Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    02. Siječanj 2022. 21:28

Brontosaurica

Sretno Kamilice 🥰🥰

Hvala ti 🤗 i tebi sretno, nek' bude skolska trudnoca! 🤞🤰🥳 Daj Bože da se sve mi odavde pridružimo tebi na jesenskim bebama! 😅🥂😇
    Atina sretna Nova i tebi! 🥳🥂🎉🎊 Nek' bude najsretnija, a porod najlakši! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mama_anđela
    02. Siječanj 2022. 22:10

[ul]
    [li]Trudnice 🤰
    Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]Ina85 ➕[/li]
    [li]Zoeeuzoee ➕[/li]
    [li]Lozaa ➕[/li]
    [li]Pikapolonka ➕[/li]
    [li]Mama_anđela ➕[/li]
    [li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
    [li]Lion32 04.01.-  2 dana ❤️[/li]
    [li]Keysi 05.01. - 3 dana ❤️[/li]
    [li]Brontosaurica 06.01. - 4 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 14.01. - 12 dana ♥️[/li]
    [li]Baarbara 14.01. - 12 dana ♥️[/li]
    [li]Lavica 14.01.- 12 dana ❤[/li]
    [li]Mila 17.01.- 15 dana ♥️[/li]
    [li]Reaa 18.01. - 16 dana♥️[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lavi..[/li]
    [li]Sekica..[/li]
    [li]BlairWaldorf..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Mina234…[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach…[/li]
    [/ul]
    .
    Dobra vecer cure :) Zadnjih dana sam bas u nekim frkama i obavezama pa kasnim s listom. 😊
    .
    Teichmab i Brontosaurica, nadam se da ce to biti prava T i da ce biti sve uredno. Sa srecom😘😘
    .
    Kejsy, jasno je da se nadas j bome sve dok ne stigne M, nadu ne gubimo😊 Nikada se ne zna, bez obzira na antibiptike i sve, zene se prije nego saznaju da su T i opijaju i svasta nesto pa oprt sve bude okej. Molimo Boga da sada bude plusic 😊🥰🥰
    .
    Kamilica, sretnooo, i neka se sstrasti probude maksimalno kod tebe i muzica, ajde ajde😇🥰
    .
    Atina, sretna Nova i tebi, da trudnoca prodje super i da bez problema docekas svoju malenu🥰🥰 Hvala sto me se sjetis i hvala na podrsci. Cekam eto pregled za dva dana, ovaj drugi imace sto narucuju da vidimo otlucaje srceka, nadam se da ce sve biti okej i kako trrba pa da sr onda i s vama malo druzim🥰🥰

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    02. Siječanj 2022. 22:12

Anie, ja sam i par dana nakon sto sam saznala da sam T i bila na pregledu imala bolove menstrualne, plasila sam se i stalno isla u wc da vidim ima li kakve krvi. Bas je bilo onakoo cesto, ali je proslo eto nekako, ni sama ne znam kako, ali je otislo. Biti ce to sve okej😊😊

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• teichmmb
    03. Siječanj 2022. 00:04

Mama anđela hvala na lijepim željama, nadam se i ja da ovaj put bude sve ok ali kad imaš loše iskustvo baš je teško..
    Od sveg srca se nadam da ćeš imati odličan pregled i čuti srčeko, iskreno vjerujem da je ovo godina lijepih priča za sve nas tu 😘

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Anny
    03. Siječanj 2022. 02:40

Mama_anđela

Anie, ja sam i par dana nakon sto sam saznala da sam T i bila na pregledu imala bolove menstrualne, plasila sam se i stalno isla u wc da vidim ima li kakve krvi. Bas je bilo onakoo cesto, ali je proslo eto nekako, ni sama ne znam kako, ali je otislo. Biti ce to sve okej😊😊

Hvala malo ste me sada umirili 💓 sad me počelo nesto kao zatezati ali mislim po svemu sto čitam da je i to normalno.... Lezanje, odmor, neće mi teško pasti 💪🤣😅💓

• teichmmb
    03. Siječanj 2022. 08:48

Brontosaurica

teichmmb

Mama anđelahvala na lijepim željama, nadam se i ja da ovaj put bude sve ok ali kad imaš loše iskustvo baš je teško..
    Od sveg srca se nadam da ćeš imati odličan pregled i čuti srčeko, iskreno vjerujem da je ovo godina lijepih priča za sve nas tu 😘

Jutro si piskila testic :)

Ostala sam bez testova pa cu uskoro do Mullera otici kupiti test pa cu onda piskiti.
    Tvoji mi super izgledaju 😍

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• .mila
    03. Siječanj 2022. 10:33

Eh, slijedi isjecak iz dnevnika jednog baksuza…
    Prije svega, sretna Nova!

Mi smo za Novu bili na putu, trebali se jucer vratiti sa Sarajevo ali zbog guste magle svi letovi jucer i danas za Sarajevo su otkazani. Zbog toga, cekamo do sutra u nekom hotelu neki naredni let. Ali to je najmanji problem. Prije neka 3-4 dana me poceo boljeti zub, gornja jedinica. Malo pomalo, trpila sam do neke granice ali sam morala popiti nekoliko brufena da me popusti prije dva dana. Jucer ujutro primijetim da mi je gornja usna natecena i utrnuta, do sinoc se to prosirilo i na obraze i dio nosa. U sitne sate u stranij drzavi u potrazi za hitnom, zubarom… jos novogodisnji praznici, skoro sve zatvoreno. Uspijem doci do zubara, uraditi snimak zuba i dobiti recept za antibiotik. Ali avaj, apoteke zatvorene, tesko doci do njih iz hotela jer je udaljen od grada… 
    I evo maloprije uspijemo dobiti, amoksicilin je u pitanju, ja sam danas tek 17dc, 3dpo, pa sam brinula zbog ovih lijekova, ali meni je lice totalno izobliceno i oteceno… Dobila sam i neke tablete protiv bolova, jer me i dalje boli zub i celjust, a o pritisku i utrnutom licu da ne pricam.
    Koji baksuz…

Brontosaurica, cestitam  
    Kejsy, kako si ti, ima li sta novo?

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

BlairWaldorf
    03. Siječanj 2022. 10:54

Brontosaurica

teichmmb

Brontosaurica

teichmmb

Mama anđelahvala na lijepim željama, nadam se i ja da ovaj put bude sve ok ali kad imaš loše iskustvo baš je teško..

Jutro si piskila testic :)

Ostala sam bez testova pa cu uskoro do Mullera otici kupiti test pa cu onda piskiti.
    Tvoji mi super izgledaju 😍

Jooj baš sam uzbuđena stalno ulazim na forum da vidim veeeliki plus

Kako lijepe crtice ❤️ ovdje sve pljušti s plusićima 🤗🙋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• teichmmb
    03. Siječanj 2022. 12:19

Evo sad sam napravila test 11dpo, nadam se da link radi 😊
    https://ibb.co/6Df4nw2

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

BlairWaldorf
    03. Siječanj 2022. 12:34

teichmmb

Evo sad sam napravila test 11dpo, nadam se da link radi 😊
    https://ibb.co/6Df4nw2

Koja jaka crtica na 11. Čestitam 💋❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.