Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    31. Prosinac 2021. 20:49

Danas 8 dpo, malo prije napravila One Step Pregnancy test reda radi da se mogu opustiti uz čašu vina kad ono nadzire se sjena. Jel moguće da se tako rano s večernjim urinom nakon koja 3h neodlaska na wc nešto vidi ili je vjerojatnija evaporacijska?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Bbebach
    31. Prosinac 2021. 21:02

Curke sretna nam Nova! Ja sam na go i uzivam i kuhanju , papanju, druzenju i mazenju!  Kao i vi veselim se malom cupavcu u 2022! Cure koje imate malo cudo u busici pazite se i mazite, bubine cim prije ozdravite! Tu smo jedna za drugu

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:02

Brontosaurica

teichmmb

Danas 8 dpo, malo prije napravila One Step Pregnancy test reda radi da se mogu opustiti uz čašu vina kad ono nadzire se sjena. Jel moguće da se tako rano s večernjim urinom nakon koja 3h neodlaska na wc nešto vidi ili je vjerojatnija evaporacijska?

Moguće je kako ne salji slikuuu

Ma na slici se ne kuži baš, ajde ujutro ponovim pa stavim sliku ako bude šta. Nisam popratila jesi ti piškila, tu smo negdje po dpo?

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:14

Brontosaurica

teichmmb

Brontosaurica

teichmmb

Ma na slici se ne kuži baš, ajde ujutro ponovim pa stavim sliku ako bude šta. Nisam popratila jesi ti piškila, tu smo negdje po dpo?

A ja sam jutros firts sign duo i nis nije pokazao. Imala sam pik 22og ti

Isto 22.12. bila pozitivna LH, baš bol u jajniku osjetila 23. navečer tako da računam da je tada bila ovulacija. A neznam, treba sad biti strpljiv ovih par dana, držim nam fige za najbolji ulazak u Novu godinu 🙏

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    31. Prosinac 2021. 21:28

Kejsy

teichmmb

Brontosaurica

teichmmb

Akoj eovaj moguce bas da laze kao i mene https://ibb.co/DYwx5cn ovi mali u kesicam aubise sa sjenama, a ovi u kutiji su dobri. A sliku postavis tu https://imgbb.com/ pa nama ovde link do slike.. Ipak za svaki slucaj nemoj puno alkohola, ko zna ;)

Da takav je u vrećici samo plave boje. Ne zanosim se uopće, znam da je rano, što bude bit će, popiti ću čašu crnog vina da nazdravimo i to je to.. 😊

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    01. Siječanj 2022. 01:29

Drage žene, želim vam najljepšu 2022. godinu i ostvarenje naših najvećih želja ✨🥂🎆

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Kamilica ♡
    01. Siječanj 2022. 12:42

Sretna vam Nova, cure drage! 🤗🥳🥂🎉
    Nek' vam se sve želje ispune! 🙏🤰💕
    Pozdrav iz sunčane Dalmacije! 🙋🏼‍♀️🌞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    01. Siječanj 2022. 12:42

Cure sretna Nova 💋
    Lavice jesam ... Godisnji paše ☀️✌️🌊🦥

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_anđela
    01. Siječanj 2022. 13:15

[ul]
    [li]Trudnice 🤰
    Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]Ina85 ➕[/li]
    [li]Zoeeuzoee ➕[/li]
    [li]Lozaa ➕[/li]
    [li]Pikapolonka ➕[/li]
    [li]Mama_anđela ➕[/li]
    [li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
    [li]Nina23 25.12. - 7 dana kasni ❤️[/li]
    [li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
    [li]Lion32 04.01.-  3 dana ❤️[/li]
    [li]Keysi 05.01. - 4 dana ❤️[/li]
    [li]Brontosaurica 06.01. - 5 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 14.01. - 13 dana ♥️[/li]
    [li]Baarbara 14.01. - 13 dana ♥️[/li]
    [li]Lavica 14.01.- 13 dana ❤[/li]
    [li]Mila 17.01.- 16 dana ♥️[/li]
    [li]Reaa 18.01. - 17 dana♥️[/li]
    [li]Lavi..[/li]
    [li]Sekica..[/li]
    [li]BlairWaldorf..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Mina234…[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach…[/li]
    [/ul]
    .
    Dobar dancek cure :) Jos jednom sada oficijalno sretna Nova 2022 godina, da ste mi sve zive i zdrave kao i vasi najmiliji. Glavnu narednu zelju znate. Neka nam 2022 godina bude najljepsa i u sjecanju u desetinama godina poslije♥️♥️♥️
    .
    Kejsy, zao mi je zbog korone, cuvaj se, proci ce to brzo vidim da si ti azurna i da koristis svasta moguce i zdravo😊 I nadam se da te osjecaj po pitanju T nece prevariti. I u pravu si sto se tice testova, znam da smo nestrpljive ali bolje je ne raditi ih ranije, prodjes dodatni stres jos ako je biokemijska onda jos vece zlo, nekako se obeshrabrimo svi😔😔 Biti ce to sada ako Bog da 😊 Dobro je da je crp okej, to je opasno znam, moja sestra je nakon carskog dobila crp vrijednost 140, tri vrste bakterija, bas smo se svi prepali bili, a to se desilo prilikom porodjaja, nazalost nepaznjom ali su nakon ponovnog otvaranja rane i ciscenja par dana u pravu terapiju uspjeli smanjiti, ali bas je zabrinjavajuce bilo jer je normalna vrijednost 5 😔😔
    .
    Lavica, dodata si na listu😊😊 A to je bio pikcina, tako da sad cekamo. Dati ce Bog da sada bude pun pogodak🥰
    .
    Kamilica pozdrav i tebi iz suncane BiH 😊 Danas je bas bas lijep dan😊 Kako si ti? 🥰
    Blair, odmaraj, zasluzeno😇🥲
    .
    Svim curama.zelim.ugodan vikend, nadam se da sve odmarate😘😘

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Kamilica ♡
    01. Siječanj 2022. 13:35

Mama andjela super sam, hvala ti. Samo nek' je zdravlja, drugo ćemo lako. ☺️
    Mozes me staviti na listu sutra za ne dobiti 20.01. 🙈 Kako si ti? 🤰🤗
    Jesi bila na prvom pregledu? Drago mi je da si jos s nama na temi dok se ne preseliš na drugu. 😍

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.