Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:22

draga1982

Brontosaurica
    Zeno imas li ti kakvih simptoma..jesi napravila jos koji test…meni je malo malo sila na wc piskit pogotovo lad stisnem donji dio trbuha (nema nikakvih znakova upale ni prilade no peckanja),nadutost vjestice jos nema gpre mi ke sad cekat nego kad sam bila prvi put trudna 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Bachata nece nista bit od jedne salice samo predi na encianovu brusnicu najbolja je i nista ne broni za 9 mj malo cupavo cudo ce bit u tvom narucju ♥️🥰😘♥️

😉😊💞

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 19:50

Brontosaurica

Draga1982

Brontosaurica
    Zeno imas li ti kakvih simptoma..jesi napravila jos koji test…meni je malo malo sila na wc piskit pogotovo lad stisnem donji dio trbuha (nema nikakvih znakova upale ni prilade no peckanja),nadutost vjestice jos nema gpre mi ke sad cekat nego kad sam bila prvi put trudna 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Bachata nece nista bit od jedne salice samo predi na encianovu brusnicu najbolja je i nista ne broni za 9 mj malo cupavo cudo ce bit u tvom narucju ♥️🥰😘♥️

Mene i dalje ta ledja samo. Nis drugo. Al me baš jako boli taj donji dio. Al kako sam ja sklona bolovima u leđima nekako ne znam jel baš od qt mada dugo me nisu boljela tako jako u kontinuitetu. Jedino da nisu od druženja sa mm za vrijeme podnih dana 🤣🤣to mi jedino pada napamet.
    Nisam piskila imam samo 3 onaj first sign duo jel bi pokazali sta ovakvo rano da bacim koji sutra kad popisa snijeg ahhaah

A boli i mene od skakanja svaki dan 🤪🤪 a neznam vec sam ih popiskila par komada i bjelo kosta ti kazes ko snjeg vjestice nema..kasni za sad nikakvih naznaka neznam bas mi ide na zivce sto nemoze pokazat bar nesto 🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

Dragica

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 19:53

Kejsy kako si ti kako se osjecas...ma neznam vise sta znaci ni 25 ni 10 najrade bi betu isla izvadit al kazu da je rano sta ja znam vise 🤦‍♀️🤷‍♀️ blagi sam tudum trenutno

Dragica

Bachata
    30. Prosinac 2021. 20:46

Evo rekla mi je prija da su najbolje Cranactin kapsule od solarya da su top od čiste brusnice. 60kom 15 dana traje. Tako da ću to probat 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 20:58

Kejsy

Draga1982

Kejsy kako si ti kako se osjecas…ma neznam vise sta znaci ni 25 ni 10 najrade bi betu isla izvadit al kazu da je rano sta ja znam vise 🤦‍♀️🤷‍♀️ blagi sam tudum trenutno

Pa koji ti je dan ciklusa i jesi mozda ulovila ovulaciju, znas kad je bila? i da ovi testovi koji su 25 osjetljivosti, oni mogu pokazati crticu negde oko prvog dana izostanka, nekad malo ranije, ali ovi od 10 su osjetljiviji na manju kolicinu hcg-a pa mogu i ranije uloviti nesto. U principu ti osjetljiviji kazu da je najbolje radtiti 14 -16 dana nakon ovulacije,a ovi od 25 na dan kasnjenja.

Ja se prilicno dobro osjecam, danas temperatura od 37. do 37.6 , a ja onda se rastrcim po kuci pa temperatura skooci na 37.8. Ali sve mi to ok, ne osjetim kao da imam temperaturu. Posto meni cesto bude 37.5 u glavnom posle ovulacije miej dnevna dugo od 37.1 - 37.5 pa dok god je ispod 38 ja to rjetko kad osjetim. Ali je krenulo kasljucanje produktivno kad kad, nos ok ali s enesto iz sinusa sljev au zdrjelo pa nekad iritira na kasalj. Nista znacajno, ali idemo sutra ponoviti nalaze jer idu neradna 3 dana, ne bih da poslije moram u neku dezurnu, ili na hitnu.. sto je sigurno sigurno.

Znam 16 mi je bila ovulacija od 11 smo u pogonu ja i muz 🤪 inace mi M uvjek dode 4 do 5 dana ranije jko rjetko kasni mozda jednom il ni jednom godisnje ..po tome danas je 13dpo ako dobro racunam ..neznam vidit cu ako ne dode za dan dva ooet ponovit test pa vidit sta kaze 🤪🤷‍♀️

Dragica

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 20:59

Bachata

Evo rekla mi je prija da su najbolje Cranactin kapsule od solarya da su top od čiste brusnice. 60kom 15 dana traje. Tako da ću to probat

To sam i ja jednom pila kad sam imala tesku upalu ..premda ni encianove nisu opce lose..

Dragica

Bachata
    30. Prosinac 2021. 21:29

Kejsy

Bachata

Super to je basss dobro znati . Ako nema mjesavine neke hemije sjano. Samo nemoj da zaboravis, kapsula nije isto kao caj, pa moras unjeti dovoljno tekucine da bi imale dobar efekat. U stvari kod bilo kakvi h urinarnih problema mora se unositit dosta tekucine, da bi se urin sto krace zadrzavao.

Da znam to mi je inače problem al eto ovako ću se očito prisiliti hehehe 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

• .mila
    30. Prosinac 2021. 22:16

Bachata

Još jedno pitanje…. Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?

Ne znam ima li tu gdje zivis, ali meni je super bio Pancicev caj za trudnice i djecu, saljem link na sliku u nastavku.

Uz to mi je uputa od ginekologa (tad) bila da dnevno pijem po litar ovog caja, caja od brusnice i vode.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTw-E3tWqDvlnlCtK8wwtrGMfr02ywXooeF9w&usqp=CAU

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

baarbaraa34
    31. Prosinac 2021. 08:04

Jutro djevojcice  tko danas piski? 
    Bile ste vrijedne u pisanju pa sam malo smusena u porukama, ali znam da ima ponavljaca i dobrih kandidatkinja za novogodisnji plus! Cekamo vas
    Znam da je Kejsyn vec pozitivan, ali hajde cekamo potvrdu!
    Oprosti na vjerojatnoj greski u imenu, ali Zoeeuzoee zao mi je zbog toga sto prolazis! Nadam se da si u najkracem mogucem roku medju plusicima!
    Drzi se!
    Da se nadovezem za cajeve - caj od lista maline je jako dobar za trdunice, ali nekako vise sa naglaskom na 3. tromjesečje, ali se, kazu, moze pit i ranije samo u manjim dozama. Generalna uloga mu je laksi porod u svakom smislu, smanjenje krvarenja i svakakve dobrobiti, proguglajte ako vas zanima da sad ne pisem elaborate🙂

• Marićka
    31. Prosinac 2021. 08:56

Jutro žene,

Nakon jučerašnje svijetle crtice, danas sa testom drugog proizvođača (ako ne se varam jednake su  osjetljivosti) - samo jedna crta 

Ne znam uploadati sliku, izbacuje mi grešku stalno.

Uglavnom i bazalna temperatura mi raste, jutros 37,34.

Nisam pametna više...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.