Siri da odgovorim - i dalje su isti simptomi. Ovulacija je bila sigurno jer sam taj petak bila kod ginek. I rekla je da je ovulacija kroz max 2 dana.. i onda mi je cb onaj digitalni pokazao 8. Ili 9. Plusic. Uglavnom prije same menstruacije u zivotu nisam imala ovako bolne grudi niti bolove u ledima.. sad sto ce biti vidjet cemo :)
Maricka samo pokrivajte! Ocekujemo plusic ☺️🥰
Od viška glava ne boli
Čestitke na plusiću
Hahaha, ma sve ok. Ali i dalje imsm simptome. Znaci i ta bol u donjem dijelu leda, ramenima, konstantno grcici dolje i probadanja, grudi uzas isto. Sad ne znam. Onaj jucer sam radila oko 14h i bio je negat ali on je valjda za betu iznad 25.. iskreno strah me i raditi opet, moram se sama sa sobom dogovorit. I skuzila sam da sam onaj iscjedak smeckasti imala 3dana, sad imam normalni. Ne znam toliko sam uvjerena da je zaista trudnoca, ali opet..
Maricka hvala ti ☺️🥰
Iva ponovi testic, simptomi su dobri. 🙏🏻🙏🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Cure, ja imam možda malo glupo pitanje pa nemojte kolutat ocima kad ga vidite 😛 da li je okej (dal se preporucuje😅) imati odnose nakon ovulacije tj u onoj fazi kad dolazi do implantacije? Moze li odnos utjecati na implantaciju ili to nema veze ? 😋
🤯Što više proucavam, ovo sve, to više luuuudim jer kad mi neko laže ups dogodilo se- kaaak sestro, kaaaak se ups dogodilo? 😝
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Kejsy, ako si tu, kako ti reče da se Emina ona zove što prodaje LH trakice na olxu i jel se još bavi time😅. Pa da mi malo pojasniš kako ih koristiš ili ti ili neko drugi, jel čekaš da stane menga pa počneš koristiti, ili kako već to ide. Htjela bih probati bar ovaj mj. nešto me vuče a ne znam kako funkcionira to sve🤷🏼♀️
Skini premom aplikaciju za početak i upiši datum zadnje menstruacije. Aplikacija će te dalje voditi.
Jel mozda imas sliku Blair, kako izgleda aplikacija, ja je na trg play ne mogu naci, samo na google koja se moze koristiti tako sto se registriras
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Buhtlica
Samo javi kakvo je stanje kod tebe, ja sam ocigledno nesto promasila…
Javila sam neki dan ali je izgleda bilo previše komentara taj dan pa sam ostala nezapažena 😅
Ne javljam se nista jer prijaviti nemam ništa neki dan sam piskila 2 testa oba negativna ali M i dalje nema. Ne želim još uvijek piti tablete da ju izazove sve se nadam da će doći sama od sebe kao i prošli ciklus. Neću piti tablete do 2 mj. ako do tad ne dođe onda ću početi piti .
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kejsy, ako si tu, kako ti reče da se Emina ona zove što prodaje LH trakice na olxu i jel se još bavi time😅. Pa da mi malo pojasniš kako ih koristiš ili ti ili neko drugi, jel čekaš da stane menga pa počneš koristiti, ili kako već to ide. Htjela bih probati bar ovaj mj. nešto me vuče a ne znam kako funkcionira to sve🤷🏼♀️
Skini premom aplikaciju za početak i upiši datum zadnje menstruacije. Aplikacija će te dalje voditi.
Jel mozda imas sliku Blair, kako izgleda aplikacija, ja je na trg play ne mogu naci, samo na google koja se moze koristiti tako sto se registriras
https://ibb.co/Hz9CP9Z
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav drage cure! Čitam vas iz prikrajka neko vrijeme, a sad sam se odlučila i javiti jer sam trenutno u dilemi.
Ukratko suprug i ja pokušavamo zatrudniti od devetog mjeseca s tim da sam nakon prvog ciklusa imala ozbiljan problem s polimenorejom (ciklusi su trajali 12 dana) tada mi je dijagnosticirana latentna hipotireoza (tsh 7, svi ostali nalazi stitnjace uredni) i zbog planirane trudnoce uveden mj je euthyrox 25 mg. Nakon toga napokon ovuliram na Božić što sam portvrdila i trakicama i uzvom. Uradila sam hormone treći dan idućeg ciklusa i svi su bili u redu osim prolaktina koji je bio 900, gin je na to rekla da ne bi jos uvodila terapiju zbog nuspojava posto sam ovulirala prosli ciklus nego da bi ga drzala na oku. E sada bila sam na uzv 16.dan ciklusa i gin je rekla da vidi formaciju poput zutog tijela od 22mm, trakica je dan prije bila negativna pa je bila sva zbunjena i rekla da ne moze odrediti jel bila O. Moje pitanje je li moguce da se desila ovulacija bez peaka? I endometrij mi je bio samo 6mm
Sada pijem duphaston pa iduci ciklus idem na folikulometriju, ono sto me muci je da nije mozda ona fulala zuto tijelo za folikul koji tek treba prsnut jer prosli ciklus sam imala peak 19dc oko 12h, al trakice su sve i dalje negativne.
Oprostite na podužem postu, pokusala sam skratit maksimalno
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Cure, ja imam možda malo glupo pitanje pa nemojte kolutat ocima kad ga vidite 😛 da li je okej (dal se preporucuje😅) imati odnose nakon ovulacije tj u onoj fazi kad dolazi do implantacije? Moze li odnos utjecati na implantaciju ili to nema veze ? 😋
🤯Što više proucavam, ovo sve, to više luuuudim jer kad mi neko laže ups dogodilo se- kaaak sestro, kaaaak se ups dogodilo? 😝
Nije glupo pitanje uopće. Čitala sam neka istraživanja gdje sperma može pomoći za lakšu implantaciju jer prevari tijelo koje se usredotoči u tim trenucima na to pa ne napada embrij prilikom implantacije i teže ga na taj način odbacuje. Mislim glupo zvuči,ali to je recimo “preporučljivo” u MPO postupcima da se tijelo okupira sa spermićima i sjemenom tekućinom jer prirodno odbacuje sve što mu je strano pa sad. Je li tako ili ne,ne znam,navodno pomaže,ali dok nema bolova i krvarenja,odnosi se mogu najnormalnije upražnjavati ☺️
E pa super podatak jer ja sam vec svasta pocela zabrijavati i stvarat neke teorije 😅
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji