Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marićka
    31. Prosinac 2021. 15:08

Kejsy

Maricka

Jutro žene,

Nakon jučerašnje svijetle crtice, danas sa testom drugog proizvođača (ako ne se varam jednake su osjetljivosti) - samo jedna crta

Ne znam uploadati sliku, izbacuje mi grešku stalno.

Uglavnom i bazalna temperatura mi raste, jutros 37,34.

Nisam pametna više…

Dobro jutro i tebi. Nemoj da se brines bazalna ti je ljepa bas, ako imas grafikon bazalne uslikaj i postavi. E za slicicu testova ista stvar postavis slicicu ovde https://imgbb.com/ i onda link od slike stavis ovde kod nas u komentar. Da te utjesim, meni testovi iste osjetljivoti jedni pokazuju bljedu crtu, drugi bjel kao snjeg, takoda.. koji si dan ciklusa, koi dan od ovulacije i koliko ti inace traju ciklusi? Postavi slicice da virnemo i mi i ne tuguj.. vjerovatno trebas malo samo da se strpis

Evo grafikona:
    https://ibb.co/1GMS09b

Teško mi je reći kad sam ovulirala jer imam PCOS i neredovite cikluse od 27 - 40 dana. Danas je 39. dan ciklusa...
    Dosta dana smo pokrili 

Evo i slika testa pozitivnog:
    https://ibb.co/YpP8DTr

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 15:52

Kejsy

Cure vidim da ste obe ulovile pik, neka bude sa srecom Kod mene je sranje, odem da ponovim nalaze i pre dva dana CRP 8 danas 60, ali nesto nije ok sa aparatom odem privatno skoro svi parametri uredni, sto se krvne slike tice, ali nalaz na koronu pozitivan, muzu nalaz na koronu negativan, ja luda… cekam drugi CRP i betu .. nadam se od sveg srca negativnoj beti!!! jer meni amoksicilini ne pomazu

Pa kud baš sad korona??  Ako je tako želim ti ono što si sama želiš  a to je negativna beta ako ćeš ne daj Bože morati uzimati antibiotike. Baš mi je žao i javi rezultate 🙏

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

BlairWaldorf
    31. Prosinac 2021. 18:53

Lavice trakica ti izgleda super ❤️
    Kejsy baš to kud sad korona 😑 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 20:49

Danas 8 dpo, malo prije napravila One Step Pregnancy test reda radi da se mogu opustiti uz čašu vina kad ono nadzire se sjena. Jel moguće da se tako rano s večernjim urinom nakon koja 3h neodlaska na wc nešto vidi ili je vjerojatnija evaporacijska?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Bbebach
    31. Prosinac 2021. 21:02

Curke sretna nam Nova! Ja sam na go i uzivam i kuhanju , papanju, druzenju i mazenju!  Kao i vi veselim se malom cupavcu u 2022! Cure koje imate malo cudo u busici pazite se i mazite, bubine cim prije ozdravite! Tu smo jedna za drugu

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:02

Brontosaurica

teichmmb

Danas 8 dpo, malo prije napravila One Step Pregnancy test reda radi da se mogu opustiti uz čašu vina kad ono nadzire se sjena. Jel moguće da se tako rano s večernjim urinom nakon koja 3h neodlaska na wc nešto vidi ili je vjerojatnija evaporacijska?

Moguće je kako ne salji slikuuu

Ma na slici se ne kuži baš, ajde ujutro ponovim pa stavim sliku ako bude šta. Nisam popratila jesi ti piškila, tu smo negdje po dpo?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:14

Brontosaurica

teichmmb

Brontosaurica

teichmmb

Ma na slici se ne kuži baš, ajde ujutro ponovim pa stavim sliku ako bude šta. Nisam popratila jesi ti piškila, tu smo negdje po dpo?

A ja sam jutros firts sign duo i nis nije pokazao. Imala sam pik 22og ti

Isto 22.12. bila pozitivna LH, baš bol u jajniku osjetila 23. navečer tako da računam da je tada bila ovulacija. A neznam, treba sad biti strpljiv ovih par dana, držim nam fige za najbolji ulazak u Novu godinu 🙏

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:28

Kejsy

teichmmb

Brontosaurica

teichmmb

Akoj eovaj moguce bas da laze kao i mene https://ibb.co/DYwx5cn ovi mali u kesicam aubise sa sjenama, a ovi u kutiji su dobri. A sliku postavis tu https://imgbb.com/ pa nama ovde link do slike.. Ipak za svaki slucaj nemoj puno alkohola, ko zna ;)

Da takav je u vrećici samo plave boje. Ne zanosim se uopće, znam da je rano, što bude bit će, popiti ću čašu crnog vina da nazdravimo i to je to.. 😊

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    01. Siječanj 2022. 01:29

Drage žene, želim vam najljepšu 2022. godinu i ostvarenje naših najvećih želja ✨🥂🎆

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Kamilica ♡
    01. Siječanj 2022. 12:42

Sretna vam Nova, cure drage! 🤗🥳🥂🎉
    Nek' vam se sve želje ispune! 🙏🤰💕
    Pozdrav iz sunčane Dalmacije! 🙋🏼‍♀️🌞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani