https://ibb.co/NN3Q2Y6
Cure upravo napravila mullerov test nakon 2 h držanja urina
Bravo bravo 🥰🥰🥰
Toooo, čestitam, takav je otprilike bio i moj jučer. Danas nisam radila pa ću sutra ponoviti da vidim jel tamni. Da se bar zajedno preselimo na jesenske bebe 🙏
Jooj držim nam fige još nisam ni mužu rekla strah me da ne bude biokemijska ili nešto pa cu pricekat još malo
Bravo bravo bas mi je drago ♥️🥰😘❤
Dragica
Toooo, čestitam, takav je otprilike bio i moj jučer. Danas nisam radila pa ću sutra ponoviti da vidim jel tamni. Da se bar zajedno preselimo na jesenske bebe 🙏
Jooj držim nam fige još nisam ni mužu rekla strah me da ne bude biokemijska ili nešto pa cu pricekat još malo
Da tak i ja, nažalost iz iskustva znam da se ne treba unaprijed previše veseliti. A ništa, onda ćemo sad s optimizmom dan po dan 😉
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Wow, koliko plusica 🥳😍🥳😍🥳😍🎉🎉🎉🎉🥂🥂🥂
Cestitam cure! 🥳🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kad su simptomi T i pmsa slični ja nemam nis specifično jedino ističe bol u leđima jer ne popušta ali znala su me prije boljeti. Sad oprezno dan po dan. Piski kejsiii 🥰🥰
hmm natjeraces ti mene da potrosim testic, pa cu morati komsinicu slati da mi kupi drugi ahahaah, jer izolacija traje 10 dana od testiranja, a ja se testirala 31.12. znaci veselo ahahaah bice da cu ja opet popiskiti one trakice sto bacaju sjene imam ih jos pa ako slucajno bude tamnije ili nesto drugacije, onda iskoristim onaj gravidnost.. imam dva, ali bih rado da jedan ako ulovi nesto drugi iskoristim nakon 2 dana, da vidim kako srtica napreduje, ako je bude naravno.. jer mi je sad uzasna procedura otici uraditi nalaze, kako su praznici ni ne znam kako sta ide, nekom se moram javiti da izlazim i dobiti dozvolu, kome nemam pojma, ne mogu dobiti info jer niko se ne javlja jer je praznik.. moram naci ko ce me odvesti do laba, neko ko je prebolio ili nesto tako da je on siguran, ufff peripetija je to sad bas bas .. nego ima onih bzv trakica pa cu ja iskoristitti ujutru, jbg ako se nesto desava bice valjda i sjena drugacija..
Ajdeee🥰🤣
11-ti mi je dan danas, nisam jos piskila.🙈 Sutra cu se natjerati, moram kupiti one casice 🤷🏼♀️
Hvala ti, ulovit cu ja nju , samo je pitanje hoće li bit seksa 😂
Tebi sretno s ovim drugim trakicama! 🤞🤰☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
11-ti mi je dan danas, nisam jos piskila.🙈 Sutra cu se natjerati, moram kupiti one casice 🤷🏼♀️
Hvala ti, ulovit cu ja nju , samo je pitanje hoće li bit seksa 😂
Tebi sretno s ovim drugim trakicama! 🤞🤰☺️
Ovo je bilo za kejsy 😆🙈
Večer cure,želim Vam sve najbolje u novoj 2022 godini!!! Neka donese najviše plusića 😘🥰🤞🤗
Kamilica Ovaj mjesec mora biti dobitak,nema pauze samo akcija 🤣🤞🙏💪💪
Mama_andjela Ne znam ako ste komentirale već ovdje vidim da je plus bio na 21.12 a loš datum prošle godine bio 12.12 samo izmjenjeni broj početni,to mora da je suđena beba♥️♥️♥️🤞 Tako da ne brini sve će biti u redu,to kwm ja koja stalno nesto strahuje 🥴 ali bit će sve dobro vidjet ćeš 😘😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika https://ibb.co/RTS7LYD [ibb.co]
Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slikahttps://ibb.co/RTS7LYD[ibb.co]
Isto mi je danas 11 dpo test navečer i od tad grčevi i u prvoj t sam ih imala dosta dugo sigurno par tj od izostanka menge.
Nadam se da vam je test plus 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji