Blair onda obavezno opet s trakicama lovi peak, i brzo buš ugledala plusič. 😉 i sad drzimo fige s obje ruke 😁😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blaironda obavezno opet s trakicama lovi peak, i brzo buš ugledala plusič. 😉 i sad drzimo fige s obje ruke 😁😁
S dvije definitivno ovo s jednom jednostavno ne šljaka 🙈🤷😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
kikolina_7 dobrodošla! Što se tiče tih bolnih menstruacija,razumijem te,ja sam nakon godina i godina bolova uspjela ovaj ciklus smanjiti to na minimum. Prvi dan me iscrpilo,drugi i danas više ništa ne osjećam! Jesi radila briseve ikada do sada? Meni su bile katastrofalno bolne menstruacije dok se nije ustanovilo da zapravo imam ureaplasmu i kako sam nju ubila,bile su još bolne,ali ne toliko kao onda da nisam mogla funkcionirati. Nekako mi je čudno da doktor kaže samo na temelju obiteljske povijesti kod žena da je normalno za svaku da ima bolove jer po meni nije. Svaka je za sebe i možda postoji uzrok tome. Možda i ne,ali ako se može otkloniti bol i ako postoji uzroj,vrijedi probati po meni 🤷♀️ U svakom slučaju nadam se da ćete brzo do plusića i školske trudnoće 🤞🏻
hmm nije ni nikad radio briseve jer mi je objasnio da je to do produženih ciklusa i zbog mojih jajnika koji imaju izgled policističnih jajnika ali nemam ciste 🤔 a nije dijagnoza PCOS jer su svi hormoni uvik bili uredni. a ja sam sama zaključila da ima i genetika ulogu jer je noni, mami i sestri isto tako, s tim da se noni i mami sredilo sve nakon prve trudnoće.. nisu moje m tako strašno bolne, 2-3 puta godišnje me čak iznenadi i dođe bez pms-a i bolova 😅 jesi ti imala kakve druge simptome ureaplazme osim bolnih m?
fala svima na dobrodošlici 😊 i dobro vam jutro! kod mene je tako divno i sunčano zadnjih dana da imam osjećaj proljeća, a ne 1.mj 😁 kako je kod vas?
lady_dii poznajem nekoliko parova u mojoj okolini koji su napravili bebu upravu za vrijeme korone i izolacije.. jer kad si doma 10 dana i dosadno ti je svašta se može desiti 😉 tako da, ako se budeš osjećala bolje, samo naprijed!! 🤞🏼
Mama_anđela nemam nikakvu kroničnu terapiju, pijem jedino prenatal od solgara
Blair svaki put kad vidim tvoj nadimak poželim opet pogledati seriju 😆 žao mi je zbog snješka.. nek misrc ljubavi bude nam svima naš misec!!
Mila, dobila sam nalaz, svi pokazatelji osim ProteinS su mi dobro, samo njega imam u manjku. Nije velika razlika ali je doktor ipak odlucio da uzimam Clexane. Duphaston je kao cuvar trudnoce zato se vjerovatno tako pred kraj prestane piti kako bi se mogla otvoriti pred porod. Ja ga sad uzimam tir puta dnevno, imala sam bockanja u donjem desnom dijelu i mallkice me boljelo pa doktor rece da pojacam dozu, nakon 7 onda idem po dvije dnevno. Eto valjda nam bude sve okej, a i tebi, cuvaj se, prati tijelo , uzimaj terapiju redovno i biti ce sve u redu
.
Blair, tvoje oruzje su trakice def, kad se sjetim onog mjeseca bas si se dobro snasla i super ulovila plodne dane i bome je urodilo plodom. A i sada ce ako Bog da, u sledeci ciklus ulazis s naoruzanjem, Go girl !!!
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ma sumnjam ... Testirala sam se s dva testa. First sign i onaj clear Blue 6 dana prije ništa ništa 😬
Brine me sto me praktički cijeli ciklus bockalo u jajnicima jel i tebi tako bilo nakon biokemijske? Jel moguće da mi je biokemijska i korona možebitno poremetila ciklus? Ako ne dode danas naljutiti ću se ... Hahaha. Mislim što čeka🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure moje drage. S nestrpljenjem iscekujem sjutrasnji dan. Dan kad bih trebala da (ne) dobijem. Bazalna temperatura mi je i danas cijeli dan od 36.8 do 37 (dakle ne pada). Menstruacija mi inace nikad ne kasni. Zna samo da porano ponekad 1 dan, inace je u 99. 9% slucajeva na 26 dana tacno. Cekam da vidim hoce li gospodja doci sjutra. Obicno mi dan-dva prije mesntruacije padne bazalna temperatura ali ovog mjeseca i dalje stoji na 36.8-37. Ja se I dalje nadam da nece doci. 🙏
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Uradi betu iz krvi. Nekad testovi ne mogu da otkriju dok dobro ne zakasni. Znam dosta slucajeva
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ma sumnjam … Testirala sam se s dva testa. First sign i onaj clear Blue 6 dana prije ništa ništa 😬
Brine me sto me praktički cijeli ciklus bockalo u jajnicima jel i tebi tako bilo nakon biokemijske? Jel moguće da mi je biokemijska i korona možebitno poremetila ciklus? Ako ne dode danas naljutiti ću se … Hahaha. Mislim što čeka🤷
Blair Waldorf Uradi betu iz krvi. Nekad testovi ne mogu da otkriju dok dobro ne zakasni. Znam dosta slucajeva
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ma sumnjam … Testirala sam se s dva testa. First sign i onaj clear Blue 6 dana prije ništa ništa 😬
Brine me sto me praktički cijeli ciklus bockalo u jajnicima jel i tebi tako bilo nakon biokemijske? Jel moguće da mi je biokemijska i korona možebitno poremetila ciklus? Ako ne dode danas naljutiti ću se … Hahaha. Mislim što čeka🤷Blair WaldorfUradi betu iz krvi. Nekad testovi ne mogu da otkriju dok dobro ne zakasni. Znam dosta slucajeva
Za početak sretno.
Ma trebali bi otkriti, bili mi bez problema otkrili prosli mjesec na 13 dpo tako da... 🤷
Ma nista eto samo da sad ne okasni ne znam do kad 😳 baš sam u nekom limbu i sad bi da dode sto prije da rijesimo taj ciklus kad već nije bio dobitan 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore