Bachata ja sam imala problema sa zeljezom i za vrijeme i nakon trudnoce. Mozda bolje ipak neke prenatale ili u DMu imas one vitamine Mama A-Z ili tako nesto, a sto se napitaka tice ja sam pila ali je bas za trudnice i nakon pa evo slike ako tu ima tako nesto ili isto. Mi smo u ljekarni kupili.
https://ibb.co/hW69Dnh
A cure jel vi pijete folnu? I trudilice i trudnice do 12t. Ovdje je to bas veliki naglasak na vaznosti. Barem moja gina to skoro inzistira.
Ja pijem folacin, dobije se preko uputnice. Trazila sam sama da mi se to bas da.
Cure koje vi aplikacije imate za pracenje ciklusa ovulacije? Ja ih imam tri i svaka svoju pricu pokazuje 🤣🙊🙈
Cure koje vi aplikacije imate za pracenje ciklusa ovulacije? Ja ih imam tri i svaka svoju pricu pokazuje 🤣🙊🙈
Meni je premom najbolja.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Meni je premom najbolja.
Meni je najbolja Moj kalendar dosta mi je tocna, naravno ovisi o pravilnosti samo ciklusa
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Bachata ja sam imala problema sa zeljezom i za vrijeme i nakon trudnoce. Mozda bolje ipak neke prenatale ili u DMu imas one vitamine Mama A-Z ili tako nesto, a sto se napitaka tice ja sam pila ali je bas za trudnice i nakon pa evo slike ako tu ima tako nesto ili isto. Mi smo u ljekarni kupili.
https://ibb.co/hW69Dnh
A cure jel vi pijete folnu? I trudilice i trudnice do 12t. Ovdje je to bas veliki naglasak na vaznosti. Barem moja gina to skoro inzistira.
Ja pijem folacin, dobije se preko uputnice. Trazila sam sama da mi se to bas da.
I ja folacin pijem, takoder ga dobila preko uputnice. Znate li da li je to bas aktivna folna?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Da prijavim da se bojim imati odnose s potencijalnim zacecem dok sam zarazena corona virusom. Jesam li luda ili? Npr. danas mislim da mi je pik ko kuca i po kalendaru i po sluzi i po nekim simptomima ali s obzirom da sam i po prirodi panicar a i negdje sam pročitala da se ne radi na bebi za vrijeme infekcije korona virusom jer jos nisu poznate eventualne posljedice. Da se razumijemo, nemam neke preozbiljne simptome, imali smo i sinoc odnos ali s pull-out metodom jer se bojim.
Da se strpim i pricekam iduci ciklus? Sta kazete?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Da prijavim da se bojim imati odnose s potencijalnim zacecem dok sam zarazena corona virusom. Jesam li luda ili? Npr. danas mislim da mi je pik ko kuca i po kalendaru i po sluzi i po nekim simptomima ali s obzirom da sam i po prirodi panicar a i negdje sam pročitala da se ne radi na bebi za vrijeme infekcije korona virusom jer jos nisu poznate eventualne posljedice. Da se razumijemo, nemam neke preozbiljne simptome, imali smo i sinoc odnos ali spull-out metodomjer se bojim.
Da se strpim i pricekam iduci ciklus? Sta kazete?
Mislim da si odgovorila samoj sebi 😬 ako ti nije ugodno pričekaj jedan ciklus
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/rsn5HZ8 Cure,kaj velite?
Ja definitivno nesto vidim. Koji si dan ciklusa sorry ako si napisala ... 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/rsn5HZ8 Cure,kaj velite?
Ja isto vidim sjenicuuu🥰🥰
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Ja sam evo sa M pri kraju,sutra počinjem sa klomifenom i u srijedu na folikulometriju nadam se da ću ovaj put dospijet na taj pregled i da će sve dobro biti jer me prošli put korona zezla pa nism mogla ići🙈🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Sortiraj odgovore
Najstariji