Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • .mila
    30. Prosinac 2021. 09:41

Mama_anđela

I ja sada pijem Aspirin Protect a i prethodnih sam mjeseci i nastaviti cu njega ako mi nalaz bude okrj, nadam se da hoce. Iskreno😊 Znam da je to veoma dobar lijek i toliko trudnoca je uz pomoc njega izneseno i hvala Bogu da ga imamo. Ako i budem trebala uzimati nema sta, sve samo da izvedem urednu trudnocu do kraja i docekam zivu bebicu. 😊😊 Nadam se da cete ovog mkeseca vec uspjeti😘

Drzim fige da bude nalaz bez mutacija, ali u slucaju da ipak nesto bude (ima i blazih oblika od ovog mog) nista strasno za jednu mamu - samo hrabro 
    Tu sam ako ti bude trebalo jos nekih informacija i detalja o terapiji i mom iskustvu. Primila sam oko 330ak injekcija, sve sprice sacuvala i nakon sto se djecak rodio napravila jednu sliku sa njim usred sprica poredanih u oblik srca za uspomenu.
    Meni je hematologica, nakon sto sam dobila tu dijagnozu, preporucila da pijem prenatalne Femibion (Femibion 1 do 12tt, pa Femibion 2 do kraja trudnoce i dojenja) jer sadrse aktivni oblik folne kiseline, nisam strucnjak ali nesto je bilo oko toga da moja krv ne moze iskoristiti ‘obicni’ oblik tj. sam folat. Pa mozes se raspitati sa dr i oko toga, mozda ima jos neka alternativa.

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    30. Prosinac 2021. 10:13

Evo mene opet, uradila sam jednu LH za danas, posto sam +2h u odnosu na vrijeme kad sam radila jucer 
    Koliko vidim, ovo je pik, mozda uradim jos jednu popodne da potvrdim, pa bi sutra trebala poceti da blijedi. Na putu sam do nedjelje, i imam knap jos tri trakice. 

Dakle 13dc danas, pokrili smo jucer i danas, i idemo dalje ‘izdrzati’ jos dva-tri dana akcije pa odbrojavati do testica 

https://ibb.co/YtdfTwT

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    30. Prosinac 2021. 10:30

Kejsy

E cure ja nisam izdrzala pisnem jedan jeftini test i ako je njemu osjetljivost kao onom gravignost ultra, ali sta znam kako su jeftini nesto im puno ne vjerujem, blesa prospem urin pa nisma mogla da provjerim da li je laznjak, tesko je ufotkati, ali moza vidite i vi, sjena se pojavila nakom 2-3 minute, A ovaj se ocitava u principu u okviru 10 minuta https://ibb.co/7tHg52d probala zatamniti da se bolje vidi ali ne pomaze puno https://ibb.co/kKM1hq9 vidi neko jos ili sam pukla

Pa Kejsy, ne da vidim nego dooooobro vidim  izgleda da ste ulovili, svaka cast ne znam smijemo li cestitati ili da sacekamo jos koji dan da potvrdis 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Reaa
    30. Prosinac 2021. 11:11

Kejsy ja vidim  još čemo sačekati i službeno piškenje ali to je to

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

BlairWaldorf
    30. Prosinac 2021. 11:14

Mama anđela na godišnjem sam 🥳 otputovali u malo toplije krajeve, ovaj mjesec bez trakica kalkuliranja pa kako bude... 😂 Mislim, znam ja kad imam plodne dane ali ne mogu vise piškiti, pratiti, treba mi pauza. Nakon samo jednog mjeseca 🤪 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 11:23

Brontosaurica

Keysj kako si jutros kako je prošla noć.
    Ja sam piskila mullerov test danas sa drugim jutarnjim urinom haha i negativan je. 😂

I ja sam sa prvim jutarnjim isto negativan al vjestice jos nema i simptomi su i dalje tu🤷‍♀️

Dragica

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 11:29

Kejsy

I ja vidim nesto🥰🥰 ponovi ti za koji dan❤

Meni je 13dpo vjestice jos nema nsoravila rano jutros s prvim urinom onaj iz mullera test al nista vidila nisam simptomi su i dalje tu..tako da nista neznam morat cu uzet koji skuplji test ocito 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Dragica

Draga1982
    30. Prosinac 2021. 11:36

Kejsy

draga1982

Brontosaurica

Keysj kako si jutros kako je prošla noć.
    Ja sam piskila mullerov test danas sa drugim jutarnjim urinom haha i negativan je. 😂

I ja sam sa prvim jutarnjim isto negativan al vjestice jos nema i simptomi su i dalje tu🤷‍♀️

citam sinoc i to na nekoj stranici klinike za plodnost, kad je najpouzdaniji kucni test, kaze ovako 2 sedmice nakon izostanka menstruacije… ja se slatko nasmejala, ali opet sa druge strane… ili je greska ili oni to stvarno smatraju.. jer stvarno sam citala da se desava da tek nakon sedmicu ili dve zene dobiju pozitivan test.. ko zna eto sve je moguce

A moguce je sve nemogu se sjetit u prvoj trudnoci ja mislim da sam ja test napravila kad mi je kasnila 12 dana i sa 14 danom kasnjenja sam isla ginekologu tako da sve je moguce 🤷‍♀️

Dragica

zoeeuzoee
    30. Prosinac 2021. 13:28

Cure bila sam danas na ult
    Prazna gestacijska vrecica i dalje ,drugi tjedan idem na kiretazu(tj po tablete)
    Sretno svima,treba mi malo.odmora od svega,vidimo se uskoro doci cu opet kad odlucimo krenuti u nove pobdeje,a do onda se nadam vidjeti sve puno plusica,sretno svima❤🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Marićka
    30. Prosinac 2021. 13:37

Pozdrav drage ženice,

Nova sam na forumu iako vas pratim već par mjeseci.
    Dragi i ja aktivno radimo na bebi zadnjih mjesec dana i danas sam napravila test koji je pokazao blagu crticu (pozitivnu, probati ću upload-ati sliku).

Osim toga, nemam nikakve simptome, 37 dan ciklusa, PCOS, neredoviti ciklusi 

Sutra ponavljam test i ne želim se previše nadati, jer sam očekivala da ću imati problema sa začećem pa mi je ovo blago rečeno šok.

Moguće je imati pozitivan test i nikakve simptome? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.