Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirica86
    18. Siječanj 2022. 17:09

Kejsy

Leptirica86

Cure moje drage. S nestrpljenjem iscekujem sjutrasnji dan. Dan kad bih trebala da (ne) dobijem. Bazalna temperatura mi je i danas cijeli dan od 36.8 do 37 (dakle ne pada). Menstruacija mi inace nikad ne kasni. Zna samo da porano ponekad 1 dan, inace je u 99. 9% slucajeva na 26 dana tacno. Cekam da vidim hoce li gospodja doci sjutra. Obicno mi dan-dva prije mesntruacije padne bazalna temperatura ali ovog mjeseca i dalje stoji na 36.8-37. Ja se I dalje nadam da nece doci. 🙏

Sretnoooo to je fina bazalna 🤞🍀

Hvala. Javljam kako se situacija bude odvijala 🍀💕🙏

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

Leptirica86
    18. Siječanj 2022. 17:11

BlairWaldorf

Leptirica86

BlairWaldorf

Ma sumnjam … Testirala sam se s dva testa. First sign i onaj clear Blue 6 dana prije ništa ništa 😬
    Brine me sto me praktički cijeli ciklus bockalo u jajnicima jel i tebi tako bilo nakon biokemijske? Jel moguće da mi je biokemijska i korona možebitno poremetila ciklus? Ako ne dode danas naljutiti ću se … Hahaha. Mislim što čeka🤷
    Blair WaldorfUradi betu iz krvi. Nekad testovi ne mogu da otkriju dok dobro ne zakasni. Znam dosta slucajeva

Za početak sretno.

Ma trebali bi otkriti, bili mi bez problema otkrili prosli mjesec na 13 dpo tako da… 🤷
    Ma nista eto samo da sad ne okasni ne znam do kad 😳 baš sam u nekom limbu i sad bi da dode sto prije da rijesimo taj ciklus kad već nije bio dobitan 😬

Sve je individualno. Sve dok ne dodje menstruacija nada postoji. Ja tako gledam I zelim da ti bude onako kako i zelis 💕 

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

BlairWaldorf
    18. Siječanj 2022. 17:18

Kejsy

BlairWaldorf

Ma sumnjam … Testirala sam se s dva testa. First sign i onaj clear Blue 6 dana prije ništa ništa 😬
    Brine me sto me praktički cijeli ciklus bockalo u jajnicima jel i tebi tako bilo nakon biokemijske? Jel moguće da mi je biokemijska i korona možebitno poremetila ciklus? Ako ne dode danas naljutiti ću se … Hahaha. Mislim što čeka🤷

Moze biti da je to sasvim normalno. Evo ja sam ovaj put prije ovulacije mi je bilo kao da se blizi porod a ne ovulacija, a sve je ok, nalazi su mi super. Evo sad prosla ovulacija sve to proslo, a bolovi u jajnicima, ledjima, grudima, vrtoglavice, mucnine.. i sve par dana oko ovulacije, mozda da mi se to nekad desilo ranije da nisam obracala paznju, ali se ne sjecam.. Biohemiska ti nece nista poremetiti, ako mislis da nesto nije ok, otidji na pregled i UZV za svaki slucaj. Meni je ciklus nakon biohemiske trajao 52 dana i menstruacija skoro pa je bila normalna,a li je trebalo vremena da mi beta padne, radil aje sigurno 6 puta, ako ne i vise.. zato je ciklus toliko trajao.

Bila sam nakon prosle M na ultrazvuku kao sve ok, beta na nuli. Izvadila u meduvremenu hormone stitnjače sve štima. Tsh mi se popravio (bilo je vremena kad je znao biti malo niži) a sad je 1,3 (nikad viši 🤪).... Možda bi je i to korona malo pobrkala ali na dobar način 😬 baš sam nesretnik sa ovim koronama i svime sto mi se izdesavalo 😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    18. Siječanj 2022. 17:19

Leptirica86

BlairWaldorf

Leptirica86

BlairWaldorf

Blair WaldorfUradi betu iz krvi. Nekad testovi ne mogu da otkriju dok dobro ne zakasni. Znam dosta slucajeva

Za početak sretno.

Ma trebali bi otkriti, bili mi bez problema otkrili prosli mjesec na 13 dpo tako da… 🤷
    Ma nista eto samo da sad ne okasni ne znam do kad 😳 baš sam u nekom limbu i sad bi da dode sto prije da rijesimo taj ciklus kad već nije bio dobitan 😬

Sve je individualno. Sve dok ne dodje menstruacija nada postoji. Ja tako gledam I zelim da ti bude onako kako i zelis 💕

Onda ću valjda biti fenomen ako bude trudnoće 🤪

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Reaa
    18. Siječanj 2022. 17:21

Pozdrav curke. Evo meni stigla M. Iduca za ne doci je 17.02.  Sad samo naprijed !! 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Bachata
    18. Siječanj 2022. 17:47

Ciao…. Evo s pregleda smo…. Sve je ok…. Srčeko kuca, još je beba mala tek 8tjedana….dobila vaginalete 3 večeri, uzet papa i bris, otvorena knjižica trudnička i čekamo pregled ponovno 31.1 kada će mi dat uputnicu za neki test koji se radi od 9.do 13.tjedna a do tada moram izvadit krvnu grupu (koja je 0 neg) i ponovno kontrola tsh. Eto ga Bogu hvala sad pratimo razvitak bebice 😊😇👶

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    18. Siječanj 2022. 17:54

Imam jedno pitanje..... Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec  čiste aronije s ostatkom vode svaki dan? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

BlairWaldorf
    18. Siječanj 2022. 18:21

Bachata

Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?

Možda radije prenatalne u njima imas željeza 😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    18. Siječanj 2022. 19:39

Pozdravcek djevojke. Ja se javljam iz kreveta,da pitam kako ste danas?
    Ja sam totalno losa bila jucer, sinoc, jutros sam cak odustala da idem na posao jer sam imala jak odljev i bas teske bolove kao po obicaju za drugi dan menge. Sad me jos i glava malo boli, al' bude sve proslo za koji dan pa opet u navalu 😃
    Kejsy  trebala bi (ne) dobiti u februaru 17. opet kao i ovaj mjesec, samo nadam se da necemo opet fulit sve. Ne koristim trakice, i mislim da cu jos ovaj mjesec ostati pri tom da ih ne budem pratila, pa kako bude, plus otici cu opet ginicu na pregled da malo provjerimo sta ima novo ili nema🤞

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Bachata
    18. Siječanj 2022. 19:50

BlairWaldorf

Bachata

Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?

Možda radije prenatalne u njima imas željeza 😌

Nezz rekla je doktorica da nebi još mi davala tablete nego kad budem 4., 5.mj da će vidit opet krvnu sliku pa ćemo kao vidit al da to izbjegnem mislila sma aroniju uzet ako ko zna ili je koristio? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.