Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_anđela
    01. Siječanj 2022. 14:01

Kamilica, slazem se, samo da smo zdrave 😊 Moze, dodam te sutra😊 Bila sam na prvom pregledu prije 10 dana, za 3,4 dana idem ponovo ako Bog da. Onako bas imam ponekad strah, brinem po tom zadnjem pregledu danas sam 7+1, usla u osmu sedmicu, nadam se da je tako i sa plodom😊 A jos sam tu, da, navikla nekako s vama, ako bude sve okej uskoro se selim i na drugu temu ali cu biti i tu. Vi ste mi prva tu draga ekipa 🥰🥰
    .
    Kejsy, okej sam, odmaram, al opet umorna, sinoc sam do 12h dva puta pomalo zaspala, ludiloo za mene koja inace mogu biti budna sama do 2h iza ponoci, iako u 6 ustajem na posao🤣🤣 Muz ne moze da vjeruje, kaze hajde ba ustani ne ljuti me, rekoh ti stvarno ne razumijes moje ludo stanje😅 jos se nije naviknuo, dosadno mu kad mora sjediti sam, a sta cu eto🤷‍♀️🤷‍♀️ ajooj tako jaka terapija, a bas nekad i sama imam oskecaj da me zadese baksuzne stvari, ono bas neki omjer 2 :1000 i mene zadesi..aaaali sve je dobro dok ima lijrk i dok se moze sprijeciti. To je velika sreca stvarno,i najbitnije. Slazem se ko nema za Bahame, neka dodje u BiH😅 ja kao luda idem odnijeti hranu cuki u majcici kratkih rukava🤨 a sklona sam prehladama, ali luda sam dzaba je.  Perem odjecu, lutam tamo vamo, nekako mi ovo sunce bas daje veliku volju. Snijeg sam kao ti voljela ali dok sam bila dijete, sad mi vise nema tu car, posto sam pocetnik u voznji i imam kriticnih par krivina, cim snijeg padne mislim kako cu, ima li leda, jesu li ocistili itd itd, ali vjerujem da ce padati jos. Ima nade za tebe😁😁

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Kamilica ♡
    01. Siječanj 2022. 15:12

Mama andjela razumijem tvoj strah, ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🤗 Zelim ti svu sreću na pregledu, a ti budi pozitivna.🤞 I nadam se da ces nam se javljati tu kako napreduje trudnoca. 😍
    ---
    Svim ostalim curama zelim lijep vikend, i sto prije da ugledaju plusice! 🤞🥳🌞🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• teichmmb
    01. Siječanj 2022. 21:56

Lavica danas popodne 9dpo sam napravila Mullerov test i opet se vidi sjena, ali sam se odlučila ne zanositi i pričekati 14dpo i izvaditi betu. 

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Draga1982
    01. Siječanj 2022. 22:51

Sritna vam Nova 2022 ženice želje sve već znate još samo da se ostavare ❤❤❤❤😘😘😘♥️♥️♥️♥️

Meni je vještica ipak danas došla,tako da idemo u nove pobjede (zalipit se za muža i ne puštat ga) 🤦‍♀️🤦‍♀️🤪🤪🤪

Šaljem velike 😘 i zagrljaje.
    Lip pozdrav iz sunčanog Šibenika ♥️

Dragica

• Marićka
    02. Siječanj 2022. 09:22

Sretna vam svima 2022.! Da nam donese ono što najviše želimo 

Ja sam jutros napravila još jedan test i opet je negativan. Mislim da mi je danas 13 dpo, ako dobro prepoznajem graf. 
    Možda je ona pozitivna linija bila evaporacijska, iako je došla nakon manje od minute...

Grudi su me počele boljeti... sad samo treba čekati vješticu u najgorem slučaju 

• teichmmb
    02. Siječanj 2022. 13:56

Brontosaurica

Keysi odmaraj sto vise. Nemoj se bojati da ce simptomi biti jači neka ostanu ovakvi bit ce to dobro. Javi sutra kako ti je prošao pregled.
    Mene ledja i dalje bole taj donji dio Al baš jako. Moram ic kupit neki testic da imam sta piskit točno mi je dosadno.

E sad jedno pitanje, prilikom brisanja primijetila sam onako zluzavi iscjedak koji se razvlaci kao za vrijeme O jel moguće da cu imati dve ovulacije ovaj mjesec. Ništa mi više nije jasno. Išla sam piskit lh zadnji test koji imam Al nažalost samo sat i pol zadržala urin ne mogu bila mi je sila i nije pozitivan. Crta se vidi ali nije ko pik a niti jača od pika.

I ja ću sutra otići po još jedan test pa piškiti u utorak ujutro da vidimo jel stvarno ima nešto 😊 Isto iscjedak kao za vrijeme ovulacije što mi je neobično u ovom dijelu ciklusa i lagano probadanje u jajnicima i maternici. I primjetila sam da mi se češće piški, inače ja po noći do jutra ne idem na wc a sad zadnjih par dana se bar jednom dižem. 

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Marićka
    02. Siječanj 2022. 14:02

Keysi, samo odmaraj, nemoj se forsirati. Dragi kad je imao Covid je bio zalijepljen za krevet 3 dana, al dobro, muški su generalno cmizdravi pa to onda i iskorištavaju 
    Bit će to kod tebe sve okej!
    Baš me zanima šta će ti test pokazati.
    A teško je biti strpljiv s tim testovima. Meni baš vrag ne da mira, već sam 3 napravila haha
    Danas mi je malo i bazalna pala - 36,84., 41. dan ciklusa.
    Imam i te neke nalete vrućine kad se sva zarumenim, a inače blijeda ko papir 

Poludiš kad pratiš svaku promjenu.

• Marićka
    02. Siječanj 2022. 14:12

Brontosaurica

Maricka

Keysi, samo odmaraj, nemoj se forsirati. Dragi kad je imao Covid je bio zalijepljen za krevet 3 dana, al dobro, muški su generalno cmizdravi pa to onda i iskorištavaju
    Bit će to kod tebe sve okej!
    Baš me zanima šta će ti test pokazati.
    A teško je biti strpljiv s tim testovima. Meni baš vrag ne da mira, već sam 3 napravila haha
    Danas mi je malo i bazalna pala - 36,84., 41. dan ciklusa.
    Imam i te neke nalete vrućine kad se sva zarumenim, a inače blijeda ko papir

Poludiš kad pratiš svaku promjenu.

Koji si dc? Ja isto imam vrućine i jučer me uhvatila vrtoglavica dok smo bili kod obitelji na ručku ali ni to neću povezivati jer je bilo jaaalo vruće pa moguće da je samo meni bilo u tom trenu haha. Ali ako budem T onda cu povezivati 🤣

41. dan ciklusa i ako se ne varam 13. dan poslije ovulacije (neredoviti ciklusi).
    10 dpo mi se pokazala blijeda crtica i nakon toga negativno.
    Bolovi u leđima su mi bili jedini "simptom", kao nekakvo pulsiranje sam imala, sad imam te neke napadaje vrućine (bazalna mi je bila na 37,30) i od jučer bolovi u grudima.
    Možda si umišljam simptome haha 🥲😂

• Lion32
    02. Siječanj 2022. 16:00

Pozdrav cure, sretna Vam 2022.❤❤

Ja sam opet dobila iscjedak prije M al ovaj put bas jak, obilan i sa cistom krvi tako da znam da od trudnoce nista ovaj mjesec😔

Nije M jer ne ide stalno i sise me jos bole tako da jos cekam pocetak prave M🙄

• teichmmb
    02. Siječanj 2022. 16:59

Brontosaurica

https://ibb.co/NN3Q2Y6

Cure upravo napravila mullerov test nakon 2 h držanja urina

Toooo, čestitam, takav je otprilike bio i moj jučer. Danas nisam radila pa ću sutra ponoviti da vidim jel tamni. Da se bar zajedno preselimo na jesenske bebe 🙏

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.