Cure moje drage. Grudi mi gore od vrucine, bradavice osobno su vruce i bole me tako jako da sam jedva docekala da dodjem s posla i da skinem grudnjak. Na gacicama sam vidjela ponovo malo smedjeg iscjedka kao jutros. Temperaturu mjerim upravo I pokazuje i dalje 37.1. Dakle ne pada
Ja se I dalje nadam da nece vjestica doci preksjutra. Uz to me povremeno probode u jajnicima. 🙏🙏🙏
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Kejsy, dva dana grlobolja i glavobolja, nista strasno, ali glavobolja ista kao kad sam prije godinu dana preboljela covid. Ali dovoljno dobro se osjecam da bi propustila ove dane
Natalie19, pratim prema položaju cerviksa i sluzi, krenula mi je rastezljiva-vodenkasta ali ne skroz bistra sluz pa mislim da je sad vec to okej. Koliko sam shvatila po sebi, vodenkasta prozirna bude na najplodniji dan. Danas mi je 12dc, ciklusi su mi 28 dana, dan prije ili dan kasnije. Imali smo odnos svaka dva dana od prestanka menstruacije i nadam se da ce upaliti ako nastavimo i dalje svaka dva dana. LH trakice nisam uzela jer mi je ovo prvi ciklus kako pokusavamo, pa bi mogla iduci mjesec s trakicama ako ovaj ne uspije.
Kakva su vasa iskustva s pracenjem cervikalne sluzi i položaja i mekoce cerviksa? Meni se to čini dosta jednostavno za pratiti. Al pitanje je koliko je to pouzdano?
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Kejsy,dva dana grlobolja i glavobolja, nista strasno, ali glavobolja ista kao kad sam prije godinu dana preboljela covid. Ali dovoljno dobro se osjecam da bi propustila ove daneNatalie19, pratim prema položaju cerviksa i sluzi, krenula mi je rastezljiva-vodenkasta ali ne skroz bistra sluz pa mislim da je sad vec to okej. Koliko sam shvatila po sebi, vodenkasta prozirna bude na najplodniji dan. Danas mi je 12dc, ciklusi su mi 28 dana, dan prije ili dan kasnije. Imali smo odnos svaka dva dana od prestanka menstruacije i nadam se da ce upaliti ako nastavimo i dalje svaka dva dana. LH trakice nisam uzela jer mi je ovo prvi ciklus kako pokusavamo, pa bi mogla iduci mjesec s trakicama ako ovaj ne uspije.
Kakva su vasa iskustva s pracenjem cervikalne sluzi i položaja i mekoce cerviksa? Meni se to čini dosta jednostavno za pratiti. Al pitanje je koliko je to pouzdano?
I hvala na dobrodošlici i ja se nadam da cu brzo ugledati plusic, iste zelje i svima ostalima zelim
podrška i ljubav na ovom forumu je opipljiva i bas zarazna
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Kejsyhvala tii 😘😘😁
Ma ovaj 2.mj je mooooj ,mužu i meni je rođendan pa se nadamo nekoj dobroj vjesti 😁😁
O pa onda smao opusteno i uzivancija, pa se nadamo plusicu. Muz i ja smo ovaj mj bas nesto poblesavili i uopst3e nismo u fazonu da je neki presing ili nesto, bas uzivamo, jest da smo od juce krenuli pokrivati, malo nas korona i glavoblja nakon nje izbacila iz takta, ali sad mi to nadoknadimobitno da je opusteno i bez presinga, ako na kraju i ne bude plusisc, bar nam je super
A sto se vas tice, zasta vam zelim najljepsi rodjendanski poklon, posto je dupli rodjendan neka onda budeu i dvije bebice
. I jos nesto meni je 28.02. rodjendan
Hvalaa tiii 😘😘😁
Eee baš tako,nebi se bunili ni da budu 2 odma ma nitko sretniji od nas heheh🥰🥰
I ja tebi želim onda divan rođendanski poklon 🥰🥰
Eee tu smo negdjee heheh ja 18.a on 24.2.😁
Meni i mom muzicu 13.02. prva godisnjica braka, mozda se bebica cuva za tad da nas obraduje i iznenadi, a ja se tako slomila danas kad sam vidjela menss ono bilo mi nekako "krivo" sve se covjek nada ajd nece ovaj mj,ili ako bude nece me dotuci tako, i svaki put mora malo da 'boli' i da shrva pa se pitas sto bas ja. Sreća pa imam vas kao podrsku i muza koji me konstantno tješi i razbistrava mi misli.
Usput, dobro došle nove seke sto prije da predjete na jos veselije teme.🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Pozdrav nove curke purke!
Malo ste me sad zbunile😄 u zadnjih par dana cini mi se ima par novih pa sam ovak inace pogubljena jos pogubljenija, al svejedno dobro nam dosle i kako volimo jedna drugoj reci - jos prije i otisle😁
Leptirica i Blair su sad najaktualnije, jel da?
Blair, nema jos glasa od tebe..drzim fige da se javis sa najljepšim vijestima!
Kokii ti si se cinila kao ozbiljan kandidat, bas mi je zao, ali nema predaje, sad u nove pobjede!
.mila super da sve dobro ide, a sigurna sam da ce tako i dalje. Javljaj nam se!🤗
LaVi nek vam onda zaljubljeni mjesec bude THE mjesec😊
Kejsy jos malo pa si mogla bit puno mladja😂 samo da si rodjena dan kasnije!
Nek i vama nadolazeci mjesec bude dobitni!
Ja sam neka bas pozitivna za sljedece cikluse da ne kazem ciklus. Ne znam zasto. A i ne znam jel se to pojavila nuspojava Maca kapsula ili sta, al libido mi u oblacima toliko da sam danas na 7dc pravila lh trakicu i naravno ni blizu pika. Bit ce da sam samo zaljubljena hahahah!
Aj mi malo objasnite to sa položajem cerviksa.. Lady_dii i Kejsy vi se u to kuzite.
Lady iskreno po polozaju cerkivsa nisam nika pratila. Malo nam pojasni, čitala sam sad baš ali mislim da trebas bar 2 ciklusa da skužiš kod sebe kad je koje razdoblje. ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Ma nemam nista posebno za reći... Jos mi sluzbeno ne kasni 🤷 ako računam 35 dana maksimum... A moguće da i okasni imala sam koronu i biokemijsku pa se možda oko toga malo poremetilo. A možda sam i trudna 😂🙏😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kopirala sam s jednog portala po meni najbolji opis, nebi vam znala jednostavnije objasniti Meni se položaj i "mekoca" cerviksa u ovulaciji prema ovom opisu poklapa s cervikalnom sluzi tj. ide mi jedno s drugim. Kada provjeravam sluz, odma provjerim i kakav je cerviks, to mi je sad pod normalno 😅
Kako provjeriti položaj cerviksa?
Provjeravanje položaja cerviksa treba malo izvježbati. Najbolje je da to radite nakon tuširanja ili kupke.
Uvijek operite ruke prije nego počnete provjeravati položaj cerviksa. Pobrinite se da nokti nisu predugački kako ne bi došlo do ozljeda.
Sjednite, čučnite ili stanite s jednom nogom podignutom na rub kauča ili kade. Važno je da svaki put položaj cerviksa provjeravate u istom položaju.
Nježno gurnite jedan ili dva prsta u vaginu. Osjetite ćete cerviks, nalazi se na prednjem dijelu vagine (prema pupku).
Položaji cerviksa
Položaj i tekstura cerviksa se mijenja tijekom ciklusa. Tijekom menstrualnog krvarenja, cerviks se spušta, tvrd je i pomalo se otvara kako bi se otpustila krv. Na dodir će vas podsjećat na vrh nosa.
Nakon završetka menstrualnog krvarenja, cerviks ostaje nisko i ostaje tvrd, a otvor prema maternici se polako zatvara.
Kako se ovulacija bliži, tako se cerviks podiže i postaje mekši i vlažniji.
Pri samom početku ovulacije, cerviks na dodir podsjeća na usne i otvara se kako bi omogućio protok sperme. Ponekad se može činiti da je nestao, a to znači da je postao toliko mekan da se stopio sa zidovima vagine i podignuo toliko visoko da ga ne možete dohvatiti prstima. Ovo je vaše najplodnije razdoblje i savršeno vrijeme da probate začeti.
Nakon ovulacije cerviks se iznova spušta i postaje čvršći, opet podsjeća na vrh nosa. Otvor će se smanjiti. Ovo se može dogoditi odmah nakon ovulacije, ali i nekoliko sati ili nekoliko dana poslije ovulacije.
Ako je došlo do začeća, cerviks se podiže i postaje mekši. Otvor se polako zatvara. Trebate imati na umu da je ovo drugačije kod svake žene i nije potpuno pouzdan pokazatelj trudnoće.
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Lady hvala! Ako pratimo sve znakove, skoro da nam ne trebaju LH trakice 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Leptirica pila sam ga do nedavno. Apsolutno nista se nije promijenilo, ne znam zasto.. 😊
Blair ma stitnjacu i spolne hormone i to je to, rekli su da nemaju vise sta kontroliratii da je sve super🙄.. nisu mi radili test za trombofiliju jer se to radi valjda nakon 3.spontanog..
Pozdrav novim curama, cekamo vaše plusice🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji