Keysi misliš da je još rano da mi mullerov test pokaže ista? Btw piskila sam nakon možda sat i pol od zadnjeg mokrenja pa je i koncentracija u urinu sigurno nikakva. Od simptoma samo i dalje bol u leđima tj u donjem djelu ledja. Ostalo ništa. Dan neočekivane je 6 1
Meni je danas pokazalo s drugim testom svijetlu pozitivnu crticu i dok nisam pročitala tvoj komentar nisam pridavala važnost bolovima u leđima, ali ako je to simptom, onda je to jedini koji imam...
zoe draga jako mi je žao.. drži mi se... jaka si ti
Brontosaurica meni je test izt mullera na 9dpo prikazao crticu dok oni kinezi nisu ništa , ali sam isti dan i popodne napravila cb za rano otkrivanje... tako da ja tim mullerovima donekle vjerujem :)
Maricka svaka žena je drugčija i drugčije ima simptome.. to što nemas simptome ne mora značiti da nisi trudna.. moja frendica ima pcos, neredovite cikluse i evo paf treći put trudna praktički iz prve... tako da je sve moguće
Blair UŽIVAJ i odmori se kako treba... možda baš to bude dobitna kombinacija
Mama_anđela samo ti odmaraj i obavi sve što imaš pa si na miru... ovaj put će sve biti ok... ja evo krenula ganjati Ovulaciju imam osjećaj da bi ovaj put mogla malo ranije, krenula sam sa lh trakicama počele se buditi
očekujem O 3. ili 4.1.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Cure malo sam čituckala ... Zoe 💔
Kejsy gdje je crtica da ja škicnem 🥳
Mullerov test je solidan meni je pokazao crticu par dana prije M 🤷
Lavice ... 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure bila sam danas na ult
Prazna gestacijska vrecica i dalje ,drugi tjedan idem na kiretazu(tj po tablete)
Sretno svima,treba mi malo.odmora od svega,vidimo se uskoro doci cu opet kad odlucimo krenuti u nove pobdeje,a do onda se nadam vidjeti sve puno plusica,sretno svima❤🙏
Zelim ti svu snagu ovog svijeta i saljem veliki topli zagrljaj… I da se sto prije oporavis na svim mogucim poljima. Drzi se i brzo nam se vrati
Da li je moguće da je prazna gestacijska a beta po pravilu raste?
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Cure malo sam čituckala … Zoe 💔
Kejsy gdje je crtica da ja škicnem 🥳
Mullerov test je solidan meni je pokazao crticu par dana prije M 🤷
Lavice … 💋
Kakva je situacija kod tebe? Evo trakice, sutra radim drugu ko zna mozda bude malotamnija, jer sam se naljevala tekucinom i sinoc.. https://ibb.co/7tHg52d i malo visr zatamnila da se bolje vidi https://ibb.co/kKM1hq9 Ima neki filter sto napravi crtice flurscentnim a pozadinu crnim, ali nemam pojma kao se zove da ga potrazim..
Meni ovo djeluje baš obećavajuće s obzirom koji je dpo.
Kad mi se u 7 mj. pokazao plus ulovila me neke prehlada par dana tako da i ovaj pad imuniteta može biti dobar znak, samo držim fige da nije upala pluća..
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?
Mislim da ti je dr napravila dobar hodogram, znači ponoviti 2x betu i ultrazvuk za tjedan dana. Moguće da ostane prazna gestacijska pa se to zove blighted ovum, a vanmaterična je nešto drugo i znači da se plod razvija negdje izvan maternice. Kod vanmaterične koliko znam beta se ne dupla pravilno.
Zasad ti je sve ok kako i treba biti za 5t i zato nemoj misliti na loše dijagnoze.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Mislim da ti je dr napravila dobar hodogram, znači ponoviti 2x betu i ultrazvuk za tjedan dana. Moguće da ostane prazna gestacijska pa se to zove blighted ovum, a vanmaterična je nešto drugo i znači da se plod razvija negdje izvan maternice. Kod vanmaterične koliko znam beta se ne dupla pravilno.
Zasad ti je sve ok kako i treba biti za 5t i zato nemoj misliti na loše dijagnoze.
Dobro al čisto me zanima dal je moguće da tako postoji gestacijska vrećica, ploda nema uopće a beta se pravilno dupla? Šta je to onda?
Mislim nadam se da će mi bit sve u redu, tj vjerujem da hoće al eto nisam i ala pojma da to postoji 🤨
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Kejsy meni ovo izgleda super,ali ponovi još jedan da potvrdiš plusić🥰🥰🥰
Kad vidim da svi spominju neku prehladu i temperaturu u vrijeme kad su doznale za plusić točno se i ja ponadam s obzirom da sam i ja imala povišenu temperaturu i da sam prehlađena 🙈🙈 ali to je moj san
Ja već par noći sad zadnjih sanjam pozitivan test na trudnoću valjda koliko sam razmišljala o tome
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Kejsy meni ovo izgleda super,ali ponovi još jedan da potvrdiš plusić🥰🥰🥰
Kad vidim da svi spominju neku prehladu i temperaturu u vrijeme kad su doznale za plusić točno se i ja ponadam s obzirom da sam i ja imala povišenu temperaturu i da sam prehlađena 🙈🙈 ali to je moj san
Ja već par noći sad zadnjih sanjam pozitivan test na trudnoću valjda koliko sam razmišljala o tome
Ček ček ček propustila sam nešto.....
Kejsy pozitivan testić? Aaaaa supeeer 🥰🥰🥰💞💞➕
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji