Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    20. Siječanj 2022. 21:34

Kejsy več dva dana me ubijaju leđa a bole me samo jedan dan prije menge. Grudi su mi ko balon, zatvorena sam, apetit imam, ujutro sam gladna kak se probudim, imam grče, pa mi je bilo malo čudno sve skupa i ajd da napravim test. Znam da mi je jos rano ali nekak me vuklo. I pokazala se je crta za 3 minute. Imam jos par testova, bum napravila u subotu. menga mi sluzbeno jos ne kasni. Moram se sad malo strpeti. ☺️☺️ Samo da se ne ponovi prica iz 11 mj. 🙏🏻
    Hvala ti na ljepim željama! ❤️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    20. Siječanj 2022. 21:47

Javim ti za plusic. ☺️ Samo da crta malo potamni i da se bude beta pravilno duplala svaki drugi dan. I ja sam jako nestrpljiva, jer bi bil termin u 10 mj kad ima dragi rođendan. ☺️☺️🙏🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

zoeeuzoee
    21. Siječanj 2022. 07:54

Bokic cure,kako ste mi?
    Vidim puno novih nickova,sretno svima🤞🤞
    Mi obavljamo pretrage,za kojih 3 tjedna budu svi nalazi gotovi,itak jedva cekam znati na cemu sam da krenemo dalje u nove pobjede..🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Timmy
    21. Siječanj 2022. 08:01

Keysi mozda je bila rana ovulacija? ☺️ Pa du dobre vijesti☺️ 

• Marićka
    21. Siječanj 2022. 09:20

Jutro!

Ja ću samu sebe izluditi. 😅
    U ponedjeljak folikul 17,8mm, u utorak neg LH test, u srijedu tamnija crta na testu, ali mislim da je i dalje neg, jer nije bilo tamno kao kontrolna crta, jučer opet neg.
    Bazalna ne raste, dakle ovulacija se još nije dogodila.
    CM mi više nije kao "bjelanjak".
    Osjetim laganu bol tu i tamo u jajniku.

I ko za vraga otvorim Google i nađem negdje da folikul preko 28 mm više nije "kvalitetan", a ako u prosjeku raste 2 mm na dan onda bi sutra trebao biti 28 mm. Znači ako danas bude neg LH...

• Marićka
    21. Siječanj 2022. 09:28

mary1808

Pozdrav ženice :)
    Nakon nekoliko mjeseci praćenja iz prikrajka pridružuejm vam se i ja, na aktivan nacin
    U svojoj blizini nemam nikoga, a da znam da rade i pokusavaju postati roditelji pa mi nedostaje te ženske solidarnosti, razumijevanja i potpore 😊 ja imam 28 god a🙎‍♂️33god, poceli smo pokusavati od 9mj. Kad sam pocela proucavati i pratiti ja sam tek shvatila koliko nemam pojma o svom ciklusu niti sam se ikad zamarala o tome🙈 vecinom je sve bilo uredu i na vrijeme, ciklusi su mi 30-32 dana, tako da ja sam samo pratila kad dolazi kad ne dolazi i ovulaciju na app.
    Naivno sam mislila kak je to jednostavno i kak ce s prvim pokusajem doci 👶 a nista od toga… ovaj mjesec sam mislila da je to to jer sam imala puno simptoma ali izgleda da su bili umišljeni 😅
    Kupila sam ovulacijske trakice od Betty s njuskala pa cu poceti proucavati i s tim kad se i sta se dogada. Danas mi je 3dc tako da ima vremena😄
    Eto curke, nadam se da će 2022.godina svima biti plodna,sretna i uspješna i da će se nizati puno plusića🤗

Mislim da smo sve isto mislile. Ja sam još kao i tempirala kad bi htjela da mi se beba rodi hahaha 🤣
    Meni je ovo 3 ciklus pokušavanja...
    I molim Boga da mi PCOS ne radi previše problema. 😪

• mary1808
    21. Siječanj 2022. 10:26

Kejsy

mary1808

mary1808

Pozdrav ženice :)
    Nakon nekoliko mjeseci praćenja iz prikrajka pridružuejm vam se i ja, na aktivan nacin
    U svojoj blizini nemam nikoga, a da znam da rade i pokusavaju postati roditelji pa mi nedostaje te ženske solidarnosti, razumijevanja i potpore 😊 ja imam 28 god a🙎‍♂️33god, poceli smo pokusavati od 9mj. Kad sam pocela proucavati i pratiti ja sam tek shvatila koliko nemam pojma o

I da na dodam. Ono što me malo brine je to što mi se nakon cijepljenja u 8mj, menstruacija skratila tj prije je traja 4 -5 dana s tim da je 2 i 3 dan udarni, sada zadnja 3 4 ciklusa traje 4dana (ako ne brojimo 5 dana neko smeđarenje) i 2dan je i dalje udarni. Nemam bolova, nemam izljeva - kaze gin budi sretna ali ne znam, cudno mi je ta promjena 😌

Dobro nam dosla i zelim ti da brzo odes na neke ljepse teme. Pisi kad (ne) ocekujes da dobiejs menstruaciju pa da te stavim sa nama na listu i nadam se vrlo brzo upisem plusic pored tvog imena. Pitaj bilo sta ako te zanima.. da znas kao je najbolje koritstiti LH trakice? Da li mjeris bazalnu temperaturu?

Ne čekam ju 17.2. 😆  
     što se tice trakica, namjeravam ih poceti koristiti od 12dc jer mi ciklus nikad nije bio kraći od 28, i onda kak sam vidjela po vasim postovima čekam da krene tamniti. Kad bude tamnija testna od kontrolne onda je peak i u slijedeca 24h dolazi do ovulacije? Ispravi me ako griješim 😊 kada vi tempirate odnose, kada linija pocne tamniti, kad bude tamna, i dan dva iza toga? 

Doduse, ja sam svoju ovulaciju pratila samo po app, ali mislim da mi šeta pa sam se zato odlučila na trakice. Ne mjerim temperaturu😁

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

BlairWaldorf
    21. Siječanj 2022. 10:42

Kejsy

BlairWaldorf

Hej curice evo da se i ja malo javim 🍨🍵 danas bas bio neki dobar dan na poslu, medutim posvadala se s mužicem oko nekih banalnosti tipa ja bi sad nesto rijesila sad i odmah a on je opusteniji tip… Ono tipa zamolim ga da mi objesi sliku, onda jos to uradim par puta pa onda poludim 4. … Znate na sto mislim ili ? 😂 Menga lagano sutra ulazimo u treći dan tako da bi mogla preko Betty uzeti trakice, kako sam u Zg mogu i osobno preuzeti pa nije žurba 😃

Trakice obavezno pa da bude plusic ovaj ciklus 🤞🍀 Jojjj evo kod mene ista situacja, samo ja nemam ni zelje ni volje za raspravu borba izmedju trckaranja do wc-a i jajnikom koji me zaza. A imamo 2 kreveta i stol za staviti na oglase sve uslikla, izmjerila smao muza pustila da napravi oglase, i svaki dan ista prica hoce kasnije i nikako.. a meni ne da smeta gledati to grrr… Nego da li tvoj zakacio sliku, ako jest da probam i ja zagalamiti mozda i moje resi oglase ahahahaa…

Natalie čestitam crtica se itekako vidi ❤️ 
    Zoe koje si pretrage obavila ?❤️ 
    Kejsy itekako zagalamim, da vidis kako se onda slika vješa 🙋😂🤪 
    Pozdrav novim curkama, drugi tjedan uzimam i ja trakice onda krećem  od12 DC lagano 😃 da vidimo koja je situacija ovaj mjesec 🌒
    Menga mi je nesto obilnija bila ovaj mjesec, prvi dan prilično i to s mrvicama opet 😑 ali neću overthinkati, stalno si sebi tuvim u glavu da sam imala koronu dva puta u 3 mjeseca i da je sve to ipak na neki način utjecalo na moj organizam. A opet štitnjača (upravo dosli nalazi ), hormoni i TSH školski ... TSH mi je 1,2 nikad viši 🤪 idealan za zatrudnjeti 🙋 
    Inače sam okej, planiram možda neki izlet za vikend jel imate neku preporuku ... ? Živimo u Zg pa u obzir dolaze Istra, gorski kotar ... Možda Plitvice ali bili smo sto puta ... 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Bbebach
    21. Siječanj 2022. 11:17

Curke bokić! Mislila sam da sam poslala komentar i čitam druge teme , a sada vidim da je nestao... U glavno, samo da se malo javim. Nisam se posebno uključivala niti pisala. Tek sam nedavno instalirala e-građani i pogledala portal e zdravlje, pa vidim da sam kod gin i dr.opće lani bila ko u 10 godina....uf...Imala sam neku bakteriju i sa nekom kurom (sad ne znam točan naziv ali Francusi brend) sam ju riješila bez antibiotika,jučer dobila nalaz. Danas idem kod dr da vidimo što i kako dalje i do kada se još upuštati... Mene malo 'opere' raspoloženje i to ne krijem. Ono što me smeta je to da mi zaista utječe na sve sfere i to mi se ne dopada. Malo sam se više aktivirala, obučem se kad mi dopi**i i odem šetati. Srećom,kod mene je puno šume i rijeka u blizini. Sretna sam što je tema aktivna, ima  novih nadimaka ali ima i novih plusića! Sjajno!

• Bbebach
    21. Siječanj 2022. 11:19

Meni je menga bila dosta oskudna, a zaista su obilne. Inače traje dobrih 5 dana, a sada 3 dana vrlo vrlo malo bilo..Nalazi koje sam zimi radila su ok, tako da dok god ima menge, plodnost i ovulacije su tu(kaže dr.).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.