na T, iako smo pokrili pik. 
    Ali me jučer ujutro lijeva dojka počela boliti, a inače me nikad ne boli poslije ovulacije nego isključivo 5-6 dana prije M.
    Još lagano osjetim desni jajnik...
    Evo BBT od danas: https://ibb.co/TTgBHNb

Vrkutu i ja pijem, ali kako se sjetim, svaki drugi/treći dan zadnjih mjesec dana po 6 dcl.. Ne znam dal je pametno nastaviti nakon O?

• Marićka
    22. Siječanj 2022. 11:42

Siri 🐾

Maricka

Sirimjerim ja bazalnu od prošlog ciklusa, samo jeKeysi ustanovila da mi je možda čudna ta bazalna zbog lošeg spavanja, odnosno meni je normalno probuditi se 3-4 puta tijekom noći (osim što je možda i PCOS razlog tome).
    Danas se vidi neko povećanje temperature, nadam se da će i sutra ostati barem toliko.prošli ciklus mi je temperatura prešla 37 C nakon O.
    Osim toga, CM je suh/kremast, što mi nekako ne sluti na T, iako smo pokrili pik.
    Ali me jučer ujutro lijeva dojka počela boliti, a inače me nikad ne boli poslije ovulacije nego isključivo 5-6 dana prije M.
    Još lagano osjetim desni jajnik…
    Evo BBT od danas:https://ibb.co/TTgBHNb

Vrkutu i ja pijem, ali kako se sjetim, svaki drugi/treći dan zadnjih mjesec dana po 6 dcl.. Ne znam dal je pametno nastaviti nakon O?

Vidi ako ti je isti uzorak spavanja pa čak i s buđenjem zadnjih par ciklusa,na ovaj to ne može utjecati,jedino bi imalo utjecaja da se to inače ne događa,ali kao što rekoh prije,jučer si ovulirala! Čekamo plusić za dva tjedna? Dobro si zapiši sve simptome koje si imala da znaš ubuduće,a kremasti iscjedak je tipičan po završetku ovulacije i pri porastu progesterona 🎉🎉🎉

Baš smo jučer M i ja pauzirali, jer sam ja bila nikakva, umorna i glavi totalno down...Nadam se da će ovi dani (srijeda i četvrtak) od prije biti dovoljni u slučaju da sam jučer ovulirala.  Fingerscrossed samo da mi bude u porastu temperatura, bar da znam da ovuliram i da je progesteron ok. 

Hvala ti na pozitivnim vibrama! 
    Bilo bi divno da svi dobijemo u ovoj godini bebicu 

BlairWaldorf
    22. Siječanj 2022. 11:42

Siri CD 4. Di ste ostale ?
    Evo mene s kave , uskoro kuham ručak , trakice nabavljene🙋 ovaj mjesec sam biolog 🙈🤪😅 sljedeći tjedan imam dosta posla, planiram to finisirati što imam i onda opusteno u plodni prozor sa više odnosa, muž je spreman 😅 ovaj vikend smo doma, možda večeras kino, kazaliste ili neki izlazak ... Ili nešto četvrto 🤷🦥 vidjet ćemo... 
    Jeste skinule premom aplikaciju ? Uskoro krećemo u napad ☕ koji su planovi za vikend ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Bachata
    22. Siječanj 2022. 11:44

Hvala vam puno 😊

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

BlairWaldorf
    22. Siječanj 2022. 12:14

Siri 🐾

BlairWaldorf

SiriCD 4. Di ste ostale ?
    Evo mene s kave , uskoro kuham ručak , trakice nabavljene🙋 ovaj mjesec sam biolog 🙈🤪😅 sljedeći tjedan imam dosta posla, planiram to finisirati što imam i onda opusteno u plodni prozor sa više odnosa, muž je spreman 😅 ovaj vikend smo doma, možda večeras kino, kazaliste ili neki izlazak … Ili nešto četvrto 🤷🦥 vidjet ćemo…
    Jeste skinule premom aplikaciju ? Uskoro krećemo u napad ☕ koji su planovi za vikend ?

To je to,taman ćemo se sresti oko ovulacije,ili ćeš me prešišati 😂 ja imam premom otprije skinut,nemam pojma,više aplikacija se uskladilo,ali im ne želim vjerovati,ne želim tako kasno ovulirati,dosadilo mi je to 🤣 što se planova za vikend tiče,frendica bi da dođemo u Dugo Selo jer MM voli tamo piti kavu jer mu se sviđa taj birc sa pogledom na zelenilo,a ona je jučer imala kućni test na koronu rano ujutro pozitivan,još 3 je ponovila i svi bili negativni,doktorica joj se nije javljala da ju pošalje na testiranje,a žao mi muža znam da voli taj kraj a ja bi joj najradije rekla ništa od kave dok ne priložiš negativan test 😂 mislim prebolila sam ju već,ali uvijek se mogu ponovno zaraziti,a sad kad sam dobila povišicu na poslu ne želim da mi ju zdravstveno pojede 😂 tako sa mi je plan popiti do kraja svoju apoteku koju tu imam kraj sebe,skuhati ručak i sve 4 u zrak jer sam jučer oprala što sam imala,možda kasnije u šetnju iako je jako hladno,al zadnjih dana me tijelo baš traži šetnju,a inače nisam neki aktivni tip,više sam onaj sjedilački ili u horizontali skroz 😂

I meni dosadili vječni dugi ciklusi, sve nekako traje unedogled 🙈 a gle, ja ti se ne bi zezala sad s koronom, vjerujem da je i frendica dovoljno odgovorna da će se samoizolirati dok pcr ne potvrdi svoje. 😷
    Čestitke za povišicu 💋
    Super da si pospremila mene to danas malo čeka, mislila sam dok se ručak kuha... Kupila sam onaj robot usisavač pa nek i on odradi svoj dio posla. 🦥
    Je, bas je hladno ali ne volim provesti cijeli vikend doma, ulovi me neka nervoza.... Morat ću svakako nesto smisliti. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.