Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    21. Siječanj 2022. 11:24

Bbebach

Meni je menga bila dosta oskudna, a zaista su obilne. Inače traje dobrih 5 dana, a sada 3 dana vrlo vrlo malo bilo..Nalazi koje sam zimi radila su ok, tako da dok god ima menge, plodnost i ovulacije su tu(kaže dr.).

Koliko već pokusavate ? Ako ste oboje zdravi pitanje je samo mjeseca 🥰 a i ako nesto me stima danas se to hvala bogu sve da "srediti" . 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

natalie19
    21. Siječanj 2022. 11:26

Blair hvala ti puno!❤️
    Nemoj previše razmišljati i optericivati se s tim, znam kak ti je, ali nemaš utjecaja na to. Sad pripremi trakice i akcija svaki dan. Držim ti fige (s dvije ruke obavezno)! ☺️
    Istra je dobra opcija, osim ako ste vise ljubitelji snijega onda gorski kotar. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

BlairWaldorf
    21. Siječanj 2022. 12:06

natalie19

Blair hvala ti puno!❤️
    Nemoj previše razmišljati i optericivati se s tim, znam kak ti je, ali nemaš utjecaja na to. Sad pripremi trakice i akcija svaki dan. Držim ti fige (s dvije ruke obavezno)! ☺️
    Istra je dobra opcija, osim ako ste vise ljubitelji snijega onda gorski kotar.

Hvala hahahahaha , s dvije ruke 🙈😌 znam da nemam utjecaja samo delati naprijed pa će se jednom uloviti i zadržati 🥰 
    Bas to trakice i akcija pa će biti nekih rezultata. 🤷😃

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    21. Siječanj 2022. 12:08

Kejsy znači tebe odbrojavamo lagano 😇

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    21. Siječanj 2022. 12:21

Kejsy

zoeeuzoee

Bokic cure,kako ste mi?
    Vidim puno novih nickova,sretno svima🤞🤞
    Mi obavljamo pretrage,za kojih 3 tjedna budu svi nalazi gotovi,itak jedva cekam znati na cemu sam da krenemo dalje u nove pobjede..🥰

Kako si ti? Koje pretrage si uspjela dobiti da radis? Bas mi je drago da si se javila i da su nalazi u toku. Pa da nam se brzo vratis i da zajedno brojimo dane do plusica. Nadam se da ti pretrage daju odgovore i da pomognu da sledeci put sve bude skolski. 🤞💞 Ima novih cura i tema postaje nekako vedrija kad nas je vise, pogotovo kad nekoga ispratimo na one fine trudnicke teme 🥰

Dobro sam🤗
    Radila sam kariogram,trombofiliju,secer,urinokulturu
    I sad kad dobijem M jos moram briseve,torst,hormone
    A moj zarucnik je radio spermiogram,spermiokulturu i kariogram..
    Trebali bi svi nalazi biti gotovi do kraja 2 mj
    Tak da se nadam da budem u 3 mj vam se pridruzila i naravno nadam se da ce nam biti jasnije neke stvari..
    Lp svima,zelim vam svima da sto prije ugledate svoje plusice.
     Blair da ne pisem jos jedamput ,tu je sve sto sam radila
    A kaj si ti radila?

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Marićka
    21. Siječanj 2022. 12:35

Keysi hvala ti na odgovoru,  baš si me umirila, već sam se počela stresirati previše. 
    Pokrivamo od srijede, tako mi je rekla doktorica... i pokrivati ćemo svaki dan 🤞🏻

Meni je prijateljica bila sva pogubljena i zaboravna kad je ostala trudna i to dok nije znala da je trudna 🥰
    Stavi me za 15.02. iako je to upitno, s obzirom da nikad ne znam kad ću dobiti.

U ponedjeljak ako ne primjetim porast temp ću zvati doktoricu opet 🙃

• iva18
    21. Siječanj 2022. 14:26

cure evo ja sam sad radila sa onim iz dm-a i ispao je negativan, od simpotoma i dalje bolne grude ali nekako manje nego jucer i prekjucer, piskim cesto, ramena i leda me ubijaju i prestao je onaj smeckasti iscjedak, probada me dosta dolje vec cca 4-5 dana. kazem CB je pokazao plus za ovulaciju 8 ili 9. ne znam ni ja vise. danas mi je 26 dan ciklusa. koliko su pouzdani ti first sign testovi, odnosno trakice iz dma?

• Marićka
    21. Siječanj 2022. 14:42

I danas negativan LH, ali me malo boli lijeva dojka uz laganu bol u desnom jajniku. Otkud sad to u ovulaciji?
    Ja sam definitivno jedna od onih koja overthinka za svaku minimalnu promjenu 

iva18 koliko vidim na netu, taj test ima osjetljivost >25mlU/ml, a ima ih i 10/mlU/ml koji su bolji za rano otkrivanje, odnosno nekoliko dana prije očekivane menstruacije. 

• iva18
    21. Siječanj 2022. 14:53

ovo je taj test: First Sign First Sign urinski test za rano otkrivanje trudnoće, 2 kom. | dm.hr. tj to su trakice... mislite da mi ni beta iz krvi jos ne bi nista pokazal? radila sam one cb testove za ovulaciju, ono di ti pokaze smajlic i onda kao 48h si najplodnija, ajmo to tako reci. sad vise ni ja ne znam da li je taj plusic bio 8. ili 9.

• Marićka
    21. Siječanj 2022. 15:18

Kejsy

Maricka

I danas negativan LH, ali me malo boli lijeva dojka uz laganu bol u desnom jajniku. Otkud sad to u ovulaciji?
    Ja sam definitivno jedna od onih koja overthinka za svaku minimalnu promjenuiva18 koliko vidim na netu, taj test ima osjetljivost >25mlU/ml, a ima ih i 10/mlU/ml koji su bolji za rano otkrivanje, odnosno nekoliko dana prije očekivane menstruacije.

Pa bol u jajniku je sasvim normalna za period ovulacije, a nekome jesu grudi osjetljive za vreme ovulacije zbog promjene hormona. E mozda ti nesto sa LH trakicama nije ok. Jesi iste te koristila ranije? Kakva ti je bazalna, imas grafikon da virnem? Batali sve, sad akcija to ti je to. Ovaj ciklus kazem ti kod mene simptomi bili kao pred porodjaj, a ne pre dovulaciju, evo jos me grudi od tad bole i jajnik s vremena na vreme… Sretnoooo to ti je to.. eto ovulacije.. batali forum lovi muza i uzivancija 🤞🤞🍀🍀

Koristila sam prije one trakice iz Kine, one koje su najviše u optjecaju, a sada sam kupila Duchesse iz Mullera, jer sam ostala bez kineskih.
    Čudi me što sam u srijedu imala tamniju crticu (ne kao kontrolnu, ali ipak tamniju od ostalih dana) i onda ništa 🤌🏻 gledam raditi svaki dan u isto vrijeme...

Evo BBT
    https://ibb.co/zXwgSqV

S tim da sam primjetila da mi toplomjer pokazuje uvijek zadnju brojku 4, dakle xx,x4 °C. Moguće da je i on pokvaren 🤷‍♀️

Jeste vi pokrili te plodne dane? 🥰

Ti si dobra vila ovog foruma, uvijek pozitivna 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.