Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_anđela
    20. Prosinac 2021. 09:51

Sekica, nadamo se da je to to
    .
    Lavi, kada planiras raditi test? Imas li inace bolove pred dolazak M a sada izostaju bolovi, ili? Vidis li nesto drugacije? Procitala sam dosta iskustava da s klomifenom M moze kasniti, ali opet prati tijelo, ako danas ne stigne i ne bude bolova, ja bih sutra odradila testic na tvom mjestu pa kako budde
    .
    Minnie1234, da imas policisticne jajnike mislim da bi ti doktor rekao i da bi ti ukljucio neku terapiju, jer u tim situracijama obicno zene imaju neredovne menstruacije, po 35 ili vise dana, ne ovuliraju, i zato dobiju odredjenu terapiju. Eh sad sto se tice ovulacije, ako imas sluz koja je identicna kao bjelance onda je to to,, ne mora znaciti da te i grudi trebaju boljeti, sve je to od zene do zene. A ako nisi sigurna oko ovulacije da li je to to, mozda da odes na pregled, vise njih da na uzv pratis plodne dane i ovulaciju i da tada tempiras odnose. Ili samo da odes tri-cetiri dana prije nego mislis da ces imati ovulaciju da doktor provjeri na uzv, stanje folikula, velicine i sl. Eto to su moji neki savjeti, da to pokusas. Nekad jednostavno treba vremena, parovi su zdravi ali ne dodje odmah do trudnoce, iz eto nekog nepoznatog razloga. A ti obzirom da imas cesto odnose i da ste skupa stalno, najbolje prati na uzv promjene jer mozda tada doktor uoci neke nepravilnosti ako ih vec ima. Potrazi i vise misljenja, neki se ne vole baviti detaljno jer kao normalno je da do godinu dana ne dodje do T, ako se oduzi eh onda ce nesto vise pregledati. Sve je do doktora, kakvog je stava i volje :) Sretno

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• LaVi
    20. Prosinac 2021. 09:58

Mama andjela pa nemam bolova nikakvih,jedino na dodir osjetljivije bradavice eto to je baš sve🤷‍♀️🙈
    A i ja bi isto odma napravila sutra tesr ako ne dođe ali baš me strah razočarenja evo tako sad pred Božić kad dobim taj minus zbedirat ću se cijela
    Neki tračak nade postoji u meni ali sumnjam nekako ne znam,baš zato što su stalno doktori govorili kao bez terapije ništa neće biti,nemoguće je i tako
    I sad najradije se nebi nadala ničem ali ne mogu jer stalno razmišljam😪
    I znam da se sad jadam a vi ste tu puno toga goreg prošle od mene i ovo zvuči ko mačji kašalj ali baš sam bezvezna

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• minnie1234
    20. Prosinac 2021. 10:12

Mama Anđela hvala ti na savijetu,sacemo napraviti malu stanku a onda opet u nove pobjede,i dat cu sve od sebe da otkrijen problem♥️

Mama_anđela
    20. Prosinac 2021. 10:22

LaVi

Mama andjelapa nemam bolova nikakvih,jedino na dodir osjetljivije bradavice eto to je baš sve🤷‍♀️🙈
    A i ja bi isto odma napravila sutra tesr ako ne dođe ali baš me strah razočarenja evo tako sad pred Božić kad dobim taj minus zbedirat ću se cijela
    Neki tračak nade postoji u meni ali sumnjam nekako ne znam,baš zato što su stalno doktori govorili kao bez terapije ništa neće biti,nemoguće je i tako
    I sad najradije se nebi nadala ničem ali ne mogu jer stalno razmišljam😪
    I znam da se sad jadam a vi ste tu puno toga goreg prošle od mene i ovo zvuči ko mačji kašalj ali baš sam bezvezna

A gledaj, ako tvoje tijelo govori tako, onda uradi testic, ako ces se razocarati i ako nije doslo do T ovaj ciklus, isto ce ti biti ili sutra ili nakon dva dana, nazalost. Stteta je sto te ovaj ciklus zadesila corona, jer dobila si dobru terapiju, koja pomogne u 90% slucajeva, i samo je steta sto nisi mogla otici ispratiti sve s ginicem. Ali tko zna, mozda ti je odmah sad upalilo. Jer uvela si nesto novo, imali ste odnose i ima nade, i trebas ju imati Ako slucajno to sada ne bude to, porazgovaras s ginicem da ponovo isto krenes, da odes na folikulometrije da isprati stanje, onda mozda ti ubaci jos nesto i onda to bude to. Vidim da cure primaju i nekakve injekcije, stoperice, to ne znam sta je, nikad cula nisam, ali  eto ima nade uglavnom ako sada slucajno ne upali. Do tada, nadamo se da ce sada biti to to. Izbediramo se, isplacemo i idemo dalje, nazalost nemamo druge pomoci, jedino jos glavom o zid nisam lupala, i nadam se da necu, a necete ni vi, tako da hrabro naprijed dalje. Nikad blize smo cilju

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Mama_anđela
    20. Prosinac 2021. 10:23

minnie1234

Mama Anđela hvala ti na savijetu,sacemo napraviti malu stanku a onda opet u nove pobjede,i dat cu sve od sebe da otkrijen problem♥️

Zelim ti ogromnu srecu. Naravno, potrudi se, uz zelju ide i volja i trud.

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

• LaVi
    20. Prosinac 2021. 10:40

Mama andjela hvala ti!!😘😘❤
    Ma znam da,a ništa u nove pobjede onda
    Nspravit ću testić ako ne dođe i što bude bude ako ne ponovila bi svakako terapiju
    Baš mi je žao što me korona zadesila jer to što kažeš terapija vidim pomaže
    Ee da vidila sam te injekcije,a vidit ćemo što će ginekolog reći dalje
    Javit ću joj se ovaj tjedan pa ćemo vidit za dalje 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

Reaa
    20. Prosinac 2021. 10:55

Pozdrav curke.. kako ste mi ? 😘😘😘 evo ja od kuce radim jer mi je tesko sici iz stana koji je u potkrovlju..  prijavljujem M koja je  došla( zadnja kojoj se veselim) i mama anđela pisi mi 18.1. Za ne dobiti.. sad napad za novogodišnje čudo i  rođendansku bebu.🥰🥰🥰

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Bachata
    20. Prosinac 2021. 11:18

Pozdrav žene.... 
    Evo da i s vama podijelim lijepu vijest....Naime, jutros sam se testirala na covid (zbog posla) ali sam i izvadila betu s obzirom me jutros i išijas uhvatio pa računam kao ako nisam T da ću ić na injekciju za išijas. Međutim, nalaz je sada došao i beta je poviše... 13 je. Zvala sam ginićku i rekla je da sam T ali da izvadim u četv još jednom da vidimo da li raste kako treba. Ono što mene zanima.... Nakon god ipo dana i gubitka bebe prošle god.jako jako sam u strahu i zanima me da li se otprilike može znat u kojem sam tjednu iako se vidi da nije velika beta pa računam..... Ne mogu gledati zadnju M jer mi je neredovita menstruacija a i pila sam duphastol prije 7 dana da izazovem menstruaciju pa je ispalo da sam T. Da li može tko pomoć bila bih jako jako zahvalna.

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

zoeeuzoee
    20. Prosinac 2021. 11:40

Pozdrav cure,beta mi je 1700
    Kaj mislite?
    Danas je 5 +6?

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Sekica89
    20. Prosinac 2021. 12:56

LaVi

Mama andjelahvala ti!!😘😘❤
    Ma znam da,a ništa u nove pobjede onda
    Nspravit ću testić ako ne dođe i što bude bude ako ne ponovila bi svakako terapiju
    Baš mi je žao što me korona zadesila jer to što kažeš terapija vidim pomaže
    Ee da vidila sam te injekcije,a vidit ćemo što će ginekolog reći dalje
    Javit ću joj se ovaj tjedan pa ćemo vidit za dalje

LaVi je li mjeris bazalnu? Ako ti je i dalje povisena moglo bi to bit to🤞🤞 Jer ja tocno znam po njoj, kad mi pada znam da cu dobiti pa onda i ne radim test jer sam tad sigurna da nisam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.