Martina obavezno obavi pretrage, da saznas kaj je uzrok tome i da se sljedeci put opet ne ponovi. Drži se, tu smo ako ti bilo kaj zatreba! ❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav drage žene!
Ja sam si uzela malo vremena i nisam bila aktivna.
U ponedjeljak sam bila kod ginekologice, nakon što su mi 2 ciklusa bila pomalo blesava i produžena.
Otkrila mi je mini miom, ali je rekla da mi neće smetati za ništa.
Folikul je bio 17,8 mm i rekla mi je da od danas (srijede) moramo aktivno svaki dan raditi na bebici.
Kupila sam i ovulacijske testove i mislim da mi je ovaj danas bio pozitivanhttps://ibb.co/sVS9GF3
Da odmah danas počnemo ili od sutra?🤷♀️ čisto zbog očuvanja njegovih dečkiju
A gledaj..ako niste radili spg onda krenite po naputku doktorice i prekosutra jutarnji ako uspijete i onda dan iza,ili sva 4 dana za redom jer sad može biti ovulacija kroz 36 sata plus 24 sata nakon ovulacije kolko JS živi. Nakupi se to dana akcije 😂 sretno 🤞🏻
Nismo ništa još radili, tek za pola godine ako ne uspijemo će nas poslati na pretrage...
Ništa, akcija svaki dan 🙊 teško žabu u vodu natjerati 🤩
Pozzic drage djevojcice, ja samo da vam se javim u prolazu, Kejsy fulila si da sam ja dobila, jer je valjda bilo tu mač ili ti previše postova😂.
Danas mi je 4. dan menge, a slijedeća se očekuje 17.2. Pa sad jos 2-3 dana čekanja i uživanje u mazukanju s mužićem 😍. Skontala sam jednu veoma dobru "frazu", ako nije plusek,onda je to jos cca 15-20 dana super momenata u krevetu ili gdje već kome paše 😂. Svima želim plusićeee ko kuću velike,pa da se zajedno svi veselimo i radujemo😍😍
Ljubim vas❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Pa da li je ovo realno. " dana prije ovulacije krene me boljeti sve kao pred porodjaj, a ne ovulaciju. Ajd sve se smirilo, ali grudi ne prolaze. Od juce krenem trcati na wc svakih sat vremena, svi su mi nalazi ok… jajnik neki tupi bol pa prodje i tako u krug, grcevi u stomaku.. ajd da je neki tamo dpo ja bih nesto i rekla, ali najvise moze biti 3-4 dpo eto meni nista nije jasno. Dnevna temperatura je od 37-37.3 ali to kod mene normalno nakon ovulacije. I onda sve na kratko popusti i onda opet sve u krug, ledja, stomak, jajnik, trci na wc kao da sam kamila nisam cak ni popila nesto tekucine..eto zvanicno sam prolupala
ko jos ima neka simptome na 3-4 dpo.. jesam ja imala u 10 mj to da sam trcala na wc od 3 dpo, i negde tamo 7 dpo mi se pocelo spavati.. ali opet .. definitivno sam zvanicno prolupala
A zaista ne razmisljam ni ocemu, jer je ovo onaj period cekanja pa bar 8 dana da se neki simptomi pojave , a kako nikad nisam ovako rano imala ovulaciju, nekako nisam ovo ni stigla skontati kao da smo pokusavali.. ali eto.. osjecam se caknuto
Jesam jedina, ili se neko jos slicno osjeca?
I ja sam otprilike na 3-5 dpo pocela trckarati na wc, a tad su nekad poceli i grcevi, a na 8 dpo mi je cigara uzasno smrdila ali samo taj dan 😅 Trcanje na wc mi je popustilo malo tek otprilike kad sam trebala dobiti. Onaj dan kad sam prvi test uradila (mislim da je na 11dpo bio), jedva sam izdrzala 2h da ne idem na wc 🤣 tako da eto, mozda i nisi prolupala 😁
Ja se nisam odavno javila, pa evo malo novosti. Tri testa radila, pozitivni, a neki dan kad sam po nekim aplikacijama bila 4+2 sam imala sistematski pregled sa firmom, izmedju ostalog i ginekoloski, nista se jos nije vidjelo osim zadebljanog endometrija koji je 21,7mm (jel to ok?), a doktorica kaze da koliko ona vidi sve bi trebalo biti kako treba i gdje treba (u okolini imam puno vanmatericnih pa me je toga najvise strah bilo) i kaze da da sam dosla za 2-3 dana da bi bila i gestacijska. Napisala mi je kontrolu za 7 dana, ali kaze kad izaberem gin koji ce me voditi da mu kazem da me tek iza 26.1. naruci da bi se moglo fino vidjet. Pa eto... jos nisam preselila na jesenje bebe iako ih citam, ali strah je prisutan pa dok ne bude prvi pravi pregled sa vama se druzim i drzim fige da bude puno plusica 🤞🤞😊
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Pa da li je ovo realno. " dana prije ovulacije krene me boljeti sve kao pred porodjaj, a ne ovulaciju. Ajd sve se smirilo, ali grudi ne prolaze. Od juce krenem trcati na wc svakih sat vremena, svi su mi nalazi ok… jajnik neki tupi bol pa prodje i tako u krug, grcevi u stomaku.. ajd da je neki tamo dpo ja bih nesto i rekla, ali najvise moze biti 3-4 dpo eto meni nista nije jasno. Dnevna temperatura je od 37-37.3 ali to kod mene normalno nakon ovulacije. I onda sve na kratko popusti i onda opet sve u krug, ledja, stomak, jajnik, trci na wc kao da sam kamila nisam cak ni popila nesto tekucine..eto zvanicno sam prolupala
ko jos ima neka simptome na 3-4 dpo.. jesam ja imala u 10 mj to da sam trcala na wc od 3 dpo, i negde tamo 7 dpo mi se pocelo spavati.. ali opet .. definitivno sam zvanicno prolupala
A zaista ne razmisljam ni ocemu, jer je o 😁
Ja se nisam odavno javila, pa evo malo novosti. Tri testa radila, pozitivni, a neki dan kad sam po nekim aplikacijama bila 4+2 sam imala sistematski pregled sa firmom, izmedju ostalog i ginekoloski, nista se jos nije vidjelo osim zadebljanog endometrija koji je 21,7mm (jel to ok?), a doktorica kaze da koliko ona vidi sve bi trebalo biti kako treba i gdje treba (u okolini imam puno vanmatericnih pa me je toga najvise strah bilo) i kaze da da sam dosla za 2-3 dana da bi bila i gestacijska. Napisala mi je kontrolu za 7 dana, ali kaze kad izaberem gin koji ce me voditi da mu kazem da me tek iza 26.1. naruci da bi se moglo fino vidjet. Pa eto… jos nisam preselila na jesenje bebe iako ih citam, ali strah je prisutan pa dok ne bude prvi pravi pregled sa vama se druzim i drzim fige da bude puno plusica 🤞🤞😊
Fino je znati da mozda ni nisam prolipala, utjesila si me sad. Tebi zelim skolsku trudnocu. Debljina endometrijuma je sjajna. I bez brige bassss je rano da se vidi nesto nekom sa 5+2 nista ne vide, cak ni gestacijsku. Pa onda nakon par dana tek gestacijsku vide i plod nekad kasnije. Tako da nema pravila, ali u 5. Nedelji tesko da se sta vidi. Tako da se ne brines sve je to normalno. Javi obavezno cim prije kakvo je stanje.. i kako sve napreduje, a stavim ja tebe sutra na listi. 🤞🍀❤️🎉💕 Eto nama plusica 😍
Hvala, i ti si mene utjesila bas 🥰
Al maaaalkice jesi prolupala, vec si me stavila na listu 😁 ali necemo ti zamjeriti, samo nek te aBd ovi dosadasnji simptomi dovedu do plusica 💕💕🤞
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Pozzic drage djevojcice, ja samo da vam se javim u prolazu, Kejsy fulila si da sam ja dobila, jer je valjda bilo tu mač ili ti previše postova😂.
Danas mi je 4. dan menge, a slijedeća se očekuje 17.2. Pa sad jos 2-3 dana čekanja i uživanje u mazukanju s mužićem 😍. Skontala sam jednu veoma dobru "frazu", ako nije plusek,onda je to jos cca 15-20 dana super momenata u krevetu ili gdje već kome paše 😂. Svima želim plusićeee ko kuću velike,pa da se zajedno svi veselimo i radujemo😍😍
Ljubim vas❤
Eto vidis da nisam sva svoja ahhaha ljepo si napisala datum ahahhaa ok mislim da je vreme ici usisavati ili nesto tako 😅😂
Ahahahaha to kako si ti zbunjola, meni je bas simpa😂😂. Ja upravo poradila kucu, oprana odjeca, sudje, rucak napravljen,vrijeme je malo da se legne i odmori. Fifi,bas mi je drago zbog tebe, ja mislim da je to sve u savrsenom redu i iskreno se nadam da ce biti😍 samo bebac da raste aBd. Nista se ne brini, čuvaj se koliko možeš stresa, zurbe, i svih gluposti koje ti skode,misli na svoju mrvicu i briga te za sve😚
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Hej curice evo da se i ja malo javim 🍨🍵 danas bas bio neki dobar dan na poslu, medutim posvadala se s mužicem oko nekih banalnosti tipa ja bi sad nesto rijesila sad i odmah a on je opusteniji tip... Ono tipa zamolim ga da mi objesi sliku, onda jos to uradim par puta pa onda poludim 4. ... Znate na sto mislim ili ? 😂 Menga lagano sutra ulazimo u treći dan tako da bi mogla preko Betty uzeti trakice, kako sam u Zg mogu i osobno preuzeti pa nije žurba 😃
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav ženice :)
Nakon nekoliko mjeseci praćenja iz prikrajka pridružuejm vam se i ja, na aktivan nacin
U svojoj blizini nemam nikoga, a da znam da rade i pokusavaju postati roditelji pa mi nedostaje te ženske solidarnosti, razumijevanja i potpore 😊 ja imam 28 god a🙎♂️33god, poceli smo pokusavati od 9mj. Kad sam pocela proucavati i pratiti ja sam tek shvatila koliko nemam pojma o svom ciklusu niti sam se ikad zamarala o tome🙈 vecinom je sve bilo uredu i na vrijeme, ciklusi su mi 30-32 dana, tako da ja sam samo pratila kad dolazi kad ne dolazi i ovulaciju na app.
Naivno sam mislila kak je to jednostavno i kak ce s prvim pokusajem doci 👶 a nista od toga... ovaj mjesec sam mislila da je to to jer sam imala puno simptoma ali izgleda da su bili umišljeni 😅
Kupila sam ovulacijske trakice od Betty s njuskala pa cu poceti proucavati i s tim kad se i sta se dogada. Danas mi je 3dc tako da ima vremena😄
Eto curke, nadam se da će 2022.godina svima biti plodna,sretna i uspješna i da će se nizati puno plusića🤗
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Pozdrav ženice :)
Nakon nekoliko mjeseci praćenja iz prikrajka pridružuejm vam se i ja, na aktivan nacin
U svojoj blizini nemam nikoga, a da znam da rade i pokusavaju postati roditelji pa mi nedostaje te ženske solidarnosti, razumijevanja i potpore 😊 ja imam 28 god a🙎♂️33god, poceli smo pokusavati od 9mj. Kad sam pocela proucavati i pratiti ja sam tek shvatila koliko nemam pojma o svom ciklusu niti sam se ikad zamarala o tome🙈 vecinom je sve bilo uredu i na vrijeme, ciklusi su mi 30-32 dana, tako da ja sam samo pratila kad dolazi kad ne dolazi i ovulaciju na app.
Naivno sam mislila kak je to jednostavno i kak ce s prvim pokusajem doci 👶 a nista od toga… ovaj mjesec sam mislila da je to to jer sam imala puno simptoma ali izgleda da su bili umišljeni 😅
Kupila sam ovulacijske trakice od Betty s njuskala pa cu poceti proucavati i s tim kad se i sta se dogada. Danas mi je 3dc tako da ima vremena😄
Eto curke, nadam se da će 2022.godina svima biti plodna,sretna i uspješna i da će se nizati puno plusića🤗
I da na dodam. Ono što me malo brine je to što mi se nakon cijepljenja u 8mj, menstruacija skratila tj prije je traja 4 -5 dana s tim da je 2 i 3 dan udarni, sada zadnja 3 4 ciklusa traje 4dana (ako ne brojimo 5 dana neko smeđarenje) i 2dan je i dalje udarni. Nemam bolova, nemam izljeva - kaze gin budi sretna ali ne znam, cudno mi je ta promjena 😌
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Ženice ja sam napravila malo prije test. Neznam a se meni pričinjava ali vidim crtu. https://ibb.co/48QRBz3
Danas mi je 28 dan ciklusa.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji