Naravno, pozitivnaaa na corona test, a jutros bila negativna 😅 nista od akcije ovaj ciklus
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Samo da pozdravim u prolazu sve cure i pozelim vam srecu! 🤞🤰☘️💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Naravno, pozitivnaaa na corona test, a jutros bila negativna 😅 nista od akcije ovaj ciklus
Nista ne otpisuj, virus oslabio, vecina ljudi ima bas blage simptome, rjetko ko ima neku terapiju. Ja sam dobila terapiju jer je aparat bio pokvaren pa mi izbacio da je CRP 60 i kad sam isti dan u drugom labu uradila nalaze CRP 2.4 ali mi nisu smjeli reci da ne uzimam terapiju, jer je bio 31.12. ni moja doktorica vise niej raidila, tako da su mi preko telefona ovi iz kovid ambulante rekli da ipak pijem trapiju i jbg.. a nalazi na kraju bili super.. eto samo bzv pila antiobiotik, jedan da imala 38.1 temepraturu popila pola paracetamola i spustila temperaturu i to je bilo to.. tako da.. ako se dobro osjecas prati kad je ovulacija, ako budes ok, samo u akciju. Nemam pojma izvazi nekad ti testo vi pokazu pozitivno taman kad je najaci dan simptoma, tako je bilo sa mnom. A muz raido negativan, imao dva dana nestosimptoma, treci uradio test negativan, nako n par dan aopet test opet negativan.. a simptome imao slicene kao ja, samo eto test radjen ocigledno u pogresnom vremenu pa nije nista pokazalo… Cek malo kad kontas da ti je ovulacija?
Ovulacija mi treba biti 19og ili 20og, dakle za dva tri dana. Sad sam neka bas zgazena, nos mi se pocepio i glava me boli, a do prije par sati nista. Mislim da bi mogla bit bolje sutra, prekosutra sigurno, pa barem jedan dan do ovulacije da bude akcije pa mozda upali :D
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro i zdrave :)
.
Mila, ili sam preskocila ili sam zaboravila da sam vidjela plusic i kod tebe. Bas mi je drago, neka ti bude sa srecom. Uzimamo istu terapiju, Clexane i Duphaston. Dakle Duphaston moze ici kroz svih 9 mjeseci?
.
Kikolina, nadam se da ces i ti, kao sve ostale cure otici sto prije na ljepsu temu, a ovdje ugodno druzenje zelim. Uzimas li neku terapiju, nesto?
.
Lavi, drago mi je da je M napokon stigla, sad hrabro nove pobjede. Neka sto prije zavrsi i da krenes ponovo s terapijom Taman neka bude bebica kao rodjendanski poklon
.
Koki, zao mi je zbog dolaska M, neka sto prije prodje i ides daljee za plusicem
.
Kamilica, molimo se da tata bude dobro
.
Kejsy, izgleda da si imala bas dobar predosjecaj kad si pocela s trakicama na 6dc, i bome ti je rano ovulacija, da si se oslonila nekako odokativno, vjerovatno bi promasila dane. Super je sto je tako, uzivajte i fino to pokrijte, neka iz te strasti nastane nova bebica
.
Blair, drzimo fige da bude plusic
.
Sluz i cerviks, ja sam jednom probala kao po cerviksu da provjerim ali sam shvatila da mi ne ide i da mi nije bas ugodno i ostavim se toga a inace egg sluz vec odavno nemam, i stvarno ni taj mjesec nisam primjetila, kod mene je bilo bas bas dosta iscjedka bijelog, da prostite kao da sam se upiskila
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Hvala na figama, ali drugi put s obje ruke 😂🤷 testirala se jutros snježno Bijelić... U tom slučaju je baš menga mogla a me da se ciklus razvuče unedogled 😑 danas je očekujem. 🤬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair žao mi je. 😒 glavu gore, idemo dalje! 😉
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair žao mi je. 😒 glavu gore, idemo dalje! 😉
Vrijeme je za nabavljanje trakica 🤷🙈😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro i zdrave :).Mila, ili sam preskocila ili sam zaboravila da sam vidjela plusic i kod tebe. Bas mi je drago, neka ti bude sa srecom.Uzimamo istu terapiju, Clexane i Duphaston. Dakle Duphaston moze ici kroz svih 9 mjeseci?
Jesteee jos je bas rana T, 4+3 danas... Sta je kod tebe bilo za trombofiliju na kraju, jesi li dobila nalaz?
Ja sam u prosloj T Duphaston pila od samog pocetka do ulaska u deveti mjesec, nekad oko 35. sedmice sam prestala da pijem. Ako se dobro sjecam obrazlozenja doktora, prestala sam da bi se grlic mogao lakse i brze otvoriti jer je Duphaston to sprjecavao. Nikako da se prebacim na tu drugu temu, uradila sam x testova samo da se uvjerim da crtica tamni, cekamo prvi pregled pa se javljam na drugoj grupi
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Blair naruči svakako! Si več koristila Lh trakice?
ja sam uzela i počela sam ovaj ciklus eksperimentirati s njima. I tu trebas malo sreče da na vrijeme počneš pišati 🤣😁 Kejsy je ovaj ciklus slučajno ulovila peak, ja ga nisam. Tak da neznam a sam opče imala ili sam fuljala, ubrzo bum znala 😁😅
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair naruči svakako! Si več koristila Lh trakice?
ja sam uzela i počela sam ovaj ciklus eksperimentirati s njima. I tu trebas malo sreče da na vrijeme počneš pišati 🤣😁 Kejsy je ovaj ciklus slučajno ulovila peak, ja ga nisam. Tak da neznam a sam opče imala ili sam fuljala, ubrzo bum znala 😁😅
Ma jesam, ciklus prije, ulovila peak ostala trudna ali biokemijska. Onda sam u 12 mjesecu odlučila bez istih (ok muž je više inzistirao, kaže on opusteno 😬) ... Imali pet puta odnos, ali imala sam neki čudan osjećaj da sam fulala ovulaciju, plus užasno me zbunila egg bijela sluz tamo negdje 6,7 dpo ako jeste to uopće bio dpo. 🤷 I onda je dosla korona 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore