Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    19. Siječanj 2022. 17:56

kokii2219

Reaa

Pozdrav curke. Evo meni stigla M. Iduca za ne doci je 17.02. Sad samo naprijed !!

Ti i ja smo izgleda iduci mjesec sestre po mengi

Znači pratimo se 🤣

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    19. Siječanj 2022. 18:34

Siri 🐾

BlairWaldorf

Izgleda da mi je ovulacija ( kada od danas oduzmem 14) bila 6.1. a mi smo prije toga imali zadnji put odnos 2.1. i proganjao me osjećaj da smo fulali 🙈🙄

Tebi je lutealna 13 dana? A gledaj,ako su spermići žilavi imali su šanse preživjeti,aliiii hajde opet prati trakicama ako ih imaš pa ćemo skupa loviti pik izgleda 😂

Ne znam koliko je . 🤪 Pretpostavila sam školski 14. Možda sam krivo izračunala. Pitao muž hoćemo ovaj mjesec trakice 😬🤪🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_anđela
    20. Siječanj 2022. 08:09

Kejsy, vjerujem da te iznenadila, ali je bitno da ste pokrili, mislim da je sasvim okej. Sad se molimo da se to tamo nesto zbiva, da je sve stiglo na pravo odrediste a kod mene isto, kao neki cvjetic, nista od hrane mi ne odgovara osim banana, od pica voda, i spavam, kao medo u zimskom snu A tacno i mene ovo vrijeme smori, nekako previse hladno, nikako ovo ne podnosim cekam proljecee, neka pozuri, da se malo probudimo
    .
    Lavica, blizi se taj dan  Hrabro i jako, nemoj se plasiti, na korak ces biti blize cilju, i to je trenutno velika motivacija 
    .
    Svim curama velike pozdrave saljem

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• iva18
    20. Siječanj 2022. 09:36

cure, molim pomoc.. ovulacija je bila 9 ili 10 (prema clear blue testu, pokazao je smajl 9.). imali smo odnose 9,10,11. inace su mi ciklusi ajmo reci cca 30,31 dan. imam neki cudan iscjedak (vidljiv je samo na gaicicama skroz malo, smeckasto rozi ali skroz malo) od prekjucer.. ali ustvari cijelo vrijeme osjecam da imam iscjedak i uzasno mi je bolna lijeva dojka i bole me vrat i leda, i donji igornji dio. na bebici radimo vec cca godinu dana, sve je ok i s jednim i s drugim. ja sam uvijek u ovoj drugoj fazi na duphastonu. jucer sam radila cb test i bio je negativan. mislim da sam ga radila prerarano. sta vi mislite o simptomima i svemu? luda sam :(

• iva18
    20. Siječanj 2022. 09:40

i da, zaboravih jucer mi je bilo konstantno mucno, kao da cu povratiti cijeli dan.. zato sam se i odlucila kupiti test..

• iva18
    20. Siječanj 2022. 10:01

ginekologica kaze da ga koristim 2 dana nakon ovulacije i prestanem cim se pojavi menstruacija, ili ako se pojavi olusic na testu. ali fascinira me ova probadajuca bol u lijevoj dojci, i desna mi je bolnija, ali lijeva me bas pecka i konstantno imam neku tupu bol u tom donjem dijelu trbuha..

• iva18
    20. Siječanj 2022. 10:26

taman sam ju kontaktirala. hvala ti puno :)

• iva18
    20. Siječanj 2022. 10:34

evo ovo je napisala: 
    Duphaston nastavite skroz do nedjelje, a onda u ponedjeljak ujutro napravite test....
    U slučaju potrebe javite se i ranije.
    Cure ako koja jos ima iskustva s ovakim simptomima ili neki pametan savjest vicite :)

• iva18
    20. Siječanj 2022. 11:14

tako nekako :) hvala ti puno :) javim se

Martina2020
    20. Siječanj 2022. 12:24

Dobar dan :)
    Evo da i ja javim svoju situaciju, nije dobra, ali bit ce bolje..
    Test danss jedva pozitivan, vidjela se lagana lagana crtica i nakon toga obilan izljev s crnim komadicima. Prosla sam vec to 2x, tak da znam da je to biokemijska, maternica se cisti..
    Rado bih ostala tu s vama jer u ovoj godini planiramo aBd bebu, pa kad bude :) mi ne mozemo loviti ovulaciju svaki mjesec jer dragi radi vani, pa mi nema smisla ni lh trakice, jer kad je doma akcija je svaki dan 🙈 
    Narucila se budem sad ginekologu, jos nisam bila od prosle trudnoce, da napravimo sve redovne pretrage da znam da je sve ok s te strane.
    I molila bi cure koje su upucenije, koje sve stvari uzimate kroz mjesec, poslije ovulacije recimo da se odrzi trudnoca? Jer znaci do zaceca je ocito doslo, ali nije se odrzalo..
    Hvala Vam ❤
    Divno je vidjeti ovoliku kolicinu podrske i ja zelim srecu svima 💫💫💫💫💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.