Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mary1808
    22. Siječanj 2022. 21:17

Kejsy

BlairWaldorf

kokii2219

BlairWaldorf

kokii2219

Kejsy, ako si tu, kako ti reče da se Emina ona zove što prodaje LH trakice na olxu i jel se još bavi time😅. Pa da mi malo pojasniš kako ih koristiš ili ti ili neko drugi, jel čekaš da stane menga pa počneš koristiti, ili kako već to ide. Htjela bih probati bar ovaj mj. nešto me vuče a ne znam kako funkcionira to sve🤷🏼‍♀️

Skini premom aplikaciju za početak i upiši datum zadnje menstruacije. Aplikacija će te dalje voditi.

Jel mozda imas sliku Blair, kako izgleda aplikacija, ja je na trg play ne mogu naci, samo na google koja se moze koristiti tako sto se registriras

https://ibb.co/Hz9CP9Z

Evo da dodam i link do aplikacije mozda bude lakse https://apps.apple.com/us/app/premom-ovulation-tracker/id1279295922

Mozda je ta app samo za Iphone na andorid trg.playu nema te app 😏

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

• roxanne95
    22. Siječanj 2022. 22:37

Kejsy

roxanne95

Pozdrav drage cure! Čitam vas iz prikrajka neko vrijeme, a sad sam se odlučila i javiti jer sam trenutno u dilemi.
    Ukratko suprug i ja pokušavamo zatrudniti od devetog mjeseca s tim da sam nakon prvog ciklusa imala ozbiljan problem s polimenorejom (ciklusi su trajali 12 dana) tada mi je dijagnosticirana latentna hipotireoza (tsh 7, svi ostali nalazi stitnjace uredni) i zbog planirane trudnoce uveden mj je euthyrox 25 mg. Nakon toga odrediti jel bila O. Moje pitanje je li moguce da se desila ovulacija bez peaka? I endometrij mi je bio samo 6mm
    Sada pijem duphaston pa iduci ciklus idem na folikulometriju, ono sto me muci je da nije mozda ona fulala zuto tijelo za folikul koji tek treba prsnut jer prosli ciklus sam imala peak 19dc oko 12h, al trakice su sve i dalje negativne.
    Oprostite na podužem postu, pokusala sam skratit maksimalno

Dobro nam dosla i jos brze dobila plusic i zbrisala na trudncke teme Uff bas ti je prolaktin jakoo visok. Pa gle mozda si fulala ako radis jednu trakicu dnevno mozda si od onih zena koje imaju skok u jednom danu, meni se zna desiti da krene tamniti i dostigne pik nekad sve u jednom danu. E za endometrij postoje neki podatci iz IVF klinika da je bila uspjesna implantacija na 4,5 mm pazi to je stvarno da ne povjerujes, na kraju je sve bilo ok, 7- 7.5 mm bas dosta uspjesnosti . I jos nesto ne mora znaciti da ti je takav endometrij svaki mj… nekad se desi ko zna, a mozda ako imas duge cikluse da ti se zadeblja kasnije, mozda nije ni bila ovulacija pa zato. Da li mjeris bazalnu? Koji ti je danas dan ciklusa? Kad (ne) ocekujes menstruaciju?

Hvala na dobrodošlici!
    Da, baš me brine taj prolaktin pa cu sada pokušati tinkturom od konopljike urediti ga i kontrolirati pa ako ne bude srece uvesti i terapiju što se mora mora se ☺️.
    Danas sam 18.dc ne ocekujem ju 3.2. Pa cemo vidjet. Bazalnu ne mjerim, al svakako cu sada ici na folikulometrije da vidim točno sve što se događa.

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

• mmmm1
    23. Siječanj 2022. 09:58

kokii2219

BlairWaldorf

kokii2219

Kejsy, ako si tu, kako ti reče da se Emina ona zove što prodaje LH trakice na olxu i jel se još bavi time😅. Pa da mi malo pojasniš kako ih koristiš ili ti ili neko drugi, jel čekaš da stane menga pa počneš koristiti, ili kako već to ide. Htjela bih probati bar ovaj mj. nešto me vuče a ne znam kako funkcionira to sve🤷🏼‍♀️

Skini premom aplikaciju za početak i upiši datum zadnje menstruacije. Aplikacija će te dalje voditi.

Jel mozda imas sliku Blair, kako izgleda aplikacija, ja je na trg play ne mogu naci, samo na google koja se moze koristiti tako sto se registriras

Ni ja ju ne mogu naci na trg. play, registrirala se prek googlea al nista ne kuzim dalje😂 nudi mi neku kupnju prek aplikacije

• Marićka
    23. Siječanj 2022. 11:15

Jutro!

Evo meni bazalna raste, što bi značilo da se ovulacija dogodila 🎉  https://ibb.co/F4Gn4bk
    Nismo pokrili jučer,  mene uhvatila neka groznica i strašan umor, tako da sam u 9 već spavala 😒

Ja sam već zadovoljna s time da sam ovulirala, jer znam da sam funkcionalna 😅

Za 14 dana ćemo vidjeti dal se nešto uhvatilo 🤞🏻

• Marićka
    23. Siječanj 2022. 11:19

Keysi stavi me za (ne) dobiti 05.02. 🎀

• Lion32
    23. Siječanj 2022. 11:40

Pozdrav cure, kako ste? 😍

Mene ubijaju grudi, bas jako jako. I desni jajnik osjetim vec danima..
    Stalno osluškujem hoce li biti kakav simptom T😅😅😅 tko ce izdrzat sad ove dane do testa🙄

• Marićka
    23. Siječanj 2022. 12:14

Kejsy  ❄️ ☃️

Kejsy ❄️ ☃️

Maricka

Jutro!

Evo meni bazalna raste, što bi značilo da se ovulacija dogodila 🎉 https://ibb.co/F4Gn4bk
    Nismo pokrili jučer, mene uhvatila neka groznica i strašan umor, tako da sam u 9 već spavala 😒

Ja sam već zadovoljna s time da sam ovulirala, jer znam da sam funkcionalna 😅

Za 14 dana ćemo vidjeti dal se nešto uhvatilo 🤞🏻

"1.01. bila ovulacija, sad neka je sa srecom, ako ste pokrili dan dva ranije opet super… 🤞🏻

joj ono kad se prebacujes, sa moba na tablet, sa tableta laptop.. htjedoh napisati 21.01. bila ovulacija, sjajno sad samo da bud ei testic na trudnocu pozitivan za nekih 14- 15 dana

🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Javim se ako budem imala neke simptome 🥰

• iva18
    23. Siječanj 2022. 12:53

Cure grudi mi vise nisu bolne, grcici i bol u ledima dalje prisutni ali manje. Izgleda da nista od plusica..

BlairWaldorf
    23. Siječanj 2022. 13:09

mmmm1

kokii2219

BlairWaldorf

kokii2219

Ni ja ju ne mogu naci na trg. play, registrirala se prek googlea al nista ne kuzim dalje😂 nudi mi neku kupnju prek aplikacije

Ne znam ,ja sam je instalirala besplatno 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• iva18
    23. Siječanj 2022. 13:11

Sutra ili preksutra ujutro cu. Javim sve, ali mi je bas cudno ovo za grudi jer su me ubijale 5dana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.