Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reaa
    18. Siječanj 2022. 20:18

Kejsy

Reaa

Pozdrav curke. Evo meni stigla M. Iduca za ne doci je 17.02. Sad samo naprijed !!

Zao miej zbog vjestice.. neka sledeca ne dodje jako dugo 🤞🍀

Hvala i ja se ne nadam. Iako mi je sad jako tesko, ne zbog M vec jer je jučer bilo točno 6mj od missed ab a jos mi teze jer znam da bi mi termin bio za manje od mj dana.  Tako da se nadam da ću svoj plusić ugledati taman kad mi je trebao biti termin. Ali nedam se.guram dalje. Ovaj ciklus neću pratit s trakicama pa kako bude. Malo se odmaknut od svih tih misli. I nadam se da će me posao popustiti tako da ulovim vise vremena da se tu tipkam s vama. 😘😘

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    18. Siječanj 2022. 20:43

Bachata

BlairWaldorf

Bachata

Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?

Možda radije prenatalne u njima imas željeza 😌

Nezz rekla je doktorica da nebi još mi davala tablete nego kad budem 4., 5.mj da će vidit opet krvnu sliku pa ćemo kao vidit al da to izbjegnem mislila sma aroniju uzet ako ko zna ili je koristio?

Imas u apoteci prenatalne tablete za kupiti koje su preporuke dok se trudnoća planira i kasnije u trudnoći. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Draga1982
    18. Siječanj 2022. 21:16

Bachata

Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?

Smijes pit aroniju ide ti jedna casica dnevno al to probaj nabavit ko ima domacu svoju da pravi ovo kupovno je ajme 

Dragica

kokii2219
    18. Siječanj 2022. 21:22

Reaa

Pozdrav curke. Evo meni stigla M. Iduca za ne doci je 17.02. Sad samo naprijed !!

Ti i ja smo izgleda iduci mjesec sestre po mengi

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Martina2020
    18. Siječanj 2022. 22:07

Vecer cure :) 
    Da javim da je i kod mene minus.. radila test gravignost ujutro i cisti minus. 
    Blair izgleda smo skoro pa u istoj situaciji :) s tim da meni ciklus zna biti do 33 dana, pa bi po najduljem trebala dobiti u petak, ali kako god, da ima kaj, test bi do sad sigurno pokazao..
    Odnosi su bili na 13., 14. I 15.dc, ni prije ni poslije jer dragi radi vani. 
    Bazalna i dalje se ne mice s 37, ocito me ceka duuuugi ciklus...

Sretno svima, veselim se vasim plusicima ko da su moji 💖

Martina2020
    18. Siječanj 2022. 22:38

Kejsy

Martina2020

Vecer cure :)
    Da javim da je i kod mene minus.. radila test gravignost ujutro i cisti minus.
    Blair izgleda smo skoro pa u istoj situaciji :) s tim da meni ciklus zna biti do 33 dana, pa bi po najduljem trebala dobiti u petak, ali kako god, da ima kaj, test bi do sad sigurno pokazao..
    Odnosi su bili na 13., 14. I 15.dc, ni prije ni poslije jer dragi radi vani.
    Bazalna i dalje se ne mice s 37, ocito me ceka duuuugi ciklus…

Sretno svima, veselim se vasim plusicima ko da su moji 💖

Ako si radila gravignost mini, onda nije cudno sto je minus jer on tek kad dobro okasni se moze raditi, ako si radila gravignsot ultra onda hmm… ko zna ima do petka jos zavisi kad ti je ovulacija bila…

Obican gravignost, ja sam iz malog mjesta, bio je taj i clearblue i to je to :) a vidjet cemo da, ali ja ocekujem da dobim, jer ako je i ovulacija bila kasnije, nista s toga kad nismo pokrili, zadnje znaci na 15.dc

Leptirica86
    18. Siječanj 2022. 22:58

Samo da javim.. Bazalna pada, tako da sjutra dolazi vjestica 100%. Kao i uvjek u dan tacna. Sigurna sam da je tako jer mene nikad nije prevarilo ovo s bazalnom. Cim krene padati, ujutru se budim crvena😭😭😭 A tako sam se bila ponadala ovaj mjesec. Nego, kako ja znam obicno da kazem :,, Sve je zbog necega dobro " Bice kad Bog tako odluci. Necu vise da se opterecujem, niti da pratim trakicama ovulaciju, biti ista. Ponasacu se rastereceno, pa kad se desi desilo se. Ovako opteretimo sebe, makar ja, a kad se opteretimo onda sve ide mnogo teze. Svima koji cekate plusice zelim da ih sto prije ugledate, a ja idem polako u off. Necu da citam vise mi forume niti bilo sta slicno. Hocu skroz da rasteretim glavu. Sve vas ljubim i saljem puno vibracija da ugledate sto prije vase plusiće. ❤️🤰🙏🌺🍀

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

Mama_anđela
    19. Siječanj 2022. 07:36

Jutro cure :)
    Bachata, super za pregled, drago mi je da je sve okej :) Sada i nadalje neka sve bude kako treba, da bebica stigne ziva i zdrava. Vidim u potpisu ti pise termin poroda, je li ti to doktorica rekla ili si ti negdje racunala, posto mi nekako odstupa, ja i moje oko za detalj
    .
    Leptirica, ponekad sam i sama pomisljala da odem s foruma, i nisam mogla jednostavno, nekako u nekim situacijama mi je pomoglo malo pozitive, ali ti ako si tako odlucila onda najbolje se poznajes. Neka ti bude sretno, opustenije i rasterecenije udji u novi ciklus i neka plusic sto prije bude
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

baarbaraa34
    19. Siječanj 2022. 09:00

Bachata ja sam imala problema sa zeljezom i za vrijeme i nakon trudnoce. Mozda bolje ipak neke prenatale ili u DMu imas one vitamine Mama A-Z ili tako nesto, a sto se napitaka tice ja sam pila ali je bas za trudnice i nakon pa evo slike ako tu ima tako nesto ili isto. Mi smo u ljekarni kupili.
    https://ibb.co/hW69Dnh

A cure jel vi pijete folnu? I trudilice i trudnice do 12t. Ovdje je to bas veliki naglasak na vaznosti. Barem moja gina to skoro inzistira.

BlairWaldorf
    19. Siječanj 2022. 09:28

Dobro jutro ☕ Napokon stigla 🦥 kejsy stavi me za ne dobiti 20.2. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.