Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    30. Prosinac 2021. 17:58

Kejsy

Bachata

teichmmb

Bachata

Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
    Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?

Mislim da ti je dr napravila dobar hodogram, znači ponoviti 2x betu i ultrazvuk za tjedan dana. Moguće da ostane prazna gestacijska pa se to zove blighted ovum, a vanmaterična je nešto drugo i znači da se plod razvija negdje izvan maternice. Kod vanmaterične koliko znam beta se ne dupla pravilno.
    Zasad ti je sve ok kako i treba biti za 5t i zato nemoj misliti na loše dijagnoze.

Dobro al čisto me zanima dal je moguće da tako postoji gestacijska vrećica, ploda nema uopće a beta se pravilno dupla? Šta je to onda?
    Mislim nadam se da će mi bit sve u redu, tj vjerujem da hoće al eto nisam i ala pojma da to postoji 🤨

e to nisam nasla ni u jednoj statistici da moze beta biti regularna u toj situaciji, tako da ne brini to bas nije moguce.. ako je lazna gestacijska u materici i van matericna, sto je rjetko, beta ima totalno ludacke vrednosti i odmah rade pretrage da se uvjere i cemu se radi, jer su to bas bas odstupanja. Ne brini

Hvala ti 💞
    Al ček jel vidim da i ti i aš plusić ženo? Ako da paaaaa čestitam ti od srca zaista ➕💞🥰. 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Bachata
    30. Prosinac 2021. 18:06

Kejsy

Bachata

Kejsy

Bachata

teichmmb

Bachata

Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
    Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?

Mislim da ti je dr napravila dobar hodogram, znači ponoviti 2x betu i ultrazvuk za tjedan dana. Moguće da ostane prazna gestacijska pa se to zove blighted ovum, a vanmaterična je nešto drugo i znači da se plod razvija negdje izvan maternice. Kod vanmaterične koliko znam beta se ne dupla pravilno.
    Zasad ti je sve ok kako i treba biti za 5t i zato nemoj misliti na loše dijagnoze.

Dobro al čisto me zanima dal je moguće da tako postoji gestacijska vrećica, ploda nema uopće a beta se pravilno dupla? Šta je to onda?
    Mislim nadam se da će mi bit sve u redu, tj vjerujem da hoće al eto nisam i ala pojma da to postoji 🤨

e to nisam nasla ni u jednoj statistici da moze beta biti regularna u toj situaciji, tako da ne brini to bas nije moguce.. ako je lazna gestacijska u materici i van matericna, sto je rjetko, beta ima totalno ludacke vrednosti i odmah rade pretrage da se uvjere i cemu se radi, jer su to bas bas odstupanja. Ne brini

Hvala ti 💞
    Al ček jel vidim da i ti i aš plusić ženo? Ako da paaaaa čestitam ti od srca zaista ➕💞🥰.

Ma jos mu bas i ne vjerujem, ali budem sutra ponovila.. pa valjda bude crtica opet. E koje su ti vrednosti bete?

Ja vjerujem da će bit plusić ➕💞
    Moja beta ovako koliko sam do sad vadila: 13,5 pa za 2 dana 112,2 pa za 6 dana jutros 4059,8. Sve po pravilu se dupla.Još 5.1 izvadit i onda 7.1.utrazvuk

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 18:15

Brontosaurica

Bachata ja mislim da se nemaš razloga brinuti. Naravno da postoje iznimke kad se beta dupla pravilno pa nešto ne bude u redu. Ali hej ti si tek u ranoj t super je da je gestacijska tu idući tj na utz bit ce i zumanacna i sve ce biti u redu. Nemoj se brinuti. Znam da je lako reći ali sve je skolski. Većina zena ni ne ide tako rano na utz. Ne može biti vanmzternicna ako dr vidi gestacijska u maternici. Bar ja tako mislim kao laik. Opusti se sto vise i uživaj.u prvoj t bi strepila dan prije pregleda sve ostale dane sam bila opuštena. Trudila sam se kad misao dodje loša zamijenim ju dobrom nečim sto me veseli. Uzivaj u trudnoći jer ti nitko nije rekao razlog da bi prestala. 😍😍😍 Sve je dobro i dolazi vaša sreća. Imati dijete nešto je najljepše sto mi se desilo. Da mogu imala bih puno djece. 🤣

Da pokušavam se opustit ali zbog prošlogodišnjeg spontanog sam jako ukočena iako pokušavam ne biti. Vjerujem da će sve bit dobro i također i ja želim puno djece ako Bog da 😊

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 18:33

Još jedno pitanje.... Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:00

Kejsy

Bachata

Još jedno pitanje…. Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?

Uuuu da dobro da si procitala, pije se koliko znam caj brusnica suseni plod samo, a ne listovi. Nazovi neku apoteku i pitaj za svaki slucaj, znaju oni za to i mirna si. Za list brusnice mi je neko spomenuo da ne smije piti tako mi je to ostalo u glavi. Pitaj u ljekarni za svaki slucaj..

A ja taman popila jednu šalicu 🙈idem odma zvat priju koja radi u ljekarni 🙈

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:01

Brontosaurica

Bachata

Još jedno pitanje…. Pošto imam nešto bakterija u mokraći rekla mi je ginićka da pijem čaj od brusnice. Ja sam uzela čaj od listova brusnice u bio bio. Sad gledam na googlu i kažu da nije dobro da teudnice piju jer da izaziva grče je maternice. Da li itko zna da li se može to piti ili koji da kupim ako se ne smije?

Ja sam u trudnoći pila caj od brusnice ali od enciana u granulama i jedino mi je taj stvarno pomogao da izbjegnem antibiotik. Obična brusnica nije. I nikad mi nije rekla da ne smijem. Naprotiv rekla je a baš taj smijem a uvinh da ne smijem. Ali ja sam pila u 2 tromjesečju za prvo ne znam jel neka razlika

Nije mi taj poznat.... Taj nije od lista brusnice? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:08

Brontosaurica

Bachata

Brontosaurica

Bachata

Ja sam u trudnoći pila caj od brusnice ali od enciana u granulama i jedino mi je taj stvarno pomogao da izbjegnem antibiotik. Obična brusnica nije. I nikad mi nije rekla da ne smijem. Naprotiv rekla je a baš taj smijem a uvinh da ne smijem. Ali ja sam pila u 2 tromjesečju za prvo ne znam jel neka razlika

Nije mi taj poznat…. Taj nije od lista brusnice?

Nene mislim da su to plodovi bas

U jeben mu valjda mi neće ništa bit od jedne šalice šta sam popila sada 🙈

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:09

Brontosaurica

Bachata

Brontosaurica

Bachata ja mislim da se nemaš razloga brinuti. Naravno da postoje iznimke kad se beta dupla pravilno pa nešto ne bude u redu. Ali hej ti si tek u ranoj t super je da je gestacijska tu idući tj na utz bit ce i zumanacna i sve ce biti u redu. Nemoj se brinuti. Znam da je lako reći ali sve je skolski. Većina zena ni ne ide tako rano na utz. Ne može biti vanmzternicna ako dr vidi gestacijska u maternici. Bar ja tako mislim kao laik. Opusti se sto vise i uživaj.u prvoj t bi strepila dan prije pregleda sve ostale dane sam bila opuštena. Trudila sam se kad misao dodje loša zamijenim ju dobrom nečim sto me veseli. Uzivaj u trudnoći jer ti nitko nije rekao razlog da bi prestala. 😍😍😍 Sve je dobro i dolazi vaša sreća. Imati dijete nešto je najljepše sto mi se desilo. Da mogu imala bih puno djece. 🤣

Da pokušavam se opustit ali zbog prošlogodišnjeg spontanog sam jako ukočena iako pokušavam ne biti. Vjerujem da će sve bit dobro i također i ja želim puno djece ako Bog da 😊

Vjerujem da je jako teško biti otpušten kad doživiš nešto tako. I zao mi je radi toga sto ste prošli. Ali ova bebica ostaje kod svoje mame idućih 9 mjeseci i onda za cijeli život 😍😍

💞🥰

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 19:18

Brontosaurica
    Zeno imas li ti kakvih simptoma..jesi napravila jos koji test...meni je malo malo sila na wc piskit pogotovo lad stisnem donji dio trbuha (nema nikakvih znakova upale ni prilade no peckanja),nadutost vjestice jos nema gpre mi ke sad cekat nego kad sam bila prvi put trudna 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Bachata nece nista bit od jedne salice samo predi na encianovu brusnicu najbolja je i nista ne broni za 9 mj malo cupavo cudo ce bit u tvom narucju ♥️🥰😘♥️

Dragica

Bachata
    30. Prosinac 2021. 19:21

Brontosaurica

Bachata

Brontosaurica

Bachata

Brontosaurica

Bachata

Nije mi taj poznat…. Taj nije od lista brusnice?

Nene mislim da su to plodovi bas

U jeben mu valjda mi neće ništa bit od jedne šalice šta sam popila sada 🙈

Ma neceee daj. To moraju biti velike količine samo ga sad nemoj više piti. Uzmi plod brusnice od encijana on je skuplji Al je bass jak i dobar i naravno provjeri u ljekarni još jednom jel smiješ u prvom tromjesečju.

Thanxyć žene 😉

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.