Mama andjela i mo se nadamo🙏🙏🥰
Eeee da lakse je nekako s muzem,nego sama
Tako cemo i mi pa sto bude🙏🙏
Ajmeee bas lijepooo 🥰🥰🥰
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
6/25 - Letrozol
Jutros me sestra pita jesil primjetila da je ova jedna trudna, rekoh nee, a prije par dana mi pricala o njoj, kako vec 2 i pol godine ne moze ostati T, jedan jajnik ima, i isla je velikom broju doktora, ustanovljena dijagnoza sterilnost. Dakle, nema sanse za T, i otisla zadnjoj doktorici, dala joj da pije Inofolic HP, i nakon mjesec i pol zatrudnila. Vec ima jedno dijete od 11 godina ali se zadnjih godina zalomilo i nije islo. Dakle, i uz postavljenu dijagnozu, ima nade
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Mama andjelai mo se nadamo🙏🙏🥰
Eeee da lakse je nekako s muzem,nego sama
Tako cemo i mi pa sto bude🙏🙏
Ajmeee bas lijepooo 🥰🥰🥰
Jooj ja sam prvi put u 5 ujutro on je još spavao vidjela ja sjenu i gledam u to nije mi bilo ništa jasno pa sam u 8 zurila u ljekarnu kupit još tri različita testa i sve napravila prije nego se on probudio. I kad sam mu rekla mislio je da ga zezam jer sam se smijala i kaže on meni pa ne zezaj se sa tim nisi normalna hahhaahaha nije mi vjerovao valjda 5 minuta.
Aa slatkooo baš🥰🥰
Niš ja čekam još uvijek hahah cure malo mi je muks iskreno ne znam jel od panike neke,stresa pred taj test i rezultat ili što jao menii
Dođe mi da ga jednostavno napravim sama i to je to
Ali ipak kad je muž zamolio čekat ću ga,nadamo se blagoslovu pa ipak da taj trenutak zajedno budemo
Ako i ne bude isto ta budemo zajedno,lakše je on je moja stijena 🥰❤🙏
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
6/25 - Letrozol
Žene moje ne znam jesam li vam to ispričala,moja mama mene je rodila sa 23 godine,imala je uvijek neredovne M,prije mene isto je zatrudnila međutim izgubila je bebu
Nikad nije uzimala nikakve hormone za M,kad je mene rodila obolila na štitnjaču i od tog isto tako ciklusa nikad
Ono 1 do 2 put godišnje,nekad je znala tu uzet duphastona malo ali ništa kad bi prestala pit svepo starom
Ii tako išla je i na folikilometrije jer su htijeli još djece ali doktori su rekli nema šanse,buditr sretni sa svojom curkom
I nakon 20 godina skoro i 21 ja dobijem sestru svoju
Nikad neću zaboravit taj tren,ona je mislila da je ua u menopauzu jer M valjda nije tad dobila preko godine dana i osjetila je neke promjene na sebi ali žrna 43 godine računa što može nego menopauza
Kad ono dođu oni meni i kažu dobit ćeš seku ja ostala u šoku
Naravno pozitivnom,sad je naša prinveza,ima 5 godina i svih nas vrti oko malog prsta ali neka je ona s nama živa i zdrava
Tako da žene moje, ništa nije nemoguće!❤
I meni su doktori rekli da po mom nalazu jajnika koliko god se trudili neće doć do trudnoće
Al evo činjenica je ta da onom ko stvarno vjeruje čuda se događaju
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
6/25 - Letrozol
Cure,već sam išla pisati pa me prekinuli u naumu! Da sada svima ponaosob ne nabrajam , svima nek se ostvare njegove želje! Da se teško opustiti i ne misliti zaista jest. Podrška partnera je svakako važna i najvažnija. Što će tko reći, eh, to nije u opće bitno. Mene zaboli što će reći ukoliko mi se pokaže plusić. Čak mislim da bi klinci bili veseliji neko itko drugi. Da je život drugačiji bio već bi se odlučili i ostvarili ili ne. Znam žene da su 'spašavale brak' s djecom i to njih dosta ... i ne tiču me se njihovi razlozi, ali imam stav o tome. Mi smo nakon zajedničkih 13 godina nekako se posložili i ja se vidim iako sam 40+ kako i mama od kolegice s ove teme (muž nema punih 38 i svakako je po godinama u prednosti). Nije mi zbog duljine trajanja porodiljnog ako bi u opće toliko dugo bila iz financijskih razloga i slično. Radim, dok sam studirala radila sam i jednostavno osjetiš da bi mogao još ako ide...Zato lipe moje glava gore i samo naprijed! A zato smo i tu! Radujem se novim iskustvima i dogodovštinama s vama!
LaVi priča je predivna i vjerujem da je djevojčica/sestrica svima vama najsjajnija zvjezdica!
B. Slažem se u potpunosti sa ovim što si napisala.
Potpisujem🥰🥰
I da je stvarno je naša najsjajnija zvjezdica🥰🥰
Bogu hvala na njoj,uz nju sam se i ja osamostalila i naučila odgovornosti i brizi oko djeteta,jer sam je čuvala stalno dok su moji radili.
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
6/25 - Letrozol
LaVi savršena Božićna priča! Jako sam sretna kad tako nešto pozitivno pročitam!
Kejsy i sama s blagošću zagledam trudnice...to je skroz šašavo i zamišljam si što da sam sad trudna i kako bi bilo u pojedinoj situaciji, tipa-kako bi se postavila itd? U glavno,ova tema je počela s plusićima čitaj 'zvjezdicama'! Biti će toga još
Lavi prekrasna priča!!!! Bogu hvala da je tako 🥰
Ne znam jesi li već pisala ali zašto su tebi rekli da nećeš moći imati djece tj da jajnici ne rade? Jel za vas onda opcija mpo ili? Nešto nisam dobro povezala svakako toga sam svijesna
Brontosaurica imam pcos,ginekolog me je samo sopao duphastonima i ništa,ja sam bika bez ovulacije i kad bi prestala M nigdi,s tim se borim od svoje 17 godine.
Međutim sad kad sam se udala htijela sam bebu,nadala sam se da će prepoznat problem i riješavat ga ali ništa na svakom pregledu ista priča,njih 5 me je gledalo i slalo na pretrage i uvijek isto duphaston i dobro je mlada si i tako
Na kraju su mi rekli da su mi jajnici uspavani da koliko god se trudili nemože doći do bebe,sad mi je ova zadnjda dala klomifen da probamo s tim i evo sad ćemo vidjet.
Uglavnom izgleda da ja nikako nisam imala ovulacije jer nemoguće da se nijednom nije primilo.
Kažu da klomifen pomaže pa ćemo sad doznati jel to tako.
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
6/25 - Letrozol
Sortiraj odgovore
Najstariji