Jutro! It's monday! Od 3h sam budna i vrtila se u krevetu, kao zaspat ću nazad. Kad ono ništa? Samo razmišljam i mislim, previše,previše i došla slomljena/neispavana na posao... Jel vi uspijevate odagnati misli od zatrudnjivanja, ili vam se također stalno vrti to po glavi pa čak i kad s nekim razgovarate ili pijuckate kavicu? Ja priznajem da ima dana kad mi je glava stalno puna te misli..a onda popusti,pa sam usredotočena na svakodnevicu! Jeste uzele kakvu knjigicu ili ništa ne čitate? Ja sam počela, no nisam dovršila... Nosim ju u torbi pa izvadim kad je prilika..
Kejsy vidjela sam da si se javila na temi 40+, ali tamo zaista nitko ništa ne piše niti se ne javlja...
MM bi volio da sam već s plusićem, a i ja, pa me to 'šeraufa'. Prošli tjedan sam uzela termin kod psihologice, privatno, nisam niti pisala i eto sada se na to sjetila. Trebalo mi je nešto toga tipa i ginekologica mi je zapravo preporučila tu dr i eto, dugo sam odgađala,pa ipak otišla. Došla napeta, otišla poletna! Kad te netko razumije u kojoj si situaciji i da te još podrži ma to je jako lijepi osjećaj. Muž puno radi i nije on od velikih riječi,ali je podrška! Frendica kojoj sam se povjerila ima 3 malca i hrpu obveza oko njih i bedasto mi je je smarat oko mojih stvari,iako je tu no rijeđe se viđavamo sada kad je zahladilo.. Naši malci su skužili po puno stvari da bi mi bebača, već nekoliko puta su me i pitali,a ja velim ma samo sam puno jela,pa mi iskočio želudac!
[ul]
[li]Trudnice 🤰[/li]
[li]Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
Zoeeuzoee ➕
Lozaa ➕
🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅🌲
Pikapolonka 13.12. - danas ❤️
BlairWaldorf 14.12.- 1 dan ❤️
Baarbara 15.12. - 2 dana ❤️
.Mila 17.12. - 4 dana ❤️
Mama_andjela 19.12. - 6 dana ❤️
Reaa 20.12. - 7 dana ❤️
LaVi 20.12. - 7 dana ❤️
Nina23 25.12. - 12 dana ❤️
🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄
Lion32 04.01.- 22 dana ❤️
Keysi 05.01. - 23 dana ❤️
.[/li]
[li]Lavica
Mina234…[/li]
[li]Buhtlica..[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach[/li]
[/ul]
.
Jutro cure, sretan pocetak nove sedmice svima 😊😊 Zaboravila sam pitati da li je neko na nalazu ikad imao natpis Oba jajnika mycy, buni me sta je ovo 'mycy', ne mogu da nadjem ni na netu. Mozda miruju ili tako nesto🤔🤔
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
B, znam da nije jednostavno. I nama je ostalo to nekako nam se sve bilo poslozilo, planirali dolazak bebe i na kraju nista. Tesko je opustiti se i koliko je lakse kad nisam opterecena, znam po sebi. Evo sada znam da nisam imala O, i nekako sam opustena ne cekam M dal ce doci, ne pratim ismptome i fakat ih i nemam sada niti ima iscjedka, kao sto sam imala proslih mjeseci tako da moguce da O samo sada nije bila. Uglavnom, kad bismo se mogle uvijek tako opustiti i bez iceg sto nas podsjeca, vjerovatno bismo se lakse nosile sa svim. Meni med sestra kaze joj pa ti sve znas, sve informacije, zato kaze i ne dolazi do trudnoce🤤😏
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro cure,imala sam jako natrpani vikend pa vam se tek sad javljam i pokusavam sve procitati,ova zadebljana slova me bas zivciraju🙈
Mama andela ❤ sve ce biti uredu,vjerujem da ce ovulacija vec sljedeci mjesec biti tj ovaj
Nes ,jako mi je zao zbog tvog ishoda,drzi se i budi jaka znam da te sada nista ne moze utjesiti❤😐
Blair,jesi mozda jos kasnije pisnula koji testic???
Lavica,zao mi je zbog vjestice
Keysi bas se u puno toga razumijes,lijepo da oces dijeliti savjete😊
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Mama_anđela... vjerujem da si neke stvari naučila što ona kaže... Kada čitam ovdje ali i na drugim temama koliko cure puno znaju o tijelu i plodnosti, to je nevjerovatno. Ne da nisam pola toga znala... Ovdje sam čitala o cerviksu i vjerujte mi pratim po njemu i sluzi ciklus. Jučer me ohrabrila neka žena, bila je pred crkvom s mužem i bebačem cca 7 mj...a ljudi zaista oko 50 god, moje procjene. Tako da nada ostaje i za nas koje smo malo kasnije odlučile probati ponovo!
Pozz svima. B. Ista stavr ko i kod mene ne prode dan da mi glava nije puna tih misli oto trudnoce i zatrudnjivanja. Pokusavam a nikako se izborit s tim da ne mislim. Imam osjecaj da sam nekako najmirnija ono par dana kad dobijem da ne mislim. Ovaj ostatak je konstatno ispunjen tim mislima
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Keysi i ja mislim da visak zeljeza. Prenetal sam uzela na svoju ruku. Kako bi rekla hvatam se za slamcicu ili nez pokusavam biti sama svoj doktor. Nez vise
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Zoeeuzoee nisi jedina i mani su slova neka 😬 Nekako me dekoncetriraju🥴
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nisam čitala jer sam u gužvi, ali Imate lijepo predavanje o ženskoj lodnosti. Stavila bi video ali moja malenkost je nespretna s tehnologijom!!! Odite na stranicu www.majaog.com Vrijednost žene 2020-ženski ciklus na dlanu. Općenito ima puno podatka kako pridonjeti plodnosti itd. Proguglajte možda nekome pomogne! Jurim ! Cmok
Sortiraj odgovore
Najstariji