Sviđaju mi se vaši simptomceki :) ako nema ništa na testu ne znači da niste T, ovisno kad je bila impl.
Kejsy sviđaju mi se testići :)
Drage moje , želim Vam sve najbolje!! Da nam 2022. bude puna veselja ljubavi i sreće, sa našim plusićima, smotuljcima sreće ili trbuhom do zuba!!! Sad odoh odraditi zadnji dan u ovoj godini i pripremit se za večeras i maraton hopsa idućih par dana :)
Čujemo se u idućoj godini :)
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Evo test za nestrpljive… kao sto sam i sama… e sad sipak kod mene ga nema. Ali je osjetljiv bass basss. Evo ovako kazu ovako:
Sa super ranim testom za trudnoću možete saznati da li ste u drugom stanju već od 8. dana začeća. Pokazuje tačne rezultate već od 5IU hCG. Daje pouzdane rezultate. Dva puta je osetljiviji od ranog testa.
https://www.apoteka-zivanovic.rs/product/viola-super-rani-test-za-odredjivanje-trudnoce-2-komada/1299/
Na nekim forumima ga bas hvale, tako da, kome je dostupan, sretno. Ovde ima dva u pakovanju. A jedan CB test koji je manje osjetljiv nego ovaj i prilicno ne pouzdan, kosta isto ako ne i vise
Toga nema kod nas ...🤷♀️🤦♀️
Dragica
Jutro curke pridruzujem se ljepim zeljama za iducu Novu godinu da nam donese brdo cupavih cuda i vesele trbuscice 👶👶👶🤰🤰🤰🤱🤱🤱♥️😘🥰❤
Danas je drugi dan kasnjenja moje vjestice..test nisam uradila pokusat cu se strpit jos bar tri dana(realno nemoguce al aj probat cu)jutros malo izrazeniji osjet njuha,piskim i dalje malo malo ..pa sad vidit cemo zakoji dan (ako izdrzim)🤪🤪🤪🤪😁😁😁😁🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dragica
Jutro cure 🥰 ja sam piskila onaj test iz Mullera i bijel kao snijeg..
Malo sam se isplakala i sad mogu ici uzivat na ovih 17 stupnjeva vani :/
Da se i ja tuspasim danas, piskila jos jednu LH jucer popodne i ulovila pik, danasnja vec blijeda.
https://ibb.co/PGd8x9H
Malo ruzno upisano na stapice ali nisam imala bolju olovku/marker.
Uglavnom, O je (valjda) u toku pokrili smo tri dana zaredom (nije se desilo ihiiii), jos ako uspijemo sutra i prekosutra… Super bi bilo
i onda da odbrojavamo, (ne)ocekivana je 17.01. Cini se bas daleko, prethodna dva mjeseca sam pik ulovila 2 dana kasnije (16dc), pa bih mozda negdje oko 10.-12. jan mogla poceti s testicima kad je vec i O bila ranije…
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
[ul]
[li]Trudnice 🤰
Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]SamoJa➕[/li]
[li]Ina85 ➕[/li]
[li]Zoeeuzoee ➕[/li]
[li]Lozaa ➕[/li]
[li]Pikapolonka ➕[/li]
[li]Mama_anđela ➕[/li]
[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]Nina23 25.12. - 6 dana kasni ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.- 4 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 5 dana ❤️[/li]
[li]Brontosaurica 06.01. - 6 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 14 dana ♥️[/li]
[li]Baarbara 14.01. - 14 dana ♥️[/li]
[li]Mila 17.01.- 17 dana ♥️[/li]
[li]Reaa 18.01. - 18 dana♥️[/li]
[li]Lavi..[/li]
[li]Sekica..[/li]
[li]BlairWaldorf..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach…[/li]
[/ul]
.
Zdravo cure :) dobar dan svima vam zelim, evo liste, jucer nisam ni ulazila pa nisam ni ubacivala 😊 kod nas je danas bas lijep dan, superiska 🥰
.
Preletila sam brzinski poruke, Kejsy, nadam se da je to to, da ces za koji dan uraditi testic i dobiti ful tamne crte i da aKo Bog da bude sve u redu🥰🥰
.
Ostale cure neka M ne dodje, Draga takodjer, mnogo sj strpljiva i zelim ti da sada bude plusic 🥰🥰
.
Lavica, neka ste se malo opustili, i BlairWLdorf, sa manje stresa i pritiska to ce sada ako Bog da biti dobitna kombinacija 🥰🥰
.
Zoee, zao mi je jos jednom...neka ti se to sve sto prije ocisti i da iznova krenes u nove pobjede, dobiti ces ti do kraja godine svoju bebicu, ne gubi nadu❤❤
.
Svima vama cure moje neka bude ugodna vecer, uzivajte, i u novu godinu udjite sa mnogo srece i nade, sa sto vise zelje i volje i da ako Bog da u ovoj 2022 godini, do sledece Nove Godine sve drzimo svoje bebice u narucju❤❤❤ Ovo je novi ljepsi pocetak za sve nas😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Pozdrav žene!
Kako ste mi,jeste spremne za doček🥰🥰
Moja trmeperaturica opet 37,nos ko surla zscepljen i tako,sva nikakva
A planirali večeras do grada ići
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Jutro žene,
Nakon jučerašnje svijetle crtice, danas sa testom drugog proizvođača (ako ne se varam jednake su osjetljivosti) - samo jedna crta
Ne znam uploadati sliku, izbacuje mi grešku stalno.
Uglavnom i bazalna temperatura mi raste, jutros 37,34.
Nisam pametna više…
Dobro jutro i tebi. Nemoj da se brines bazalna ti je ljepa bas, ako imas grafikon bazalne uslikaj i postavi. E za slicicu testova ista stvar postavis slicicu ovde https://imgbb.com/ i onda link od slike stavis ovde kod nas u komentar. Da te utjesim, meni testovi iste osjetljivoti jedni pokazuju bljedu crtu, drugi bjel kao snjeg, takoda.. koji si dan ciklusa, koi dan od ovulacije i koliko ti inace traju ciklusi? Postavi slicice da virnemo i mii ne tuguj.. vjerovatno trebas malo samo da se strpis
Evo grafikona:
https://ibb.co/1GMS09b
Teško mi je reći kad sam ovulirala jer imam PCOS i neredovite cikluse od 27 - 40 dana. Danas je 39. dan ciklusa...
Dosta dana smo pokrili
Evo i slika testa pozitivnog:
https://ibb.co/YpP8DTr
Cure vidim da ste obe ulovile pik, neka bude sa srecomKod mene je sranje, odem da ponovim nalaze i pre dva dana CRP 8 danas 60, ali nesto nije ok sa aparatom odem privatno skoro svi parametri uredni, sto se krvne slike tice, ali nalaz na koronu pozitivan, muzu nalaz na koronu negativan, ja luda… cekam drugi CRP i betu .. nadam se od sveg srca negativnoj beti!!!
jer meni amoksicilini ne pomazu
Pa kud baš sad korona?? Ako je tako želim ti ono što si sama želiš a to je negativna beta ako ćeš ne daj Bože morati uzimati antibiotike. Baš mi je žao i javi rezultate 🙏
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Lavice trakica ti izgleda super ❤️
Kejsy baš to kud sad korona 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22