Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikapolonka
    14. Prosinac 2021. 07:50

https://ibb.co/TWK9M0W

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• Lion32
    14. Prosinac 2021. 07:53

Pikapolonka

https://ibb.co/TWK9M0W

Cestitke, bravo bravo 😍😍😍😍
    Napokon veselo štivo uz kavu🤣 koji je tvoj put? Podsjeti me☺ jesi koristila trakice, pila kakve cajeve, teblete, nešto? Ili samo uzivala u sexu?🤣🤣

• Lion32
    14. Prosinac 2021. 07:54

Kejsy

BlairWaldorf

.mila

Blair, dok cekamo jutro :-) pisi nam jesi li koristila trakice ovaj mjesec, koje DC ste pokrili, kakvi su ti simptomi sad (spominjala si da nema nista).

Hvala cure. Nadajmo se da će sve biti dobro 🙏❤️🌈

.milaevo mog charta s premom aplikacije
    https://ibb.co/mXRt8C5

Koristila sam trakice koje sam kupila kod Betty preko njuskala, peak sam ulovila 17 dan ciklusa. Ciklus mi varira između 30-35 dana.
    Neke posebne simptome nemam sve je slično kao i kod pms-a, nista posebno ne odskače.

E nemoj da se zabrines ako sutra ne bude tamnija crtica, jer racunaj da kad se beta vadi, radi se na svakih 48 sati je se dupla svaka 2-3 dana.. 😉 tako da u pravilu ako ne bude tanija sutra, onda bude prekosutra ujutru .. cisto ako ne znaš, da se ne istresiras. I da..simptomi rane trudnoce mogu biti isti kao pms.. Zelim ti skolsku trudnocu 🍀🥰❤️

Mene svaki put odusevi tvoja volja za opsirnim odgovorima 😍 bas sa guštom čitam 😍

Mama_andjela
    14. Prosinac 2021. 07:56

[ul]
    [li]Trudnice 🤰[/li]
    [li]Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    Zoeeuzoee ➕
    Lozaa ➕
    [/li]
    Pikapolonka ➕BlairWaldorf ➕🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅Baarbara 15.12. - 1 dan ❤️.Mila 17.12. - 3 dana ❤️Mama_andjela 19.12. - 5 dana ❤️Reaa 20.12. - 6 dana ❤️LaVi 20.12. - 6 dana ❤️Nina23 25.12. - 11 dana ❤️🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄Lion32 04.01.-  21 dana ❤️Keysi 05.01. - 22 dana ❤️.[li]Lavica
    Mina234…[/li]
    [li]Buhtlica..[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutro curee😊😊 Jaoo kako divne vijesti od jutros. 
    .

BlairWaldorf,  biti ce to sve u redu uz Boziju pomoc🥰🥰
    .
    Pikapolonka, wow i ti si me bas iznenadila, bravo bravoo, samo nam saljite te pozitivne trudnicke vibre 😊 Dodala sam vas odmah na listu teudnica i vjerujem i nadam se da ce sve biti kako treba😊😊 Kako se ti osjecas, imas simptome, sta si od metoda koristila ovaj mjesec?
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Pikapolonka
    14. Prosinac 2021. 08:01

Hvala 🥰❤
    Nismo koristili trakice, zbog PCOS nakon prestanka korištenja pilula, ginekolog je rekao da si damo 6 mjeseci "ležernog" pokušavanja i ako se ništa ne dogodi da ćemo onda vidjet kako dalje. Ovo nam je bio peti ciklus pokušavanja i taktika je bila pokriti svaki drugi dan i svaki dan tijekom plodnih dana, i evo urodilo je plodom 🥰🥰😊

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

Mama_andjela
    14. Prosinac 2021. 08:01

Pikapolonka, dakle ti si negdje u 5tj😇😇🥰
    .
    Lion,hvala draga, prvenstveno jer kazes da si se sjetila tog datuma, znas kako, uvijek imam osjecaj da ga se sjecam samo ja i moji bliznji, a onda mi dodje direktorica i kaze sad ce godina... i tako neki ljudi i bude mi drago nekako. Iako to nista ne mijenja, drago mi kada se taj datum pamti i spominje, tako da i tebi hvala od srca❤ A dobro sam, drzim se, sinoc sam malkice otplakala, pustila poneku suzu, dzaba je to su stvari koje se ne mogu prevazici tako lako, ali vrijeme je pomalo spasavalo nasu psihu, i pomagalo nam🙂🙂 Nadjem si kojekakve tekstove i citam i tada je nemoguce ne zaplakati, i sigurno nikad nece doci trenutak kada cu biti potpuno hladna, uvijek ce biti bar neka rijec koja ce me podsjetiti na to dijete, i kad bih ih jos petero imala, zaliti cu za ovim, prvim..💟

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    14. Prosinac 2021. 08:33

Buhtlica, super za divno vece, i neka ste se opustili i uzivali malo😁 Kao sto kazes, trebas muza cesce opijati🤣🤣🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Lion32
    14. Prosinac 2021. 09:24

Mama_andjela

Pikapolonka, dakle ti si negdje u 5tj😇😇🥰
    .
    Lion,hvala draga, prvenstveno jer kazes da si se sjetila tog datuma, znas kako, uvijek imam osjecaj da ga se sjecam samo ja i moji bliznji, a onda mi dodje direktorica i kaze sad ce godina… i tako neki ljudi i bude mi drago nekako. Iako to nista ne mijenja, drago mi kada se taj datum pamti i spominje, tako da i tebi hvala od srca❤ A dobro sam, drzim se, sinoc sam malkice otplakala, pustila poneku suzu, dzaba je to su stvari koje se ne mogu prevazici tako lako, ali vrijeme je pomalo spasavalo nasu psihu, i pomagalo nam🙂🙂 Nadjem si kojekakve tekstove i citam i tada je nemoguce ne zaplakati, i sigurno nikad nece doci trenutak kada cu biti potpuno hladna, uvijek ce biti bar neka rijec koja ce me podsjetiti na to dijete, i kad bih ih jos petero imala, zaliti cu za ovim, prvim..💟

Neke stvari u zivotu se ne prebole, samo se nauci zivjet s time😔❤ dok ste si ti i muž podrska sve je lakse.. i nadam se da cete uskoro ugledat svoj plusic❤

• LaVi
    14. Prosinac 2021. 09:32

Pikapolonka čestitaam tii!!😘😘

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

buhtlica23
    14. Prosinac 2021. 09:44

Mama_andjela

Buhtlica, super za divno vece, i neka ste se opustili i uzivali malo😁 Kao sto kazes, trebas muza cesce opijati🤣🤣🥰

Pa morat cu pocet 🤣
    Ne smije bit previse pijan nego taman hahaha .
    Iduca mi bi trebala 14.01 stici po aplikaciji. I ovaj mj sam odlucila da necu piti tablete ko ni prosli posto je dosla sama 😁 piskila sam i lh 2, 3 dana ali druga crtica se vidi no ono bas je moras trazit tako da jos uvijek nista. No mozda se desi nesto kasnije 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.