Blair, Lavica, ste tu? Kako ste?
.
Lavi, ako danas radis test, sretnooo
.
B, e dobro ti je dosao razgovor s tom prijateljicom, nekako najbolje jedna drugu razumijete. A i dobru zelju si pozeljela, svima nama koje iscekujemo neka se ostvare odmah blizanci i dosta
Hvala tii😘😘❤
Još se dvoumim danas ili sutra
M nema i takoo🙈
Reko je muž čekaj mene dok s posla dođem ako ćeš radit tako da čekam i njega
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije
BRONTOSAURICA, nadam se, vjeruj, i hvala ti na podrsci Dati ce Bog da svaka od nas se uskoro sastane na jesenjskim bebama
.
LAVI, ti kada skupih hrabrosti, i pokusaj :) Nadam se da cete vidjeti lijepe dvije crtice I ja sam prvi puta test radila smmuzem, ali to mi je bio prvi puta da drzim test u ruci, umakali smo s obje strane
Stavili casu na stol i umoci tam umoci vamo, na kraju ubacim sliku ovdje na forum, slucajno nadjem, i djevojka mi kaze a sam trudna, krenu me obasipati cestitkama, a stvarno se crta jedva vidjela

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro cure. Citam vas svaki dan i nekako mi je lakse kad vidim vasa iskustva. Muz mi kaze da previse razmisljam,da se opustim,ali nije ni to bas jednostavno. Ako sad procurim, bit ce 8 mjeseci pokusavanja,a idu pomalo godine i strah me svega. Kad vidim tu da je neka od vas napisala da joj kolegica pokusava 14 godina, dodje mi muka. Nije fer da se dogadjaju takve stvari dobrim ljudima koji bas zele djecu..al valjda onaj gore ima neki plan. 🙏🙏🙏
Mama andjela, mozes i mene staviti na popis za (ne)dobiti 28.12. 😘
Nemoj se opterećivati, dobro ti kaže muž, nažalost to je danas sve češće, ali svi smo individualni i neće nam isto biti.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mama andjela i mo se nadamo🙏🙏🥰
Eeee da lakse je nekako s muzem,nego sama
Tako cemo i mi pa sto bude🙏🙏
Ajmeee bas lijepooo 🥰🥰🥰
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
2/25- Petrova,MPO
Jutros me sestra pita jesil primjetila da je ova jedna trudna, rekoh nee, a prije par dana mi pricala o njoj, kako vec 2 i pol godine ne moze ostati T, jedan jajnik ima, i isla je velikom broju doktora, ustanovljena dijagnoza sterilnost. Dakle, nema sanse za T, i otisla zadnjoj doktorici, dala joj da pije Inofolic HP, i nakon mjesec i pol zatrudnila. Vec ima jedno dijete od 11 godina ali se zadnjih godina zalomilo i nije islo. Dakle, i uz postavljenu dijagnozu, ima nade

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Mama andjelai mo se nadamo🙏🙏🥰
Eeee da lakse je nekako s muzem,nego sama
Tako cemo i mi pa sto bude🙏🙏
Ajmeee bas lijepooo 🥰🥰🥰
Jooj ja sam prvi put u 5 ujutro on je još spavao vidjela ja sjenu i gledam u to nije mi bilo ništa jasno pa sam u 8 zurila u ljekarnu kupit još tri različita testa i sve napravila prije nego se on probudio. I kad sam mu rekla mislio je da ga zezam jer sam se smijala i kaže on meni pa ne zezaj se sa tim nisi normalna hahhaahaha nije mi vjerovao valjda 5 minuta.
Aa slatkooo baš🥰🥰
Niš ja čekam još uvijek hahah cure malo mi je muks iskreno ne znam jel od panike neke,stresa pred taj test i rezultat ili što jao menii
Dođe mi da ga jednostavno napravim sama i to je to
Ali ipak kad je muž zamolio čekat ću ga,nadamo se blagoslovu pa ipak da taj trenutak zajedno budemo
Ako i ne bude isto ta budemo zajedno,lakše je on je moja stijena 🥰❤🙏
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
2/25- Petrova,MPO
Žene moje ne znam jesam li vam to ispričala,moja mama mene je rodila sa 23 godine,imala je uvijek neredovne M,prije mene isto je zatrudnila međutim izgubila je bebu
Nikad nije uzimala nikakve hormone za M,kad je mene rodila obolila na štitnjaču i od tog isto tako ciklusa nikad
Ono 1 do 2 put godišnje,nekad je znala tu uzet duphastona malo ali ništa kad bi prestala pit svepo starom
Ii tako išla je i na folikilometrije jer su htijeli još djece ali doktori su rekli nema šanse,buditr sretni sa svojom curkom
I nakon 20 godina skoro i 21 ja dobijem sestru svoju
Nikad neću zaboravit taj tren,ona je mislila da je ua u menopauzu jer M valjda nije tad dobila preko godine dana i osjetila je neke promjene na sebi ali žrna 43 godine računa što može nego menopauza
Kad ono dođu oni meni i kažu dobit ćeš seku ja ostala u šoku
Naravno pozitivnom,sad je naša prinveza,ima 5 godina i svih nas vrti oko malog prsta ali neka je ona s nama živa i zdrava
Tako da žene moje, ništa nije nemoguće!❤
I meni su doktori rekli da po mom nalazu jajnika koliko god se trudili neće doć do trudnoće
Al evo činjenica je ta da onom ko stvarno vjeruje čuda se događaju
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
2/25- Petrova,MPO
Cure,već sam išla pisati pa me prekinuli u naumu! Da sada svima ponaosob ne nabrajam , svima nek se ostvare njegove želje! Da se teško opustiti i ne misliti zaista jest. Podrška partnera je svakako važna i najvažnija. Što će tko reći, eh, to nije u opće bitno. Mene zaboli što će reći ukoliko mi se pokaže plusić. Čak mislim da bi klinci bili veseliji neko itko drugi. Da je život drugačiji bio već bi se odlučili i ostvarili ili ne. Znam žene da su 'spašavale brak' s djecom i to njih dosta ... i ne tiču me se njihovi razlozi, ali imam stav o tome. Mi smo nakon zajedničkih 13 godina nekako se posložili i ja se vidim iako sam 40+ kako i mama od kolegice s ove teme (muž nema punih 38 i svakako je po godinama u prednosti). Nije mi zbog duljine trajanja porodiljnog ako bi u opće toliko dugo bila iz financijskih razloga i slično. Radim, dok sam studirala radila sam i jednostavno osjetiš da bi mogao još ako ide...Zato lipe moje glava gore i samo naprijed! A zato smo i tu! Radujem se novim iskustvima i dogodovštinama s vama!
LaVi priča je predivna i vjerujem da je djevojčica/sestrica svima vama najsjajnija zvjezdica!
B. Slažem se u potpunosti sa ovim što si napisala.
Potpisujem🥰🥰
I da je stvarno je naša najsjajnija zvjezdica🥰🥰
Bogu hvala na njoj,uz nju sam se i ja osamostalila i naučila odgovornosti i brizi oko djeteta,jer sam je čuvala stalno dok su moji radili.
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
2/25- Petrova,MPO
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji